BetaGreta 30.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witam,ja też mam nadzieję, że dotrę do Rasi (z Lidszu).Tylko z tym przebraniem to tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 jadymy autem, zbieramy Małgoś i P. z dworca, Dzięki Baranku Ale na pomidory traficie? Nie zawieruszycie się? Zuzanka o to zadbała, bo ja oczywiście chciała mna te inne pomidory jechac Nie ma jak świetny kierownik wycieczki ... Zuza pokłony Zajrzyj do Rasi do watku, bo tam info o jakichs zamknieciach ulic jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Hej po co Wam te RTG? ja mam 2 panoramiczne szczęk jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 jak to po co? w końcu halloween Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Wpadłam... ale się nie bardzo mogę połapać o co ca man. Sprawę w sądzie miałaś parę dni temu? czy jakiś egzamin? Gdzie się wybieracie? ja też chcę wyjechać.... Zabierz mnie do walizki ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Doberek, miło mi było Was na żywo zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Berek Mam nadzieję, że dojechaliście szczęśliwie Fajnie było się znowu spotkać i cieszę się, że chciało wam się jechać te 600 km, aby się z nami piwka napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Kuzynka, żyjesz? Fajnie że byliście, wiesz? Dobra, przekazuję jeszcze oświadczenie: "Niniejszym ja barranek oświadczam, iż Młodsza Siostra przekazała pozdrowienia od Starszego Brata. Óświadczenie składa się celem uzyskania pewności doręczenia przesyłki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Malkaaaaaa, wielkie dzieki za podwozke. Przekaz Slubnemu medal za odwage i wpadnijcie do nas koniecznie, co by mogl chlapnac w koncu tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Malka ogromnie się cieszę że mogłam Cię poznać mam naładowane akumulatory a już miałam psychiatrę odwiedzać ale po spotkaniu z Wami chyba nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dobra, przekazuję jeszcze oświadczenie: "Niniejszym ja barranek oświadczam, iż Młodsza Siostra przekazała pozdrowienia od Starszego Brata. Óświadczenie składa się celem uzyskania pewności doręczenia przesyłki" Bóg Zapłać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 po pierwsze potwierdzam, ze Malka przekazala pozdrowienia od Gwozdzika, no i zdradze Wam tajemnice ze Malki maz to szczesciarz, Malka ma rece warte miliony. mialam wczoraj te przyjemnosc ze zrobila mi masaz, do dzis wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 a co malka masuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 po pierwsze potwierdzam, ze Malka przekazala pozdrowienia od Gwozdzika, ... cieszę się ... a co malka masuje? ... z tego co mi wiadomo ... to kręgi .... .....ale Ona mi wszystkiego nie mówi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.11.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 mi wymasowala plecki, Helena mi wchodzi ostatnioi pod prawe zebro i strasznie cisnie, a Malka zrobila ze juz mnie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dobry wieczór Malka mnie też boli ja też chcę masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja tez, ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Dzień dobry Warioty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 mi wymasowala plecki, Helena mi wchodzi ostatnioi pod prawe zebro i strasznie cisnie, a Malka zrobila ze juz mnie nie boli czyli malka "wycisnęła" Helenke spod żebra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cze...ja pierdziele, co za dzien Relacja w telegraficznym skrócie: Rasia ma cudny dom, boskiego męża i fantastyczne dzieciaki no i cipsy dwa. Impreza była boska w kierunku na stolicę mieliśmy cudny nadbagaż w postaci Nelli w drodze ze ze stolicy Duch zostawił u nas w samochodzie narzędzie zbrodni (jak nagle znikniemy,wiecie gdzie nas szukać ) Dejw robi boskie drinki wódki z wódką Ania na rowerze, zmieniła fryzurkę i wygląda znacznie poważniej, no w porywach na 20 lat Zuzka i Lidzia jak zwykle wyglądały jak boginie Becia piecze najlepsze palce jakie jadłam Pasie jest jeszcze chudsza niż w avatarze ale jaka to ciepła dziewczyna, no grzejniczka nie trzeba Anja i Helenka wyglądają świetnie i nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej - Anja czasem bredzi Baranki oba dwa, czy powieszone czy postrzelone są niesamowite ciągle i niezmiennie A ta blond małpa ze swoim pokręconym mężem dawała czadu jak zwykle i jedno pytanko - na kogo wystawic rachunek za czyszczenie autka i pranie tapicerki ? jak w browarze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts