malka 04.03.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No tak, ale wiecie, akurat czesc jej pogladow na temat Stanow podzielam. Najwiecej o Stanach maja do powiedzenia ci, ktorzy tam nigdy nie byli, albo byli na Jackowie pare miesiecy w robocie i prawdziwego Amerykanina widzieli na filmie. ja nawet w filmie nie widziałam, bo te amerykańckie filmy to prawdziwej hameryki nie pokazujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No tak, ale wiecie, akurat czesc jej pogladow na temat Stanow podzielam. Najwiecej o Stanach maja do powiedzenia ci, ktorzy tam nigdy nie byli, albo byli na Jackowie pare miesiecy w robocie i prawdziwego Amerykanina widzieli na filmie. ja nawet w filmie nie widziałam, bo te amerykańckie filmy to prawdziwej hameryki nie pokazujom Gangi Nowego Jorku sa fajne, tylko troche czasy nie te... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 sie nie znam, sie nie wypowiadam Jak mi Europy braknie to se do US polece jak wizem dostanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 to se do US polece jak wizem dostanem nie dostaniesz ...bo z UZI latasz........ ..... ... po wątkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jaką przygotowałyście niespodziankę na jutro dla teściowej ???? Bo jutro Jej Dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jaką przygotowałyście niespodziankę na jutro dla teściowej ???? Bo jutro Jej Dzień Granat a jak on nie da rady to UZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Hmmmm... Kilo cukru z cyjankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Hmmmm... Kilo cukru z cyjankiem? tylko nie pij u niej herbatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Hmmmm... Kilo cukru z cyjankiem? tylko nie pij u niej herbatki Ja pije bez cukru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Hmmmm... Kilo cukru z cyjankiem? tylko nie pij u niej herbatki Ja pije bez cukru. a ja zazwyczaj bez cyjanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a ja raz miałem cyjanek zatruty...i malo sie nie otrułem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A ja kiedys pilam dziwnie kwasna herbate malinowa. Ale malinowa zawsze jest kwasna, wiec myslalam, ze jakas dziwnie kwasna jest tym razem. Po czym malz zaczal pic swoja, zwyczajna herbate i tez byla kwasna. Z tym, ze ja juz pol szklanki zdazylam obciagnac. No i wtedy mu sie przypomnialo, ze wsypal odkamieniacz do czajnika. A akurat w Na dobre i na zle byl odcinek, jak kobita sie napila takiej wody i zmarla. Ja pierdziele, zaczelam sie zegnac z zyciem, zadzwonilam do mamy... W koncu malz znalazl opakowanie i tam bylo napisane, ze w skladzie sa tylko kwasy organiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tak cholera telewizja ludzi straszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Małgoś, a ja myslałam ,ze Ty te wrzody żołądka masz od gorzały, a to tylko odkamieniacz Cześć Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tak cholera telewizja ludzi straszy. słuchaj mojego młodego, on twierdzi,że telewizja ogłupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Małgoś, a ja myslałam ,ze Ty te wrzody żołądka masz od gorzały, a to tylko odkamieniacz Cześć Rasia Ja mam zoladek kochana jak kon. I watrobe tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tak cholera telewizja ludzi straszy. słuchaj mojego młodego, on twierdzi,że telewizja ogłupia To młody zupełnie jak stary gada. Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Małgoś, a ja myslałam ,ze Ty te wrzody żołądka masz od gorzały, a to tylko odkamieniacz Cześć Rasia Ja mam zoladek kochana jak kon. I watrobe tez. prawie 15 litrowy zołądek i gigantyczna wątroba bosze, gdzie Ci sie to mieści, koń to ma miejsce na takie bebechy , ale Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tak cholera telewizja ludzi straszy. słuchaj mojego młodego, on twierdzi,że telewizja ogłupia To młody zupełnie jak stary gada. i czasem mnie to martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts