barranki2 03.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nelli -widziałam foty, tylko która to TY!? Taka najcieńsza I to wcale nie ma związku z postami powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 maleczko kochana! Pisałam u mnie jakie to szczęście mnie spotkało, że Was "mam" Ale u Ciebie chyba jeszcze nie pisałam, więc... BARDZO SERDECZNIE WAM DZIĘKUJĘ ZA ZABRANIE MNIE DO WARSZAWY I ZA TWOJĄ TROSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nelli -widziałam foty, tylko która to TY!? Oj Kasiu nie pytaj Wygladam jakby mnie krowa oblizała Już wiesz która to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nelli -widziałam foty, tylko która to TY!? Taka najcieńsza I to wcale nie ma związku z postami powyżej dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, dzwoniłam dziś do pana M. nie odbierał, wysłałam sms, ze jeśli do kńca listopada KFA nie bedzie u mnie w łapie, rezygnuję (wtedy odeślę Ci pieniądze) ok ? Ja juz nie mam do niego nerwów,no co mam żebrać by mi ją sprzedał Ale on ja ma czy nie? Bo nie wiem o co kaman... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, dzwoniłam dziś do pana M. nie odbierał, wysłałam sms, ze jeśli do kńca listopada KFA nie bedzie u mnie w łapie, rezygnuję (wtedy odeślę Ci pieniądze) ok ? Ja juz nie mam do niego nerwów,no co mam żebrać by mi ją sprzedał Ale on ja ma czy nie? Bo nie wiem o co kaman... ja też nie wiem, wkur..na już jestem, ostatnio mi mówił, ze wozi ją w bagarzniku, tylko kurw.a jakoś mu nie po drodze. (i tak od lipca ) Jedyny plus tego, ze kaska, grzecznie leży na półce, a nie w jego kieszeni.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kuzyn - bo nie miał kto dolać Kasia -cieńka i długa to Pasie, cieńka i nieco krótsza to Nelka Nelli,a Ty mnie nie krępuj takimi tekstami - drobiazg a mam ciągle wyrzut sumienia, że tak na pastwę PKP Cię zostawiliśmy Ale jak zmienimy wozik - to obowiązkowo 7 miejscówka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 wy tu tak o ślubach... ze sobie zapodałam płytkę w własnej imprezy..... jesooooo jaka ja byłam chuda.... :( znów tak kce dzień dobry.... mam dołek Dlatego ja nie oglądam fotek sprzed zaciążenia - bo mam to co Ty teraz Ino jak w szmatach znalazłam spodnie w rozmiarze 36 (teraz na jedną nogę), to prawie się popłakałam. eee ciuchów to ja już dawno nie mam... po 2 latach i drugiej ciąży straciłam złudzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, dzwoniłam dziś do pana M. nie odbierał, wysłałam sms, ze jeśli do kńca listopada KFA nie bedzie u mnie w łapie, rezygnuję (wtedy odeślę Ci pieniądze) ok ? Ja juz nie mam do niego nerwów,no co mam żebrać by mi ją sprzedał Ale on ja ma czy nie? Bo nie wiem o co kaman... ja też nie wiem, wkur..na już jestem, ostatnio mi mówił, ze wozi ją w bagarzniku, tylko kurw.a jakoś mu nie po drodze. (i tak od lipca ) Jedyny plus tego, ze kaska, grzecznie leży na półce, a nie w jego kieszeni.) No wiesz, ja tez czekam na dokonczenie robot od lutego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, dzwoniłam dziś do pana M. nie odbierał, wysłałam sms, ze jeśli do kńca listopada KFA nie bedzie u mnie w łapie, rezygnuję (wtedy odeślę Ci pieniądze) ok ? Ja juz nie mam do niego nerwów,no co mam żebrać by mi ją sprzedał Ale on ja ma czy nie? Bo nie wiem o co kaman... ja też nie wiem, wkur..na już jestem, ostatnio mi mówił, ze wozi ją w bagarzniku, tylko kurw.a jakoś mu nie po drodze. (i tak od lipca ) Jedyny plus tego, ze kaska, grzecznie leży na półce, a nie w jego kieszeni.) No wiesz, ja tez czekam na dokonczenie robot od lutego... ale z powodu tej baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 wy tu tak o ślubach... ze sobie zapodałam płytkę w własnej imprezy..... jesooooo jaka ja byłam chuda.... :( znów tak kce dzień dobry.... mam dołek Dlatego ja nie oglądam fotek sprzed zaciążenia - bo mam to co Ty teraz Ino jak w szmatach znalazłam spodnie w rozmiarze 36 (teraz na jedną nogę), to prawie się popłakałam. eee ciuchów to ja już dawno nie mam... po 2 latach i drugiej ciąży straciłam złudzenia..... a ja się tam troszkę lubię połudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a czemu Wy tak na to KFA polujecie... toż to innych baterii nie ma? czy to jakaś specjalnie "pozłacana"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a czemu Wy tak na to KFA polujecie... toż to innych baterii nie ma? czy to jakaś specjalnie "pozłacana"? skąd wiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 eeee bo ja Was ciuteńkę znam? znajdzie mi coś pikne pod pryśnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kuzyn - bo nie miał kto dolać Kasia -cieńka i długa to Pasie, cieńka i nieco krótsza to Nelka Nelli,a Ty mnie nie krępuj takimi tekstami - drobiazg a mam ciągle wyrzut sumienia, że tak na pastwę PKP Cię zostawiliśmy Ale jak zmienimy wozik - to obowiązkowo 7 miejscówka będzie No nie, ta zaś swoje Kobiecino! Dzieki Tobie byłam u rasi!!!!!!!!!!!!!! Koniec. Kropka. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, dzwoniłam dziś do pana M. nie odbierał, wysłałam sms, ze jeśli do kńca listopada KFA nie bedzie u mnie w łapie, rezygnuję (wtedy odeślę Ci pieniądze) ok ? Ja juz nie mam do niego nerwów,no co mam żebrać by mi ją sprzedał Ale on ja ma czy nie? Bo nie wiem o co kaman... ja też nie wiem, wkur..na już jestem, ostatnio mi mówił, ze wozi ją w bagarzniku, tylko kurw.a jakoś mu nie po drodze. (i tak od lipca ) Jedyny plus tego, ze kaska, grzecznie leży na półce, a nie w jego kieszeni.) No wiesz, ja tez czekam na dokonczenie robot od lutego... ale z powodu tej baterii Nieeee... Z powodu niewiemjakiego. Ale jak ich nie bedzie to mi cala koncepcja padnie, buuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kuzyn - bo nie miał kto dolać Kasia -cieńka i długa to Pasie, cieńka i nieco krótsza to Nelka Nelli,a Ty mnie nie krępuj takimi tekstami - drobiazg a mam ciągle wyrzut sumienia, że tak na pastwę PKP Cię zostawiliśmy Ale jak zmienimy wozik - to obowiązkowo 7 miejscówka będzie No nie, ta zaś swoje Kobiecino! Dzieki Tobie byłam u rasi!!!!!!!!!!!!!! Koniec. Kropka. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Niiioooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 znajdzie mi coś pikne pod pryśnic mnie by ten pasił http://dhowell.com/images/willis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ale jak zmienimy wozik - to obowiązkowo 7 miejscówka będzie biorąc pod uwagę coraz częstsze zloty forumowe, może trzeba by o czymś większym pomysleć http://www.archiwum.zam.pl/galeria/albums/userpics/normal_autobus-ogórek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kuzyn - bo nie miał kto dolać Kasia -cieńka i długa to Pasie, cieńka i nieco krótsza to Nelka Nelli,a Ty mnie nie krępuj takimi tekstami - drobiazg a mam ciągle wyrzut sumienia, że tak na pastwę PKP Cię zostawiliśmy Ale jak zmienimy wozik - to obowiązkowo 7 miejscówka będzie No nie, ta zaś swoje Kobiecino! Dzieki Tobie byłam u rasi!!!!!!!!!!!!!! Koniec. Kropka. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Niiioooo!!! Nelka, ja z tym nic wspólnego nie mam, to Twój mąż z moim ślubnym plan misterny utkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 znajdzie mi coś pikne pod pryśnic mnie by ten pasił http://dhowell.com/images/willis.jpg Jakie ona myslenie wielopoziomowe ma rozwinięte mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts