malka 03.03.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No i że dupy se liżemy jeszcze powie Nawzajem se lizemy, bo nie wiem jak Wy ja se nie sięgam : D a co zdziwiony taki ? Pewnie se siega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ja też spadam .... .... ale oczy to dalej mam wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ja też spadam .... .... ale oczy to dalej mam wielkie z grzeczności nie zapytam dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jadę na Lukoila - wielbłady mi wyszły, a już mnie ssie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 z grzeczności nie zapytam dlaczego odpowiedź jest prosta ... cały czas walczę z kretem ... (w dzienniku opisałem szczegóły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.03.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 z grzeczności nie zapytam dlaczego odpowiedź jest prosta ... cały czas walczę z kretem ... (w dzienniku opisałem szczegóły) no to idę sie zaznajomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.03.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 świety czas lomalko...dophry wiecer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 znaczy my sobie teraz takie towarzystwo własnej adoracji założymy? mam nadzieje że dandi tu nie zagląda bo zaraz zacznie wrzeszczeć o klice sam jest klika A to że my som klika i Koło Wzajemnej Adoracji vel Grupa Trzymająca Władzę to Ty nie wiedziałaś ja tu się staram zatuszowac sprawę a Ty tak ofen dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 świety czas lomalko...dophry wiecer... Już wróciłeś , Małgoś mówiła, że wyjechałeś na dwa dni - to Ty masz świetny czas (Lukoil sobie darowałam, Żabka jeszcze była otwarta ) Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wyjechal, ale zyc bez nas nie moze, wiec musi sie od czasu do czasu do kompa dorwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wyjechal, ale zyc bez nas nie moze, wiec musi sie od czasu do czasu do kompa dorwac. [list=] no jakoś się nie dziwię też bym sie dorywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja tu tez powinnam wazne rzeczy w pracy robic, ale z Malgosia w trunkach siedze instead... FM to taki nalog, ze hej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ja tu tez powinnam wazne rzeczy w pracy robic, ale z Malgosia w trunkach siedze instead... FM to taki nalog, ze hej!! no czytałam , wyborne trunki ale i tak wole naszą polską czystą, nie koniecznie wyborową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 dzien dobry.... widze, że o piciu mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 dzien dobry.... widze, że o piciu mowa Nitubaga, ale wyczucie czasu.... Perfekcjonistka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 baaa ma się noooo... nosa? doświadczenie? hmmm nie wiem, ale ma się to coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 baaa ma się noooo... nosa? doświadczenie? hmmm nie wiem, ale ma się to coś.... głoda alkoholowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Malka, robie mentalna liste. To co, jestes tak kolo 8 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wyjechal, ale zyc bez nas nie moze, wiec musi sie od czasu do czasu do kompa dorwac. fithom jem sajesdsie i wifi majom to se wythinkoloek ze do was sagdlondne nach house byda po 22 posdruuffkkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wyjechal, ale zyc bez nas nie moze, wiec musi sie od czasu do czasu do kompa dorwac. fithom jem sajesdsie i wifi majom to se wythinkoloek ze do was sagdlondne nach house byda po 22 posdruuffkkaa No, to dobrze mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts