barranki2 06.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 1,2,3,4,5,6... albo inaczej Strasznie trzeszczy dziś na łączach, słabo słychać czemalka, dokop złemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 oooooo Baranki dobrze gadają dokop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Byli my na budowie........................jesuuuuuuuuuu ja z tym dębem będę miała przesrane, liści po łydki . Ale inne rzeczy mnie martwią : w skrzynce na listy znalazłam ulotkę "sprzątanie " - czyżby aluzja ulotkę "ekipa budowlana-wykonujemy poprawki" - czyzby coś jeszcze było ała 11 awiz do poprzednich włascicieli -czyli ciągle nie pozgłaszali, że zmienili lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 11 awiz do poprzednich włascicieli -czyli ciągle nie pozgłaszali, że zmienili lokum te 11-ste .... to moje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja kupilam mieszkanko w lutym 2007 a dalej awiza przychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 zgłoś na poczcie - będą od razu odsyłać że adresat zmienił lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 nie mogłam się powstrzymać, żeby sie nie podzielić : http://i.demotywatory.pl/uploads/1257382232_by_ZnawcaEKRANU_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 zgłoszę, jakzamieszkamy - teraz mam fajną rozpałkę do kozy a jak fajnie w domku, poczuć zapach palonego drewna...hmmmm i ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Nefcia jak zawsze, krótko, zwięźle i na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 nie mogłam się powstrzymać, żeby sie nie podzielić : http://i.demotywatory.pl/uploads/1257382232_by_ZnawcaEKRANU_500.jpg dzięki...tos mnie pocieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ktokolwiek by spróbował malce zrobić krzywdę... ..... będzie miał do czynienia ze mną ... ... i ma przesrane ... bez względu na to czy to Lider, Olimp czy Najwyższa Góra ... ... to by było na tyle .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ktokolwiek by spróbował malce zrobić krzywdę... ..... będzie miał do czynienia ze mną ... ... i ma przesrane ... bez względu na to czy to Lider, Olimp czy Najwyższa Góra ... ... to by było na tyle .. Źle kierujesz swoje uczucia - z Olimpu nic Malce nie grozi - to świat grozi Malce - skup się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ktokolwiek by spróbował malce zrobić krzywdę... ..... będzie miał do czynienia ze mną ... ... i ma przesrane ... bez względu na to czy to Lider, Olimp czy Najwyższa Góra ... ... to by było na tyle .. Mówiłam Ci już,że Cię kocham ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ktokolwiek by spróbował malce zrobić krzywdę... ..... będzie miał do czynienia ze mną ... ... i ma przesrane ... bez względu na to czy to Lider, Olimp czy Najwyższa Góra ... ... to by było na tyle .. Źle kierujesz swoje uczucia - z Olimpu nic Malce nie grozi - to świat grozi Malce - skup się znów czuję się mocno pocieszona-mam ok 300 ludzi z czapy Zmykam,musze mojego małego studenta naszykować jutro na uczelnię. Do czego doszło indeks w kieszeni,a prasowaćnie umie no i te 100 stron co mi z wczoraj zostało muszę dokończyć, bo przez pół dnia się dziś głowiłam jaksie skończy historia z Lindsay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 .....Źle kierujesz swoje uczucia .... ..... nie byłaś w moich komentarzach ... nie znasz mnie ... ... ale mam nadzieję, że kiedyś .... poznasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ktokolwiek by spróbował malce zrobić krzywdę... ..... będzie miał do czynienia ze mną ... ... i ma przesrane ... bez względu na to czy to Lider, Olimp czy Najwyższa Góra ... ... to by było na tyle .. Mówiłam Ci już,że Cię kocham ? ... wystarczy, że czujesz blusa ... słowa czasami nie mają znaczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dobry Wieczorek Tu jak zwykle wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 część Malka uszy do góry weekend jest ............... idę zaraz na budowę i wpadnę pewnie wieczorkiem dopiero ale w sobotę to na FM mały ruch to i zaległości łatwo nadrobić Buziaki dla wszystkich cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Czeee Piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Czeee Piekna. cze Piekniejsza wyjechanam jak koń po westernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts