anjamen 05.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale co się przedawni opinia biegłych, fotografie, zeznania chyba 3 lata sa od daty popelnienia przestepstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale co się przedawni opinia biegłych, fotografie, zeznania A gdzie masz te zeznania? Zeznania dopiero ewentualnie beda, a ludzie maja krotka pamiec. Potem sie okaze, ze prekluzja i doopa salata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale co się przedawni opinia biegłych, fotografie, zeznania A gdzie masz te zeznania? Zeznania dopiero ewentualnie beda, a ludzie maja krotka pamiec. Potem sie okaze, ze prekluzja i doopa salata. Kochana, Ci co mieli zapomnieć to dwa dni po fakcie już mieli amnezje totalną. Do cywilnego ja nie potrzebuję świadków - ja mam umowę, faktury, kosztorys, opinie, potwierdzenia odbioru kasy . Wiesz, że takie wyroki zapadają zaocznie - jedna z forumek tak miała. Dostała wyrok nie wiedząc nawet ,że sprawa się odbyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale roszczenia finansowe z tego co się orientuję właśnie po 3 latach się przedawniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale roszczenia finansowe z tego co się orientuję właśnie po 3 latach się przedawniają uprzedzono nas o tym, to mam jeszcze 2 lata i 3 miesiące - może zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale co się przedawni opinia biegłych, fotografie, zeznania A gdzie masz te zeznania? Zeznania dopiero ewentualnie beda, a ludzie maja krotka pamiec. Potem sie okaze, ze prekluzja i doopa salata. Kochana, Ci co mieli zapomnieć to dwa dni po fakcie już mieli amnezje totalną. Do cywilnego ja nie potrzebuję świadków - ja mam umowę, faktury, kosztorys, opinie, potwierdzenia odbioru kasy . Wiesz, że takie wyroki zapadają zaocznie - jedna z forumek tak miała. Dostała wyrok nie wiedząc nawet ,że sprawa się odbyła Bo to jest standard, sad sie w ten sposob broni przed robota - wydaje wyrok i siedzi cicho, co bedzie... Niestety potem moze zaczac byc pod gorke. 2 lata w PL wymiarze sprawiedliwosci to pikus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale co się przedawni opinia biegłych, fotografie, zeznania A gdzie masz te zeznania? Zeznania dopiero ewentualnie beda, a ludzie maja krotka pamiec. Potem sie okaze, ze prekluzja i doopa salata. Kochana, Ci co mieli zapomnieć to dwa dni po fakcie już mieli amnezje totalną. Do cywilnego ja nie potrzebuję świadków - ja mam umowę, faktury, kosztorys, opinie, potwierdzenia odbioru kasy . Wiesz, że takie wyroki zapadają zaocznie - jedna z forumek tak miała. Dostała wyrok nie wiedząc nawet ,że sprawa się odbyła Bo to jest standard, sad sie w ten sposob broni przed robota - wydaje wyrok i siedzi cicho, co bedzie... Niestety potem moze zaczac byc pod gorke. 2 lata w PL wymiarze sprawiedliwosci to pikus. ale jak sąd nie zdąży, to już nie moja brocha . Zawsze mozna sądzić Skarb Państwa o odszkodowanie za opieszałość sądu se wycieczkę do Strasbourga zrobię, a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Gratulacje Siostra !!!! http://i36.tinypic.com/2lm72id.jpg ... może nie "visitors" ... ale liczba się liczy .... PS. z przykrością muszę stwierdzić, że w tym temacie jesteś STARSZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No to sie nam malka rozgadala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jessssu,to ja tak delikatnie, bez świadków Ci się zwierzam z moich słabości i nałogów , a Ty mi wpadasz oflagowany ...jeszcze kurna zatrąb na rogu, niech wszyscy usłyszą...... no i mnie zaszyją, albo co gorsza kabel odetną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No to sie nam malka rozgadala... ha, ha , ha...powiedziała ta z 30tysiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzień dobry Państwu - przyszłam powiedzieć ide rozkręcic ten zaspany poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzień dobry Państwu - przyszłam powiedzieć ide rozkręcic ten zaspany poranek dzień dobry ja też zaspana, oczy mi ciapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a jak chcesz go rozkrecac Malka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ktoś zrobił to za mnie...tylko nie wiem czy mam sie śmiać czy wkur..ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 P. do Ciebie zadzwonil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry Malciu rozumiem że niezdecydowany nastrój masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 znaczy się ambiwalentny stosunek do poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 P. do Ciebie zadzwonil? noz kurka, wróżka Małgoś, a wygrane numerki w totka też znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts