Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przecież rade daje . Kto mówi że zabawne miało być . Niedwuznacznie sugeruje żeby założyła opaskę ochronną na oko jak chce dalej je męczyć tracąc czas na to forum. :evil:

no dobra -niech Ci będzie :) ta opaska też jest fajna -ale na oba oczy:

http://www.karo-bielizna.pl/galerie/o/opaska-na-oczy_287.jpg

W końcu mam czas nadrobić :) Drzwi podobaja mi się szalenie. Są śliczne - i w formie i w kolorze.

A co do "burdlu" na działce ... łączę się w bólu. Chyba nigdy nie uda mi się doprowadzić działki do porządku - nie wiem jak ludzie to robią. Muszę iść na nauki np. do Rasi...

Nefer,my burdlu trochę usunęli, ale po wycięciu wisni, znów narobilimi tak w kółko, jedno sie sprzątnie,drugie rozpieprzy :roll:

Koparkowy ma być we wtorek i duże wozy z nastawionym GPS em na wysypisko, więc moze co nieco znów zniknie, ale kiedy to się skończy :roll:

A co do drzwi,mnie "fason"odpowiada, w końcu sama se wymyśliłam, za to kolor zbyt jasny, no niestety nie udało się wybarwić na orzech :-? ale kij z tym, to tylko drzwi

Zaraz do Rasi pójdę :lol: :lol: ma pompke powiększającą jak Pan Kleks :o

Wusia, pytałam, firma mi to zrobi i owszem za jakieś 5 tysi + opłata za wysypisko :roll: a panowie "na piwo" to chcieli tylko złom zabrać, z którym to akurat najmniej kłopotu :roll:

Wuśka, ja łóżko bym wyrwała, tylko moje rączki do Holandii nie sięgają (facez je sciąga do Niemiec, a potem do Polski sle) , nerwa juz mam, bo , nie ukrywam okazyjnie kupiłam, ale co z tego skoro go nie mam :roll:

Facet chce mi kasę oddać, ale wolę poczekać, bo szanse marne, ze za tą cenę jeszcze gdzieś kupię