markoto 02.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aż na 1 piętro no no...... mowie o przychodni lekarskiej i przystosowaniu dla niepelnosprawnych a nie rekordzie w ilosci pieter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 kiedyś moja kumpela prawie w mordę dała gosciowi w autobusie - ja w ciązy , zrobiło mi się słabo i równo mnie zemdliło ,poprosiła faceta, by mimiejsca ustąpił, ten na to "nie trzeba było się pieprzyć to by nie było jej słabo" i co wy na to ?? szkoda, ze nie zemdliło mnie na maksa z przyjemnością bym na niego narzygała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.12.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Eeee to trzeba od razu kontre : "Szkoda że twoja mama tak nie zrobiła" i to na cały autobus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Fenix , ja nie wiedziałąm jak się nazywam, aTy oczekujesz ode mnie ciętej riposty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Czesto kiedys mdlalam w srodkach masowego transportu dlatego nie ma szans, zebym ustapila komus miejsca. Po prostu nie i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ode mnie też nie oczekuj (no chyba żebym miał akurat bardzo niskie ciśnienie). Bo jakbym sie zapienił to potok bluzg by poszedł i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś, bo Ty moze juz dobzykana, ale chamstwo Ci zostało Fenix, no moja kumpela, tez grzeczna nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Małgoś, bo Ty moze juz dobzykana, ale chamstwo Ci zostało Fenix, no moja kumpela, tez grzeczna nie była Malka, moge ustapic najwyzej komus mlodemu o kulach albo kobiecie w ciazy, ale staruszkom mowimy stanowcze nie. Jak ktos stary to niech nie jezdzi do kosciola na drugi koniec miasta w godzinach szczytu, g.... mnie to obchodzi. Wiekszosc tych babc jezdzi na tandete handlowac, torbiszcza po 20 kg potrafia ciagnac, to niech stoja. A chamstwo to swoja droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Moja babcia, jak ktos młody chciał jej ustąpić miejsca mawiała "siedź dziecko,siedź,na starość się nastoisz" a jak juz bardzo schorowana była to się autobusem nie poruszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Fenix ssawkę ma ale ja się szybciej ślinię niż ona wyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Niemożliwe ,, ta ssawka nawet mnie daje rady . Zmień dentyste na takiego który ma lepszy sprzęt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 cześć nie wiem co ja w nocy robiłam, ale złamałam ząb....ten który wczoraj był liftingowany Czyli dziś znów spotkanie ze ssawką , która u mnie też nie zawsze daje radę Fenix, a może my z Wusią mamy większy slinotok....ja to nawet wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzieńdobry Malka ja wiem co Ty w nocy robiłas że tego zęba skasowałaś zgrzytałas z rozpaczy że nie masz pretekstu na dentystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 cześć nie wiem co ja w nocy robiłam, ale złamałam ząb....ten który wczoraj był liftingowany Czyli dziś znów spotkanie ze ssawką , która u mnie też nie zawsze daje radę Fenix, a może my z Wusią mamy większy slinotok....ja to nawet wiem dlaczego moze masz bruksizm, ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.12.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Nie rozumiem . Dentysta taki przystojny że się cały czas ślinicie na jego widok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Fenix inaczej ja się ślinię niezależnie od urody i płci dentysty już tak mam że jak paszcza otwarta i ktoś mi grzebie to się ślinię jak bernardyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Fenix inaczej ja się ślinię niezależnie od urody i płci dentysty już tak mam że jak paszcza otwarta i ktoś mi grzebie to się ślinię jak bernardyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Moja mame kiedys dentystka ochrzanila, ze sie za bardzo slini, to bylo w dobie reglamentowanej ligniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Malka, za bardzo zgrzytalas zebami moze... Aaaaa, teraz zobaczylam, ze to jest wlasnie bruksizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witaj Malka Co Ty tej nocy robiłaś? No no no..... Aż zęba złamałaś..... Malcia tynki mi się zaczęły robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts