Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia, chwilowa niepoczytalność - tak sobie to tłumaczę :lol: :lol:

a teraz idę jakiś obiad ugotować, bo slubny znajdzie jakąś młoda , atrakcyjną i chetna gosposię i co ja biedna wtedy zrobię :lol: :lol:

Majka, już lubie Twojego chłopa :lol: :lol:

Lubię takich przestraszonych amorami :wink:

to samo sobie pomyślałam. :D

swoją drogą nauczka dla pań co by nie lecieć tak ostro bo można spłoszyć zwierzynę. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bo to bylo tak..prawie 3 lata temu mloda Polka bez znajomosci jezyka...pracowala na zmywaku - doslownie - w kantynie, u Pana Meza w pracy.

Raz jej mordka spuchla od zeba...to Panu Mezowi sie zal dziewczyny zrobilo: zadzwonil do dentysty, umowil ja na wizyte, a jej szefowa poprosil, by ja podwiozla...

...ot chlop chcial dobry uczynek zrobic...przypomnialo Mu sie jak sam wyladowal w 1998 w Dublinie i po angielsku tylko Hello potrafil powiedziec.... a dziewczyna dobry uczynek jako wyraz troski milosnej odebrala...no i Pan Maz (a znim i ja) mial jazde przez okolo miesiaca...bo grzecznie sie dziewcze nie chcialo odczepic... :roll:

:lol: :lol: :roll:

:lol:

Majka, się czepiasz :lol:

dziewcze się chciało odwdzięczyć i tyle, no śfinie nie daliście jej szansy :lol: :lol:

ide do garów - trzeba znać swoje miejsce :wink:

:lol: :lol: :lol:

Bo to na poczatku bylo smieszne....ale jak juz mnie od starego pudla wyzywala, to wzielam to personalnie....pudlo jeszcze bym przezyla, ale stare??

:lol: :lol: :lol:

wtedy ani mezowi, ani mnie nie bylo do smiechu, bo dziewcze troche psychiczne chyba bylo, chociaz pania magister od historii udalo jej sie zostac

Malka - gary to zostaw kochance...Ty w tiule i jedwabie i to lozka seksowna poze przybrac...no juz!!

:lol: :lol: