malka 03.11.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 cholera -ciemno, choć ja nie lubię łazienek oswietlonych jak pas startowy..Mnie się kryształowe bardziej podobają, ale praktyczniejsze bedą te drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Przepraszam że się wcinam Nitu, na ścianach tmasz rawertyn? Jeśli nie to proszę podaj namiary - cudnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Przepraszam że się wcinam Nitu, na ścianach tmasz rawertyn? Jeśli nie to proszę podaj namiary - cudnie się prezentuje Amtluś to najzwyklejsza breccia sarda gruba na 1 cm w płytkach 60x30... tańsza o ponad połowe od trawertynu najbardziej podoba mi się wanna że tak się pochwalę taki sam dekor mam na ścianach http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/Snm1xjLBe5I/AAAAAAAAB5M/TsQPi8Btw9Y/s640/IMG_1411.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 cholera -ciemno, choć ja nie lubię łazienek oswietlonych jak pas startowy.. Mnie się kryształowe bardziej podobają, ale praktyczniejsze bedą te drugie no to masz tak samo jak ja.... i się gibam... ładne czy mocniejsze ide do nefci... moze poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dla mnie chyba ładne, bo ja w łazience nie robię rzeczy, do których mocne światło mi potrzebne. Ale to zależy od Waszych przyzwyczajeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nitka to było poniżej pasa trzeba było uprzedzić że mam szczękę podwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja jestem maniaczka swiatla w lazience, nastrojowe chce dac tylko w tej "stylowej", do ktorej mi zlote kurki potrzebne. Jak jest ciemno to w depresje wpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nitu, to jeszcze proszę zdradź mi cenę (pw). A dekorki śliczne - tym bardziej że własnoręczne - dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, a co Ty robisz w tej łazience, że Ci moc światła potrzebna ? Amtla, fajnie, że wpadłaś, choćby z powodu Nitki A Jej dekorki, zapewne własnoręczne - jedna kłutnia ze ślubnym i na całą wannę starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, a co Ty robisz w tej łazience, że Ci moc światła potrzebna ? No jaka ciekawska nooooo... Gole sie na przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nitu, weź te kryształowe... Wystarczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, a co Ty robisz w tej łazience, że Ci moc światła potrzebna ? No jaka ciekawska nooooo... Gole sie na przyklad. a widzi, o tym nie pomyślałam ja to bezostrzowo robię więc się nawet po ciemku nie pochlastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś, a co Ty robisz w tej łazience, że Ci moc światła potrzebna ? No jaka ciekawska nooooo... Gole sie na przyklad. a widzi, o tym nie pomyślałam ja to bezostrzowo robię więc się nawet po ciemku nie pochlastam Ja sie pochlastam nawet jak bezostrzowo. No jakies takie glupie cebulki mam czy co... No i P. tez sie czasem goli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no i make up... do tego lustro i kawałek żarówki tyż cza, nie? ale ja też lubie intymnie... Rasia ... mówisz to co i mnie w duszy gra Amtluś - płytki były za 185 zł m2 więc w cenie lepszych gresowych a tłuczonka piękna i robiona na wymiar... znaczy płytka na ziemię...młotek w garść i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No ja makijaż to planuję nie w łazience, właśnie z tego powodu co bym nie musiała mieć światła jak w sali operacyjnej.Dla mnie łazienka to "to miejce w domu, gdzie cały świat jest mój" i to ja się muszę tam czuć dobrze. Łóżko musi być wygodne, kuchnia praktyczna, a łazienka piękna, piękna w moim poczuciu estetyki.Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no gdzie sie będziesz robić na bóstwo? bo w ostateczności u mniewchodzi jeszcze w grę toaletka w sypialni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No jasne, ze bez toaletki jak bez reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no gdzie sie będziesz robić na bóstwo? bo w ostateczności u mniewchodzi jeszcze w grę toaletka w sypialni.... dokładnie tam Kosmetyków i tak nie powinno sie trzymać w łazience i co z każdym cieniem będę zapieprzeć przez pół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no gdzie sie będziesz robić na bóstwo? bo w ostateczności u mniewchodzi jeszcze w grę toaletka w sypialni.... dokładnie tam Kosmetyków i tak nie powinno sie trzymać w łazience i co z każdym cieniem będę zapieprzeć przez pół domu W zasadzie to wiekszosc powinno sie trzymac w lodowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry Państwu zasypiam na stojąco.....a przede mna długi dzień A Wam młego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts