malka 08.11.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jak wyzej... czyli jest ok ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jak wyzej... czyli jest ok ? : Jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dlaczego się z klasyki nabijacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dlaczego się z klasyki nabijacie? .... ja myślę, że raczej swoim szyfrem "gadają" ... .... najważniejsze, żeby wróciły na FM bez zmian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 aa... no bo już miałam Rysia własną piersią osłaniać http://images46.fotosik.pl/136/686232eab87f7b7amed.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Piekne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 .... mam mieszane uczucia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 okropne bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 no jak bleeeee..... czyste rączki to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 hejo eee Rysiu to idol wielu mężatek... więc bardzo proszę ostrożnie mi tu Dziś mam do Was pytanie techniczne. Kaloryfer nie grzeje bo: - jest zapowietrzony - sprawdzone odpowietrzone, - jest zamknięty zawór w skrzynce rozdzielczej - sprawdzone odkręcone, - nie ma ciśnienia wody - był szaman od pieca, wszystko wyrównał, ciśnienie jest nawet piętro wyżej - jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 chcesz mnie zabić takie pytania do mnie i to o takiej porze zapytaj tutaj http://forum.muratordom.pl/hydraulik-do-uslug,t7285-1620.htm autor watku naprawdę jest NIEZŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 hejo eee Rysiu to idol wielu mężatek... więc bardzo proszę ostrożnie mi tu Dziś mam do Was pytanie techniczne. Kaloryfer nie grzeje bo: - jest zapowietrzony - sprawdzone odpowietrzone, - jest zamknięty zawór w skrzynce rozdzielczej - sprawdzone odkręcone, - nie ma ciśnienia wody - był szaman od pieca, wszystko wyrównał, ciśnienie jest nawet piętro wyżej - jakieś inne pomysły? Sie cos spitolilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jakie Miałaś namiary na ekipy od tynków i za ile kasy z materiałem , czy bez...co się lepiej opłaci wziąć z materiałem czy samej załatwić zaprawę tynkarską?Odp. może być na priwaArnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 hejo eee Rysiu to idol wielu mężatek... więc bardzo proszę ostrożnie mi tu Dziś mam do Was pytanie techniczne. Kaloryfer nie grzeje bo: - jest zapowietrzony - sprawdzone odpowietrzone, - jest zamknięty zawór w skrzynce rozdzielczej - sprawdzone odkręcone, - nie ma ciśnienia wody - był szaman od pieca, wszystko wyrównał, ciśnienie jest nawet piętro wyżej - jakieś inne pomysły? Sie cos spitolilo? noooo kuźwa jeśli tak, to kaplica... bo by to naprawić trzeba będzie albo rozpierdzielić całą doniczkę z moim marmurem włącznie albo wybić jej dno. Tak czy siak źle. We wteorek ma przyjść p. Marek na poprawki to zobaczymy co nam z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 hejo eee Rysiu to idol wielu mężatek... więc bardzo proszę ostrożnie mi tu Dziś mam do Was pytanie techniczne. Kaloryfer nie grzeje bo: - jest zapowietrzony - sprawdzone odpowietrzone, - jest zamknięty zawór w skrzynce rozdzielczej - sprawdzone odkręcone, - nie ma ciśnienia wody - był szaman od pieca, wszystko wyrównał, ciśnienie jest nawet piętro wyżej - jakieś inne pomysły? Sie cos spitolilo? noooo kuźwa jeśli tak, to kaplica... bo by to naprawić trzeba będzie albo rozpierdzielić całą doniczkę z moim marmurem włącznie albo wybić jej dno. Tak czy siak źle. We wteorek ma przyjść p. Marek na poprawki to zobaczymy co nam z tego wyjdzie No toooo kanal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 taaaa..... zaobaczymy.... co powie. Na razie nie panikuję, bo może sam kaloryfer ma jakiś zaworek o którym paniusia nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 bry..........ale mnie łeb napiernicza zaprzęgam się w chomąto i galopuję do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry Malka łączę się z Tobą w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ja niestety też dziendobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A ja nie, ale i tak mi sie nic nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts