kachna28 24.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A potem popracujemy nad ręką ja to nawet poszedłbym dalej .... popracowałbym nad lewą, prawą ręką i .... lewą, prawą nogą .... i każda inaczej .... ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A potem popracujemy nad ręką ja to nawet poszedłbym dalej .... popracowałbym nad lewą, prawą ręką i .... lewą, prawą nogą .... i każda inaczej .... ale o co chodzi? ..... a widzisz mój awatar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A potem popracujemy nad ręką ja to nawet poszedłbym dalej .... popracowałbym nad lewą, prawą ręką i .... lewą, prawą nogą .... i każda inaczej .... ale o co chodzi? ..... a widzisz mój awatar ? Oj kachna, ty brzydulo!!! Toż to rodzina!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A potem popracujemy nad ręką ja to nawet poszedłbym dalej .... popracowałbym nad lewą, prawą ręką i .... lewą, prawą nogą .... i każda inaczej .... ale o co chodzi? ..... a widzisz mój awatar ? Oj kachna, ty brzydulo!!! Toż to rodzina!!! no uratowany jestem ... bo już nie wiedziałem co napisać ... dzięki Nelli.... PS. właściwie to zostałaś automatycznie moją Najmłodszą Siostrą .... takie NS .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 acha myslałam, że o coś innego Bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 acha myslałam, że o coś innego Bracie no patrz pan ... kolejna Siostra się ujawniła .... ... to ja bym proponował, żebyście się określiły .... http://nicalbonic.blox.pl/resource/siostry_i_piwko.jpg WHO IS WHO ? ... bo się pogubiłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A potem popracujemy nad ręką ja to nawet poszedłbym dalej .... popracowałbym nad lewą, prawą ręką i .... lewą, prawą nogą .... i każda inaczej .... ale o co chodzi? ..... a widzisz mój awatar ? Oj kachna, ty brzydulo!!! Toż to rodzina!!! no uratowany jestem ... bo już nie wiedziałem co napisać ... dzięki Nelli.... PS. właściwie to zostałaś automatycznie moją Najmłodszą Siostrą .... takie NS .... hehehehe malka słyszałaś? Jestem Najmłodszą Siostrą Czuję się wyróżniona Dzięki Gwoździku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 acha myslałam, że o coś innego Bracie no patrz pan ... kolejna Siostra się ujawniła .... ... to ja bym proponował, żebyście się określiły .... http://nicalbonic.blox.pl/resource/siostry_i_piwko.jpg WHO IS WHO ? ... bo się pogubiłem ... Mnie tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mnie tam nie ma jesteś ... jesteś .... ... bo mam zdjęcie, na którym jedna z Sióstr tańczy ..... .... teraz już wiem kto tańczył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Gwoździku -ja siostrą jestem już od kwietnia.. czuję sie urażona, że nie pamiętasz pamiętasz tą fotę: ja też przeszukałem szufladę ... i znalazłem zdjęcie z mojego sklepu ... http://static.blogo.it/blogdolcevita/Nuns_ad.jpg.jpg ... pamiętasz jak stałyście w kolejce po ... ... no właśnie ... po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a tu Twoje tańce z Malka ooooooooo, to zdjęcie gdzieś przy przeprowadzkach mi sie zasiało,ale inne ocalały http://photos1.blogger.com/blogger/2557/1498/400/dan_and_sr.jpg malko -dobrze że odeszłas z tego zakonu -teraz zdecydowanie lepiej wyglądasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Gwoździku -ja siostrą jestem już od kwietnia.. czuję sie urażona, że nie pamiętasz pamiętasz tą fotę: gwoździk się zgiął .... ze wstydu .... ... jedyne co mam na usprawiedliwienie to,...... że nie jestem pamiętliwy ... ... ale zaskoczyłaś mnie .... miło.... ... odwdzięczę się ... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Boszsz, gwoździku, uprzedzaj... Bo teraz muszę się każdej z osobna jako cudownie odnaleziony kuzynek przedstawiać... Ile jeszcze masz tych sióstr pokamuflowanych? Bom niespokojny A w ogóle to pada. Paskudnie pada (PP). W nocy oddają godzinę, więc jutro będzie wcześnie ciemno. Fuj. Nie pozostaje nic innego tylko pić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A w ogóle to pada. Paskudnie pada (PP). W nocy oddają godzinę, więc jutro będzie wcześnie ciemno. Fuj. Nie pozostaje nic innego tylko pić. ale i wcześnie jasno raźniej do roboty wstawać no to pijmy http://m.onet.pl/_m/93cbe9239d9a3ff3616d520a0501e32a,14,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ="kachna28 ale i wcześnie jasno raźniej do roboty wstawać no to pijmy http://m.onet.pl/_m/93cbe9239d9a3ff3616d520a0501e32a,14,1.jpg Jak my wstajemy to i tak jest jasno Ale pijmy, pijmy... Każdy powód jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.10.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A ile można razy żegnać męża koleżanki? I co on zamierza? A koleżanka? KOniecznie prosimy o wyjaśnienia no to ja tylko wyjaśnie szybko i uciekam,co by Wam dobrego nastroju w melancholie nie wpędzać. Jarka pożegnaliśmy na cmentarzu komunalnym, juz na zawsze, a żona i syn,...w rozpaczy... , byli sobie bardzo, bardzo bliscy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 współczuję... Czasem można przesadzić w żartach Wstydzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.10.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.10.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Baranku,wyluzuj,śmierć jak każdy element zycia , kolej rzeczy i tyle z tym ,że tu niespodziewana i zaskakująca. A to nie był dla mnie ktoś bliski, z jego żonką pracowałam kilka lat, fajna dziewczyna , bardzo fajna i jaki dobry kierowca (sama ją uczyłam plac pokonać ), poprostu w takich chwilach przychodzi refleksaja,KWA, po co to wszystko,jak ludzie z mojej półki wychodzą do pracy i już nie wracają na kolacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dzień dobry ale smutne tematy poruszacie przy ndz ... ale kafkę i tak zostawiam http://www.pieluszkarnia.com.pl/img/banery/Kawa-z-mlekiem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts