aniawmuratorze 23.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a w ziewniku to coś nowego się pojawiło ostatnio co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a kaca potem nie ma ? To zależy jak się bardzo przepija przez ten sieć To my też zaczynamy... A Dandi to pewnie do teraz ma kaca, bo zniknął na ament... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 że tak powiem - zaś faceci na tapecie Nelli -którzy są w Twoim guście? bo Malce sie "Cipendejlsi" nie podobają ... Chodziło mi o pana z kfiotkiem wariatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no na tym to już oko idzie zawiesić a na mnie marynarkę ja tam nie wiem, ale podyskutowałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A ja to się prawie sfrustrowałem że wam się takie cipendajsy podobają... No normalnie jeszcze ręce mi dygoczą i mi się wino rozchlapuje na kudłaty tors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a kachna zawsze taka była, czy się u malki tak schacharzyła (czipendelsi, wóda, zagrycha, tańce wygibańce....hmmmm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A ja to się prawie sfrustrowałem że wam się takie cipendajsy podobają... No normalnie jeszcze ręce mi dygoczą i mi się wino rozchlapuje na kudłaty tors barranku, pan z kfiotkiem bierze ich na łep na szyję ja tam wolę, tak jak malka, tych normalnych np. z kudłatymi torsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Onie,onie...kudłatych nie lubię takich ino trochę zarośniętych i nie koniecznie spedzających przed lustrem więcej czasu ode mnie (Ułozenie włosów i pełny make - up - max12 minut ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Onie,onie...kudłatych nie lubię takich ino trochę zarośniętych i nie koniecznie spedzających przed lustrem więcej czasu ode mnie (Ułozenie włosów i pełny make - up - max12 minut ) 12 minut? To ty dama jesteś Kuzynka, takich sprzed lustra to się kotem szczuje... A pan z kwiatkiem przynajmniej ma w sobie trochę cosia... O ile mogę oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Franek by takiego ciupciasia do domu nie wpuścił , to mądry zwierz jest (i wie co pani lubi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Franek by takiego ciupciasia do domu nie wpuścił , to mądry zwierz jest (i wie co pani lubi ) Czuję się ulżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ja też...drugie ramie puściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No to... dornfelderka dzisiaj... Ostatecznie niemieckie wina nie są wcale takie złe, poza liebfraumilch, bo to niemożebny sikacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.10.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No i normalnie się wszyscy pochowali, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Cze Malka! Już Ci ramionka doszły do formy? Mi też po pierwszym ręce drętwieją... ... to chyba taki myk organizmu, żeby po drugiego nie sięgać. A'propos rosyjskiego, to taki krzyk rozpaczy był... bo mój Młody ''uczy'' się tego w szkole z zadziwiającą skutecznością i pobił nawet swoją mamuśkę, bo ja miałam w szkole z ruskiego 2, a on ma 1!!! Ps. Czy z moim ulubionym Malkusiem, Księciem Małżonkiem sprawa obgadana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.10.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Cześć moje ulubione czytacze Ramionka już ok, domagaja się kolejnego zrozluźnienia Za chwilkę jade pożegnać męża koleżanki , po raz ostatni a potem wrócę do Was i sobie pogadamy... Rasiulka,jeszcze musimy opracować plan ,do której szafy Młodego schować, tak by niewylazł i nie sciągnął nam na łeb opieki społaecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ile można razy żegnać męża koleżanki? I co on zamierza? A koleżanka? KOniecznie prosimy o wyjaśnienia A potem popracujemy nad ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Cze Malka! Już Ci ramionka doszły do formy? Mi też po pierwszym ręce drętwieją... ... to chyba taki myk organizmu, żeby po drugiego nie sięgać. A'propos rosyjskiego, to taki krzyk rozpaczy był... bo mój Młody ''uczy'' się tego w szkole z zadziwiającą skutecznością i pobił nawet swoją mamuśkę, bo ja miałam w szkole z ruskiego 2, a on ma 1!!! Ps. Czy z moim ulubionym Malkusiem, Księciem Małżonkiem sprawa obgadana? Rasia, ja mam Rosjanke w Wawie, ale tania nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a kachna zawsze taka była, czy się u malki tak schacharzyła (czipendelsi, wóda, zagrycha, tańce wygibańce....hmmmm) kachna to cipendejlsów wklejała u sibie już 2 lata temu Malgos od dawna uważa mnie za nimfomankę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A potem popracujemy nad ręką ja to nawet poszedłbym dalej .... popracowałbym nad lewą, prawą ręką i .... lewą, prawą nogą .... i każda inaczej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts