malka 05.03.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To na psychologa pójdziesz i deprecha minie, ale wyluzuj dagulko, szkoda życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ...muszę chyba zwolnić tryb życia bo skończę z galopującą depresją malkową siedząc pod stołem ssąc kciuk ...czyżby nowa wersja depresji [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ...muszę chyba zwolnić tryb życia bo skończę z galopującą depresją malkową siedząc pod stołem ssąc kciuk ...czyżby nowa wersja depresji ja nie mam depresji, ja mam agresora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ...muszę chyba zwolnić tryb życia bo skończę z galopującą depresją malkową siedząc pod stołem ssąc kciuk ...czyżby nowa wersja depresji ja nie mam depresji, ja mam agresora to faktycznie nie depresja ... mnie to na amok wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ...muszę chyba zwolnić tryb życia bo skończę z galopującą depresją malkową siedząc pod stołem ssąc kciuk ...czyżby nowa wersja depresji ja nie mam depresji, ja mam agresora to faktycznie nie depresja ... mnie to na amok wygląda amoka ,że niby ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a ja słyszałam że do sanatorium to jeżdżą tylko takie stare i brzydkie że to piwo i winko jednym łykiem wypite nie wystarcza żeby się znieczulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 cześć Braza ale mam ciśnięcie dzisiaj - wiesz czemu Wiem, wiem ... ale nie jesteś sama!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To co forumowy turnusik se strzlimy Od razu oblukamy, czy sanataorium zgodnie ze sztuką budowlaną postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a ja słyszałam że do sanatorium to jeżdżą tylko takie stare i brzydkie że to piwo i winko jednym łykiem wypite nie wystarcza żeby się znieczulić Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo jeszcze nie pojedzie, Stuku liczy wyłącznie na te młode, co to bez znieczulenia mozna, no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 cześć Braza ale mam ciśnięcie dzisiaj - wiesz czemu Wiem, wiem ... ale nie jesteś sama!!!!! Wiem, wiem i bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Idę spać bo ledwo na oczy patrzę na gimnastyce korekcyjnej byłam z dziećmi i chyba jutro nie wstanę dobrze że weekend przed nami ściskam mocno wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a ja słyszałam że do sanatorium to jeżdżą tylko takie stare i brzydkie że to piwo i winko jednym łykiem wypite nie wystarcza żeby się znieczulić Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo jeszcze nie pojedzie, Stuku liczy wyłącznie na te młode, co to bez znieczulenia mozna, no wiesz Takie tez się zdarzają .... mają jakieś 65 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Idę spać bo ledwo na oczy patrzę na gimnastyce korekcyjnej byłam z dziećmi i chyba jutro nie wstanę dobrze że weekend przed nami ściskam mocno wszystkich Dobranoc - wypoczywaj i nabieraj nowych sił kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a ja słyszałam że do sanatorium to jeżdżą tylko takie stare i brzydkie że to piwo i winko jednym łykiem wypite nie wystarcza żeby się znieczulić Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo jeszcze nie pojedzie, Stuku liczy wyłącznie na te młode, co to bez znieczulenia mozna, no wiesz jak ja bym była jego żoną to by tego sanatorium przez dziurkę od klucz nawet nie zobaczył ja bym mu sanatorium w domu zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a ja słyszałam że do sanatorium to jeżdżą tylko takie stare i brzydkie że to piwo i winko jednym łykiem wypite nie wystarcza żeby się znieczulić Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bo jeszcze nie pojedzie, Stuku liczy wyłącznie na te młode, co to bez znieczulenia mozna, no wiesz jak ja bym była jego żoną to by tego sanatorium przez dziurkę od klucz nawet nie zobaczył ja bym mu sanatorium w domu zrobiła wiesz, Stuku to sprytna bestyja, nawet w domu sobie radzi (ma sąsiadkę naturalną brunetkę, ponoc niczego sobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Stuku - pieką cię uszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 To co forumowy turnusik se strzlimy Dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 kurna forum travel powstaje jak nic..dobry dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Malka, ale sie probilo. Nitu jest wielka, niezle daje czadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts