Fenix999 24.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Widać że Ci się nudzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a mnie właśnie odkorbiło na maksa zrobiłam totalną demolkę w łazience, pozrywałam wszystko co było na ścianach, będę robi remont o ja głupia ja głupia, remont w łazience w bloku z lat 50 nie remontowanej przynajmniej od 20 Jak ja lubie remontowac cudze mieszkania długa noc przede mną...... Masz szczęście że żadnego faceta nie było w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.11.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Malka! czyś tyu zwariowała !? przecież niedługo się do domku przeprowadzasz! Tam inwestuj a nie w cudze kafelki! Gupia, przecież kafelków nie będę kładła, jakąś tapetę winylową po 50 dych kupię i będzie git....już patrzec na te plastikowe płytki nie mogłam, nie wspominając już o ewentualnych problaemach z wydalaniem w takich warunkach Daro - mąż był, stwierdził krótko, chcesz robic - rób. Fenix - problem w tym, że dopiero jak zobaczyłam ten mój sajgon, zdałam sobie sprawę ile ja mam ważniejszych rzeczy do roboty, ale powiedziało się A trzeba powiedziec B odsapnęłam, czas wynosic resztę badziewia z łazienki. pomierzyc wszystko i z rańca skoczyc po jakąś wanne, spłuczkę i tapetę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Spłuczkę i tapete to jeszcze rozumiem ale WANNA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 .... ja tez tak mam to się dzieje kiedy kobieta ma za dużo sił, a nie ma możliwościerobić tego co naprawdę chce.... W sobote pomalowałam część mieszkania...mimo, że miałam to robić dopiero po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ide stąd bo Wy znowu o seksie zaczynacie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ... one tak cały czas .... ... jakieś nawiedzone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 malka - to sygnał, że chłop się nie chce narażać, lub ma dośc wojen, bo wie jak sie kończą - woli poczytać gazetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ide stąd bo Wy znowu o seksie zaczynacie .... Przecież teraz One mówiły o remoncie małych mieszkań, w których mieszkają i żyją... jeszcze przez jakiś czas.... Oby jak najkrótszy. A gdzie tu w tej rozmowie o remoncie sex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 .... ja tez tak mam to się dzieje kiedy kobieta ma za dużo sił, a nie ma możliwościerobić tego co naprawdę chce.... A to niby o czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 e tam -mój mnie tak kocha, że nawet w TE dni nie ucieka dobry kon to i po blocie pociagnie Anja, poplulam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ... a malka napisała, że tylko spłucze tapetę ... i zmyka do wanny .... ... niestety nie dokończyła .... czasu zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 .... ja tez tak mam to się dzieje kiedy kobieta ma za dużo sił, a nie ma możliwościerobić tego co naprawdę chce.... A to niby o czym ? A może wyjechać gdzieś,.. może pójść gdzieś... ,robić coś co lubi, na szydełku, drutach, czytać, biegać po sklepach, uprawiać ulubiony sport, .... i wiele innych rzeczy.... Nie wpadłabym na ten Twój pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Bo mnie się wszystko z doopą kojarzy i to gołą .... ale to już wszyscy wiedzą , myślałem że Ty też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dobry wieczór wiedziałam gdzie przyjść coby sobie humor poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Bo mnie się wszystko z doopą kojarzy i to gołą .... ale to już wszyscy wiedzą , myślałem że Ty też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.11.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 malka - to sygnał, że chłop się nie chce narażać, lub ma dośc wojen, bo wie jak sie kończą - woli poczytać gazetę ale jakich wojen ????????? no co Ty, On poprostu wie, że ja musze miec zjęcie, bo inaczej świruję siedząc na FM idę wynieśc stare półki do śmieci, mam nadzieję, że nikt mnie nie opieprzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Malka to wpadnij do mnie, po świrujemy razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No i co tam dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.11.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Arnnika, a co, masz łazienkę do zrobienia ? ja mam trzy Małgoś, u mnie samo dobre tylko trochę za młodym tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts