malka 01.11.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cze...ja pierdziele, co za dzien Relacja w telegraficznym skrócie: Rasia ma cudny dom, boskiego męża i fantastyczne dzieciaki no i cipsy dwa. Impreza była boska w kierunku na stolicę mieliśmy cudny nadbagaż w postaci Nelli w drodze ze ze stolicy Duch zostawił u nas w samochodzie narzędzie zbrodni (jak nagle znikniemy,wiecie gdzie nas szukać ) Dejw robi boskie drinki wódki z wódką Ania na rowerze, zmieniła fryzurkę i wygląda znacznie poważniej, no w porywach na 20 lat Zuzka i Lidzia jak zwykle wyglądały jak boginie Becia piecze najlepsze palce jakie jadłam Pasie jest jeszcze chudsza niż w avatarze ale jaka to ciepła dziewczyna, no grzejniczka nie trzeba Anja i Helenka wyglądają świetnie i nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej - Anja czasem bredzi Baranki oba dwa, czy powieszone czy postrzelone są niesamowite ciągle i niezmiennie A ta blond małpa ze swoim pokręconym mężem dawała czadu jak zwykle i jedno pytanko - na kogo wystawic rachunek za czyszczenie autka i pranie tapicerki ? jak w browarze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Wyslij temu, co rozlal, ale poniewaz nie znasz adresu proponuje, zebys przyjechala z rachunkiem i wreczyla go osobiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Sprawozdanie cudne! Ucałuj ode mnie najdzielniejszego z dzielnych Księcia Małżonka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no w sumie to dobrze że tylko piwo się rozlało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no w sumie to dobrze że tylko piwo się rozlało Też myślę, że mogło być gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 A dlaczego wolalam nie siedziec miedzy panami? P. rozlewa tylko piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dam sobie samochód zalać (prawie wszystkim) za taka imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No no... Ja wiem, ze Tobie moich spodni w razie czego nie byloby zal. Zdrajco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Kochana, czym są spodnie wobec wieczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Kochana, czym są spodnie wobec wieczności No jasne. Przyjedz, to Ci autko jeszcze raz ochrzcimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 pociagiem przyjadę idę odespać ostatnie trzy doby - wróce jutro wieczorem jeśli nie zaśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Noooo, ja tez ide w koncu jakies sniadanie zjesc i padam na twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Malka - wiszzzzzzz fajosko było znowu się spotkać i posmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Malka - miło było Cię znowu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cze...ja pierdziele, co za dzien Relacja w telegraficznym skrócie: Rasia ma cudny dom, boskiego męża i fantastyczne dzieciaki no i cipsy dwa. Impreza była boska w kierunku na stolicę mieliśmy cudny nadbagaż w postaci Nelli w drodze ze ze stolicy Duch zostawił u nas w samochodzie narzędzie zbrodni (jak nagle znikniemy,wiecie gdzie nas szukać ) Dejw robi boskie drinki wódki z wódką Ania na rowerze, zmieniła fryzurkę i wygląda znacznie poważniej, no w porywach na 20 lat Zuzka i Lidzia jak zwykle wyglądały jak boginie Becia piecze najlepsze palce jakie jadłam Pasie jest jeszcze chudsza niż w avatarze ale jaka to ciepła dziewczyna, no grzejniczka nie trzeba Anja i Helenka wyglądają świetnie i nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej - Anja czasem bredzi Baranki oba dwa, czy powieszone czy postrzelone są niesamowite ciągle i niezmiennie A ta blond małpa ze swoim pokręconym mężem dawała czadu jak zwykle i jedno pytanko - na kogo wystawic rachunek za czyszczenie autka i pranie tapicerki ? jak w browarze mam kurcze nic nie wiem z tejze drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzień dobry Malka dostajesz medal za mistrzostwo opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej Malka Bardzo bardzo miło było mi Cię poznać Fajna babka z Ciebie i masz bardzo dzielnego małża Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy i lepiej się poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Magi, ja Cię musze przeprosić Nie zatrybiłąm, że Ty to Ty dopiero żegnając się, ktoś rzucił "No to pa Magi", a mnie oczki wylazły z orbitów Na przyszłość - zakodowałam - seksowna blondyna to Magi77 Ale cudniejszą minkę od mojego zdziwienia , miała Kruelka i Maluszek jak powiedziałam, że poznałamje po fotkach w avatarach dzień dobry państwu - odespałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Magi, ja Cię musze przeprosić Nie zatrybiłąm, że Ty to Ty dopiero żegnając się, ktoś rzucił "No to pa Magi", a mnie oczki wylazły z orbitów Na przyszłość - zakodowałam - seksowna blondyna to Magi77 Ale cudniejszą minkę od mojego zdziwienia , miała Kruelka i Maluszek jak powiedziałam, że poznałamje po fotkach w avatarach dzień dobry państwu - odespałam Nie ma sprawy, tyle nas było i w sumie widziałyśmy się pierwszy raz Ja się nie gniewam ale z tą seksowną, to porzesadziłaś Fajnie, że się wyspałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć Siostra ... sprawozdanie mocne ... zresztą jak wszystko u Ciebie ... ale jakoś mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts