stukpuk 05.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Stuku, wiem ,ze jeszcze nie wieczór ale przypominam się i nie musi byc z najmniejszymi szczegółami, tak ogólnie ok ? Dobrze,że przypominasz! zaraz wezme poszukam wypisu! Musze poczytać, bo nawet nie wiem co mi powycinali? Ogólne super!Sanatorium niedługo!!!!!!!! JUHU!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ogólne super!Sanatorium niedługo!!!!!!!! JUHU!!!!!!!!! kurwacja sie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ogólne super!Sanatorium niedługo!!!!!!!! JUHU!!!!!!!!! kurwacja sie znaczy A pewnie tak do tego: wieczorki zapoznawcze winko na ognisku wulkanizacja basenik i erotyczne masaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 i erotyczne masaże Jako czlowiek zonaty, zapewne "aromatyczne" masaze chciales powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ogólne super!Sanatorium niedługo!!!!!!!! JUHU!!!!!!!!! kurwacja sie znaczy A pewnie tak do tego: wieczorki zapoznawcze winko na ognisku wulkanizacja basenik i erotyczne masaże a gdzie to takie cuda znam kilka polskich sanatoriów, ale nigdzie nie podają winka na ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ogólne super!Sanatorium niedługo!!!!!!!! JUHU!!!!!!!!! kurwacja sie znaczy A pewnie tak do tego: wieczorki zapoznawcze winko na ognisku wulkanizacja basenik i erotyczne masaże a gdzie to takie cuda znam kilka polskich sanatoriów, ale nigdzie nie podają winka na ognisku W Połczynie Zdroju! A winko (najtańsze) to sam przemyce na ognisko.........żeby się znieczulać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 http://www.eholiday.pl/meteor/zdjecia/0943662424_fzi4.jpg to ? no sie Stuki mają nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 http://www.eholiday.pl/meteor/zdjecia/0943662424_fzi4.jpg to ? no sie Stuki mają nieźle Pewnie to! Jeszcze nie przeglądałem fotek! To ten ośrodek na pojezierzu Drawskim! Mam do niego blisko! Taki basen mają????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W Połczynie jest kilka uzdrowisk, ale to znam basen czynny był tylko w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W Połczynie jest kilka uzdrowisk, ale to znam basen czynny był tylko w wakacje Ale mają drugi basen! Kryty! To sobie brzuszek popływa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W Połczynie jest kilka uzdrowisk, ale to znam basen czynny był tylko w wakacje Ale mają drugi basen! Kryty! To sobie brzuszek popływa! pewno,że mają Stuku, moim zdaniem to jedno z najlepszych sanatoriów w Polsce, korzystaj z czego się da i z czego możesz - naprawdę bogaty repertuar zabiegów, chyba nigdzie nie spotykany. No to Ci się osrodeczek trafił - aż zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W Połczynie jest kilka uzdrowisk, ale to znam basen czynny był tylko w wakacje Ale mają drugi basen! Kryty! To sobie brzuszek popływa! pewno,że mają Stuku, moim zdaniem to jedno z najlepszych sanatoriów w Polsce, korzystaj z czego się da i z czego możesz - naprawdę bogaty repertuar zabiegów, chyba nigdzie nie spotykany. No to Ci się osrodeczek trafił - aż zazdroszczę Repertuar bogaty tylko czy jak płaci NFZ czy będą mnie obejmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W Połczynie jest kilka uzdrowisk, ale to znam basen czynny był tylko w wakacje Ale mają drugi basen! Kryty! To sobie brzuszek popływa! pewno,że mają Stuku, moim zdaniem to jedno z najlepszych sanatoriów w Polsce, korzystaj z czego się da i z czego możesz - naprawdę bogaty repertuar zabiegów, chyba nigdzie nie spotykany. No to Ci się osrodeczek trafił - aż zazdroszczę Repertuar bogaty tylko czy jak płaci NFZ czy będą mnie obejmować? za część napewno będzie trza dopłacić, no żaden NFZ nie zapłaci za masaż kamieniami, albo stemplami ziołowymi (cuuuuuudo), ale zasadniczo trzy-cztery zabiegi są w cenie pobytu, a jako kuracjusz pewno bedziesz miał znizki na te spoza kontraktu. Masz juz skierowanie ? to zobacz co Ci tam zalecili. Jak samą fizyko to padaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W Połczynie jest kilka uzdrowisk, ale to znam basen czynny był tylko w wakacje Ale mają drugi basen! Kryty! To sobie brzuszek popływa! pewno,że mają Stuku, moim zdaniem to jedno z najlepszych sanatoriów w Polsce, korzystaj z czego się da i z czego możesz - naprawdę bogaty repertuar zabiegów, chyba nigdzie nie spotykany. No to Ci się osrodeczek trafił - aż zazdroszczę Repertuar bogaty tylko czy jak płaci NFZ czy będą mnie obejmować? za część napewno będzie trza dopłacić, no żaden NFZ nie zapłaci za masaż kamieniami, albo stemplami ziołowymi (cuuuuuudo), ale zasadniczo trzy-cztery zabiegi są w cenie pobytu, a jako kuracjusz pewno bedziesz miał znizki na te spoza kontraktu. Masz juz skierowanie ? to zobacz co Ci tam zalecili. Jak samą fizyko to padaka Nic jeszcze nie wiem, mam tylko termin i podane miejsce. Ja tam nie jade po zabiegi, te 3-4 mi wystarczą! Sam zorganizuje sobie dodatkowe ćwiczenia PS. Szkoda kasy na zabiegi, lepiej piwko pić przy ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 W Połczynie jest kilka uzdrowisk, ale to znam basen czynny był tylko w wakacje Ale mają drugi basen! Kryty! To sobie brzuszek popływa! pewno,że mają Stuku, moim zdaniem to jedno z najlepszych sanatoriów w Polsce, korzystaj z czego się da i z czego możesz - naprawdę bogaty repertuar zabiegów, chyba nigdzie nie spotykany. No to Ci się osrodeczek trafił - aż zazdroszczę Repertuar bogaty tylko czy jak płaci NFZ czy będą mnie obejmować? za część napewno będzie trza dopłacić, no żaden NFZ nie zapłaci za masaż kamieniami, albo stemplami ziołowymi (cuuuuuudo), ale zasadniczo trzy-cztery zabiegi są w cenie pobytu, a jako kuracjusz pewno bedziesz miał znizki na te spoza kontraktu. Masz juz skierowanie ? to zobacz co Ci tam zalecili. Jak samą fizyko to padaka Nic jeszcze nie wiem, mam tylko termin i podane miejsce. Ja tam nie jade po zabiegi, te 3-4 mi wystarczą! Sam zorganizuje sobie dodatkowe ćwiczenia PS. Szkoda kasy na zabiegi, lepiej piwko pić przy ognisku Stuku, to umówmy sie tak, ja Ci postawie piwko, nawet bez ogniska, a Ty wykupisz zabiegi, ok. Młody chłop jesteś, nie popełniaj błędów starszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Stukowi widzę wieczorki zaczepno-rozpoznawcze w głowie Po sanatoriach sierściuchowi się zachciało, coooo Jedź człowieku i lecz się, za młody na wózek jesteś!!!!!! Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 cześć Braza ale mam ciśnięcie dzisiaj - wiesz czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jasssne ... na wózek chyba spacerowy jak się bedzie dalej za babami oglądał i tylko jak dotąd o seksie myślał a serio ... pewnie , Stukuś - korzystaj - a piwko ino w małych ilościach dla zdrowotności ... sama bym pojechała ...allle się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To co forumowy turnusik se strzlimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 tia ...w Krakowie , 14 - 15 marca ... na nic innego nie straczy mi czasu... muszę chyba zwolnić tryb życia bo skończę z galopującą depresją lękową siedząc pod stołem ssąc kciuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts