Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam że się wcinam :oops:

Nitu, na ścianach tmasz rawertyn? Jeśli nie to proszę podaj namiary - cudnie się prezentuje :D :D :D

Amtluś to najzwyklejsza breccia sarda :) gruba na 1 cm w płytkach 60x30... tańsza o ponad połowe od trawertynu

najbardziej podoba mi się wanna że tak się pochwalę :) taki sam dekor mam na ścianach

http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/Snm1xjLBe5I/AAAAAAAAB5M/TsQPi8Btw9Y/s640/IMG_1411.JPG

cholera -ciemno, choć ja nie lubię łazienek oswietlonych jak pas startowy..

Mnie się kryształowe bardziej podobają, ale praktyczniejsze bedą te drugie

no to masz tak samo jak ja.... i się gibam... ładne czy mocniejsze :roll:

ide do nefci... moze poradzi... :roll:

Małgoś, a co Ty robisz w tej łazience, że Ci moc światła potrzebna ?

Amtla, fajnie, że wpadłaś, choćby z powodu Nitki :D

A Jej dekorki, zapewne własnoręczne - jedna kłutnia ze ślubnym i na całą wannę starczyło :wink:

No jaka ciekawska nooooo... :roll: :roll: :roll:

Gole sie na przyklad. :lol: :lol: :p

a widzi, o tym nie pomyślałam :oops: ja to bezostrzowo robię więc się nawet po ciemku nie pochlastam :lol:

No jaka ciekawska nooooo... :roll: :roll: :roll:

Gole sie na przyklad. :lol: :lol: :p

a widzi, o tym nie pomyślałam :oops: ja to bezostrzowo robię więc się nawet po ciemku nie pochlastam :lol:

Ja sie pochlastam nawet jak bezostrzowo. No jakies takie glupie cebulki mam czy co... :roll:

No i P. tez sie czasem goli. :roll:

no i make up... do tego lustro i kawałek żarówki tyż cza, nie? ale ja też lubie intymnie...

Rasia ... mówisz to co i mnie w duszy gra :)

Amtluś - płytki były za 185 zł m2 więc w cenie lepszych gresowych :) a tłuczonka piękna i robiona na wymiar... :p znaczy płytka na ziemię...młotek w garść i już :p

No ja makijaż to planuję nie w łazience, właśnie z tego powodu co bym nie musiała mieć światła jak w sali operacyjnej.

Dla mnie łazienka to "to miejce w domu, gdzie cały świat jest mój" i to ja się muszę tam czuć dobrze. Łóżko musi być wygodne, kuchnia praktyczna, a łazienka piękna, piękna w moim poczuciu estetyki.

Koniec

no gdzie sie będziesz robić na bóstwo? bo w ostateczności u mniewchodzi jeszcze w grę toaletka w sypialni.... :roll:

dokładnie tam :D Kosmetyków i tak nie powinno sie trzymać w łazience i co z każdym cieniem będę zapieprzeć przez pół domu :roll:

no gdzie sie będziesz robić na bóstwo? bo w ostateczności u mniewchodzi jeszcze w grę toaletka w sypialni.... :roll:

dokładnie tam :D Kosmetyków i tak nie powinno sie trzymać w łazience i co z każdym cieniem będę zapieprzeć przez pół domu :roll:

W zasadzie to wiekszosc powinno sie trzymac w lodowce. :lol: :lol: :lol: