Arnika 05.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeśli są szanse wygranej, to to zrób. A co na to by powiedział, lub powiedział nadzór budowlany? Przecież to policja budowlana.... za późno - dom juz postawiony po bozemu - ale opinia jest zrobiona przed Dlatego walcz. A prokuratura jest gratis. Za sprawy cywilne się płaci, chyba, że masz adwokata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeśli są szanse wygranej, to to zrób. A co na to by powiedział, lub powiedział nadzór budowlany? Przecież to policja budowlana.... za późno - dom juz postawiony po bozemu - ale opinia jest zrobiona przed Dlatego walcz. A prokuratura jest gratis. Za sprawy cywilne się płaci, chyba, że masz adwokata... a jak mam to, że niby nie płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No to tu adresik : http://i2.demotywatory.pl/uploads/1257376200_by_muzyx_500.jpg e no bez jaj to niby do 60 mam żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 u mnie się nie chce otworzyć może to znak ze pozyje dłuzej niż Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 u mnie się nie chce otworzyć może to znak ze pozyje dłuzej niż Malka a to zależy na ile lat masz kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 u mnie się nie chce otworzyć może to znak ze pozyje dłuzej niż Malka a to zależy na ile lat masz kredyt po spłacie czeka mnie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SvMA8R34-PI/AAAAAAAADlk/_6RcpH0YoB8/1257376200_by_muzyx_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a teraz widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeśli są szanse wygranej, to to zrób. A co na to by powiedział, lub powiedział nadzór budowlany? Przecież to policja budowlana.... za późno - dom juz postawiony po bozemu - ale opinia jest zrobiona przed Dlatego walcz. A prokuratura jest gratis. Za sprawy cywilne się płaci, chyba, że masz adwokata... a jak mam to, że niby nie płacę Umordowana jestem i jasno nie piszę. Chodziło mi o to, że prokuratura jest gratis, a za sprawy cywilne w sądzie i za adwokata się niestety płaci i to słono, i to gratis nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeśli są szanse wygranej, to to zrób. A co na to by powiedział, lub powiedział nadzór budowlany? Przecież to policja budowlana.... za późno - dom juz postawiony po bozemu - ale opinia jest zrobiona przed Dlatego walcz. A prokuratura jest gratis. Za sprawy cywilne się płaci, chyba, że masz adwokata... a jak mam to, że niby nie płacę Umordowana jestem i jasno nie piszę. Chodziło mi o to, że prokuratura jest gratis, a za sprawy cywilne w sądzie i za adwokata się niestety płaci i to słono, i to gratis nie jest. a już się łudziłam , że o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jeśli są szanse wygranej, to to zrób. A co na to by powiedział, lub powiedział nadzór budowlany? Przecież to policja budowlana.... za późno - dom juz postawiony po bozemu - ale opinia jest zrobiona przed Dlatego walcz. A prokuratura jest gratis. Za sprawy cywilne się płaci, chyba, że masz adwokata... a jak mam to, że niby nie płacę Wtedy nie placisz tylko BULISZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ..... I jak to było w tym kawale :Młody adwokat po dwóch rozprawach w sadzie zakończył sprawę. Chwali si ę do ojca... widzisz tato ja po dwóch rozprawach tą starą sprawę Kowalskich skończyłem, a ty przez lata nie umiałeś...Na to ojciec - synu a jak myślisz, za co ty te studia skończyłbyś gdyby nie te sprawy Kowalskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Weź może młodego adwokata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Mlodzi dzisiaj sa jeszcze bardziej pazerni niz starzy a im mniej umieja tym wiecej kasuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a teraz widzisz? chyba nie musiałaś niestety widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cze Malka, ręce mi opadły jak przeczytałam o umorzeniu sprawy . nasze prawo jest doopne i broni nie tego co potrzeba. Wiem, że teraz nie masz ochoty na dalszą walkę, ale nie powinnaś odpuszczać. Załóż sprawę cywilną o zwrot poniesionych kosztów poprawek po "fachoffcach" i walcz, walcz, walcz. Jestem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzięki Lidziu...ale teraz mam jakiś kryzys, więc decyzji nie bedępodejmować,poczekamchwilę ,mózg ochłonie,łapy przestaną się trząść - zadziałamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ale z ta cywilna sprawa to Ty sie spiesz, bo jeszcze troche i sie przedawnia dowody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale co się przedawni opinia biegłych, fotografie, zeznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts