Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to mam :)

owad ma 15 cm długości... i wcale nie nie darze go miłym uczuciem.... dobrze, że to tylko guma. Ale jakby się takie coś zjawiło w nocy w łóźku, oj... było b słychać :)

http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/Svk2nEAvqkI/AAAAAAAACsg/ij-CtC0NetM/s128/IMG_2550.JPG

Małgoś może Ty sms do niej wyślij może jej net podł albo co :o

Wyslalam, ale ona ma ciagle rozladowany telefon, wiec nie wiem, czy odpowie. :roll:

to chyba przypadlość wszystkich męczących innych swoimi dlońmi :roll:

Ale ona jeszcze nie moze tego robic... :roll:

a to nie wiedziałam :oops:

wiem tylko że osoby przebywające z telefonem blisko tych wszystkich urządzeń z prądami, magnesami i laserami to mają padnięte baterie dość szybko :roll:

Malka kup se nowy telefon bo się cale FM zamiartwia gdzie Cię wcieło !!!! :evil:

Małgoś może Ty sms do niej wyślij może jej net podł albo co :o

Wyslalam, ale ona ma ciagle rozladowany telefon, wiec nie wiem, czy odpowie. :roll:

to chyba przypadlość wszystkich męczących innych swoimi dlońmi :roll:

Ale ona jeszcze nie moze tego robic... :roll:

a to nie wiedziałam :oops:

wiem tylko że osoby przebywające z telefonem blisko tych wszystkich urządzeń z prądami, magnesami i laserami to mają padnięte baterie dość szybko :roll:

Malka kup se nowy telefon bo się cale FM zamiartwia gdzie Cię wcieło !!!! :evil:

Gdyby malce sie telefon nie rozladowywal to by jej cala legenda upadla. :lol: :lol: :lol: Caly jej urok w tym, ze za cholere nie mozna sie do niej dodzwonic. :roll: