malka 02.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 przecież ładnie Moje trzecie generalnie powala większość z panem w purpurze na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 może Kunegunda .. .. tak się wtrącę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no juz Ci kiedyś mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 muszę sobie gdzieś wkleić, tylko czy na urodziny Młodego, bedęwiedziała gdzie szukać PALCE CZAROWNICY Składniki na kruche ciasto: - 0,5 kg mąki - 250 g miękkiego masła - 220 g cukru - 1 jajko + 1 żółtko - 1/2 łyżeczki soli - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii Dodatki: - słoik dżemu malinowego - 3/4 szklanki migdałów (bez skórki, przekrojonych na pół) Połączyć składniki na kruche ciasto i włożyć ciasto na 30 min. do lodówki. Po wyjęciu z lodówki ciasta formujemy wałeczki wielkości (długości) palca i szerokości migdała. Czubek palca spłaszczyć końcówką noża i to miejsce posmarować dżemem a na to położyć połówkę migdała – wypukłą stroną do góry. Na środku każdego palca zrobić trzy nacięcia tępą stroną noża. Palce ułożyć na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem pergaminowym. Piec 10 min. w piekarniku nagrzanym do 200 st. C. http://images41.fotosik.pl/218/85a8e9a02c3ca915med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 te palce byly hardkorowe ale se dzis powspominalismy z Dejwem Twoj masaz Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Za długo się wieszałem. Wampiurki wyjadły palce Dobrze, że zachowały się zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 palce były mniaaaaaaaaaaaam ,znaczy jeden palec, na więcej sie nie załapałam se upiekę Anja,a o tym pseudomasażu to cicho sza...to zero profesjonalizmu było i niech się nie roznosi po swiecie, bo przyjdzie mi zrobić pokój gościnny zamiast gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Malka jako znawca dobrego masażu proponuję siebie w charakterze darmowego testera i obaczym czy profesjonalny czy nie będę robić za żywą reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Się witam i zmykam, bo mi się już oczka kleją a jutro muszę być mocno przytomna. Jutro wieczorkiem zaś zajrzę na forum, buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wusia - nołproblem,jeno bedzie gdzie łóżko postawić, przetrenujęTwoje plecy Becia - odsypiaj, się napracowałaś ciężko, należy Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej Maleczka ja trochę pojeździłam tu i ówdzie i też zamykam oczy jutro muszę chałupę do porzadku doprowadzić bo się tak bajzel rozkokosił że aż wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a i dużo zdrófka dla ślubnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 o dziękuję, przekażę.Zrobiłam mu cipłą herbatkęz malinkami, bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A mojej skoliozy nie wymasujesz? Obrazam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 skoliozę w Twoim wieku (sory ) to juz się tylko operuje, jak zrobię specjalizację z chirurgii - jesteś pierwsza w kolejce się nie obrażaj przeczytałam milion wątków o wnętrzach i chyba mi przyjdzie dom wyburzyć i wybudować nowy bo do tego nie wcisnę tego co mi sie podoba a teraz idę wymoczyć stare kości w gorącej wodzie z olejkiem lawendowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I tu sie mylisz, w moim wieku sie juz nie operuje, chyba, ze wyznajesz teorie pani doktor, ktora twierdzila, ze mi kregoslup spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.11.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam się z rana i życzenia zdrówka dla całej rodzinki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry Malka wiesz ja to dla takiej przyjemności to sie mogę wyłożyć nawet na podłodze jeno Tobie niewygodnie by było zdrówka dla Męza bo chory chłop to gorszy niż dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts