nitubaga 05.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 myślisz, ze jak to powiem mojnemu to to kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 myślisz, ze jak to powiem mojnemu to to kupi? zależy jak Mu to powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 myślisz, ze jak to powiem mojnemu to to kupi? zależy jak Mu to powiesz jak bym mu to nie powiedziała - kiepsko to widze.... chyba to zależy od tego co on akurat będzie w tym czasie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Z zaskoczenia , z zaskoczenia Go weź ale czarne ? bo te biało to takie plastikowe na fotce się zdają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Z zaskoczenia , z zaskoczenia Go weź ale czarne ? bo te biało to takie plastikowe na fotce się zdają HM.... ale to czarne i białe to szkło jest... więc może tylko fotka taka jakas dziwna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ooo i do wnęki coś pięknego.... http://www.strefalamp.pl/images/aureliano_toso/sunlight.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jessssssssssssu, kryształowe oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 noooo ... i jakie ładne kreseczki daje na ścianie musiał by być czymś strasznie zajęty... by mi na odczepnego burknął 'dobraaa' i nie kapną się w czym rzecz... co moze tak faceta zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 mecz? giełda? umnie się sprawdza telefon w trakcie ważnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 mecz? giełda? umnie się sprawdza telefon w trakcie ważnego spotkania taaaaa.... ważne spotkanie.... siem pomyśli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 łajzy w morduchne łajzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wiem powiem mu, że jeśli się zgodzi to nie będzie mi musiał żadnego innego prezentu kupowac na moje urodziny, walentynki i dzień kobiet... i dzień dziecka... i inne takie dni... przez najbliższe dwa lata... chwyci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wiem powiem mu, że jeśli się zgodzi to nie będzie mi musiał żadnego innego prezentu kupowac na moje urodziny, walentynki i dzień kobiet... i dzień dziecka... i inne takie dni... przez najbliższe dwa lata... chwyci? eeeeeeeeeeeeeee,nie znam Twojego chłopa, ale mój się na takie triki nie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wiem powiem mu, że jeśli się zgodzi to nie będzie mi musiał żadnego innego prezentu kupowac na moje urodziny, walentynki i dzień kobiet... i dzień dziecka... i inne takie dni... przez najbliższe dwa lata... chwyci? eeeeeeeeeeeeeee,nie znam Twojego chłopa, ale mój się na takie triki nie łapie taaa... zwłaszcza, że w zanadrzu chowałam imieniny... bo w moim wieku urodziny obchodzić to juz krępujące jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no dobra Mysie Pysie....lecę trochę rzeczów pozałatwiać, bo przyrosnę znów do kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 czy tę moją tyż.... cichutko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wiem powiem mu, że jeśli się zgodzi to nie będzie mi musiał żadnego innego prezentu kupowac na moje urodziny, walentynki i dzień kobiet... i dzień dziecka... i inne takie dni... przez najbliższe dwa lata... chwyci? eeeeeeeeeeeeeee,nie znam Twojego chłopa, ale mój się na takie triki nie łapie taaa... zwłaszcza, że w zanadrzu chowałam imieniny... bo w moim wieku urodziny obchodzić to juz krępujące jest gupia,to co ja mam powiedzieć ? zaduszki zacząć świętować, czy dzień geriatryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 czy tę moją tyż.... cichutko pytam przede wszystkim idem........................................................... poszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ymynyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 czy tę moją tyż.... cichutko pytam przede wszystkim idem........................................................... poszłam no cóż... to ja też ide... poszlifuje sobie co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts