malka 03.11.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kochana, trzeba się umieć w życiu ustawić choc z ta zmiana orientacji to mi dałaś do myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Majka, już lubie Twojego chłopa Lubię takich przestraszonych amorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no coś Ty Malka taką fajną kobietkę jak Ty na chłopa zamienić to już Twój ślubny całkiem rozum by stracić musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 łeb to on stracił dwa lata temu jak powiedział "Tak" No ja tez jakaś lekko niepoczytalna byłam w tym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Majka, już lubie Twojego chłopa Lubię takich przestraszonych amorami to samo sobie pomyślałam. swoją drogą nauczka dla pań co by nie lecieć tak ostro bo można spłoszyć zwierzynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no ja też czasem się zastanawiam co mnie za amok ogarnął jak tak mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wusia, chwilowa niepoczytalność - tak sobie to tłumaczę a teraz idę jakiś obiad ugotować, bo slubny znajdzie jakąś młoda , atrakcyjną i chetna gosposię i co ja biedna wtedy zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie boj zaby!! Te mlode to chca prezentow, romantycznych wieczorow i dostepu do karty kredytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie boj zaby!! Te mlode to chca prezentow, romantycznych wieczorow i dostepu do karty kredytowej to ja młoda jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Majka, już lubie Twojego chłopa Lubię takich przestraszonych amorami to samo sobie pomyślałam. swoją drogą nauczka dla pań co by nie lecieć tak ostro bo można spłoszyć zwierzynę. Bo to bylo tak..prawie 3 lata temu mloda Polka bez znajomosci jezyka...pracowala na zmywaku - doslownie - w kantynie, u Pana Meza w pracy. Raz jej mordka spuchla od zeba...to Panu Mezowi sie zal dziewczyny zrobilo: zadzwonil do dentysty, umowil ja na wizyte, a jej szefowa poprosil, by ja podwiozla... ...ot chlop chcial dobry uczynek zrobic...przypomnialo Mu sie jak sam wyladowal w 1998 w Dublinie i po angielsku tylko Hello potrafil powiedziec.... a dziewczyna dobry uczynek jako wyraz troski milosnej odebrala...no i Pan Maz (a znim i ja) mial jazde przez okolo miesiaca...bo grzecznie sie dziewcze nie chcialo odczepic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Majka, się czepiasz dziewcze się chciało odwdzięczyć i tyle, no śfinie nie daliście jej szansy ide do garów - trzeba znać swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a ja to ślubenmu mówię że jak mu co nie pasi to sobie zawsze zmienić może taka zaraza ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A ja zawszę mówię, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.11.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Majka, się czepiasz dziewcze się chciało odwdzięczyć i tyle, no śfinie nie daliście jej szansy ide do garów - trzeba znać swoje miejsce Bo to na poczatku bylo smieszne....ale jak juz mnie od starego pudla wyzywala, to wzielam to personalnie....pudlo jeszcze bym przezyla, ale stare?? wtedy ani mezowi, ani mnie nie bylo do smiechu, bo dziewcze troche psychiczne chyba bylo, chociaz pania magister od historii udalo jej sie zostac Malka - gary to zostaw kochance...Ty w tiule i jedwabie i to lozka seksowna poze przybrac...no juz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Maya jak Malki mąż niezwyczajny takich powitań to mocno podejrzliwy się zrobić może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nie ...do tiulów nie przyzwyczajony, ale pozy to ja dziwne przybieram, głównie na jesieni,jak zwyrodnienia kręgosłupa dają o sobie znać intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Maja, wierzę , że śmiesznie nie było, ale teraz to juz mozna się chichrać, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Maja, wierzę , że śmiesznie nie było, ale teraz to juz mozna się chichrać, nie ? pewnie!! Dlatego to wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oooo Malka to masz tak jak ja ostatnio mnie chłop z podłogi w łzience zbierał jak sobie klękłam przy wannie dziecko wykąpać i tak zostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nie ...do tiulów nie przyzwyczajony, ale pozy to ja dziwne przybieram, głównie na jesieni,jak zwyrodnienia kręgosłupa dają o sobie znać intensywnie O -to to, mi jeszcze "chrupie" w stawach.. mąż sie boi ze mu się kiedyś w trakcie seksu rozsypię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts