nitubaga 03.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 wy tu tak o ślubach... ze sobie zapodałam płytkę w własnej imprezy..... jesooooo jaka ja byłam chuda.... :( znów tak kce dzień dobry.... mam dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 pokaz fotki to ocenimy jak ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.11.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nie ...do tiulów nie przyzwyczajony, ale pozy to ja dziwne przybieram, głównie na jesieni,jak zwyrodnienia kręgosłupa dają o sobie znać intensywnie O -to to, mi jeszcze "chrupie" w stawach.. mąż sie boi ze mu się kiedyś w trakcie seksu rozsypię .... Tiaaa, a jak ja panią barrankową zgiętą w znak drogowy od wielu zakrętów ciągłem do kręgosłupologa... A potem mnie połamało od podnoszenia kominkowego czopucha Jaja jak berety, geriatria normalnie... Ale przynajmniej jesteśmy zabezpieczeni z obu stron – ani żadna dwudziestka ani dwudziestek raczej nie będą się chcieli bawić w opiekę geriatryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 wy tu tak o ślubach... ze sobie zapodałam płytkę w własnej imprezy..... jesooooo jaka ja byłam chuda.... :( znów tak kce dzień dobry.... mam dołek Dlatego ja nie oglądam fotek sprzed zaciążenia - bo mam to co Ty teraz Ino jak w szmatach znalazłam spodnie w rozmiarze 36 (teraz na jedną nogę), to prawie się popłakałam. Baranku...no Ty zawsze potrafisz tego konika co spier..ił wskrzesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 wy tu tak o ślubach... ze sobie zapodałam płytkę w własnej imprezy..... jesooooo jaka ja byłam chuda.... :( znów tak kce dzień dobry.... mam dołek Dlatego ja nie oglądam fotek sprzed zaciążenia - bo mam to co Ty teraz Ino jak w szmatach znalazłam spodnie w rozmiarze 36 (teraz na jedną nogę), to prawie się popłakałam. Zawsze możesz powiedzieć, że to od lalki były szmatki jakieś [dżizas, jaki złośliwy grubas] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a niby skąd te lalki (172 wzrostu, roz. 36 ) czy Ty wiesz o czymś, o czym ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a niby skąd te lalki (172 wzrostu, roz. 36 ) czy Ty wiesz o czymś, o czym ja nie wiem zaplątali się? przyszli może? Wiesz, niektóre to mogą takie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Moze uwierz bez dociekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Moze uwierz bez dociekania O, widzisz kuzynka, uwierz Najlepszemu Doradcy Dobrze mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no to ja wierze, ze ewentualne dmuchane lalki same przyszły i pozyczały moje stare ciuchy bez pytania. Wiara jak Temida - musi być ślepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 E nie , ktos sie bawil rozebral i zapomnial sprzatnac, a kto to malo wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wy już nic nie mówcie, bo ja sztresu dostaję jak nie wiem.Kiedy to było 36.... a teraz zaraz 46!!!... za chwileczkę... Mam potężną deprechę....Ze wszystkim ..i z budowaniem, i z chłopakami, i z chorymi, i że zimno, i że na wakacjach nie byłam...Ja chcę do ciepłych krajów...Mądre są te bociany co odlatują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 E nie , ktos sie bawil rozebral i zapomnial sprzatnac, a kto to malo wazne Może była koleżanka Twojego syna, i ciuszki dla lalki zostawiła, zapomniała.... taaaaak... Tak to musiało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja mam niestety za duzo dokumentacji, ze kiedys sie w to miescilam. A w ogole to co to za depresyjne tematy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dobra, trza dogonić konika..... jestem grubsza , ale i mądrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Noooo i szczesliwsza chyba mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 na brak szczęścia to ja nie narzekałam, było ono troche inne wtedy,trochę inne jest teraz, ale moja szklanka zawsze była do połowy pełna Małgoś, dzwoniłam dziś do pana M. nie odbierał, wysłałam sms, ze jeśli do kńca listopada KFA nie bedzie u mnie w łapie, rezygnuję (wtedy odeślę Ci pieniądze) ok ? Ja juz nie mam do niego nerwów,no co mam żebrać by mi ją sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 maleczko kochana! Pisałam u mnie jakie to szczęście mnie spotkało, że Was "mam" Ale u Ciebie chyba jeszcze nie pisałam, więc... BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ ZA ZABRANIE MNIE DO WARSZAWY I ZA TWOJĄ TROSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 na brak szczęścia to ja nie narzekałam, było ono troche inne wtedy,trochę inne jest teraz, ale moja szklanka zawsze była do połowy pełna Bo ciągle podciągasz, kuzynka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 maleczko kochana! Pisałam u mnie jakie to szczęście mnie spotkało, że Was "mam" Ale u Ciebie chyba jeszcze nie pisałam, więc... BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ ZA ZABRANIE MNIE DO WARSZAWY I ZA TWOJĄ TROSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nelli -widziałam foty, tylko która to TY!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts