aniawmuratorze 14.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 próbuję coś usłyszeć ale dzieciaki się tak drą jak stare prześcieradła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Fenix zrobie Ci to co zdam po polibudzku Ania - nie słuchaj przy dzieciach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wersja bez wypikania a w ogóle cześć , dawno Cię nie było Ale już jesteś Małgoś, co robisz w środę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A Ty wies jak to jest ? Bo wyglądasz mi na trzeżwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Fenix zrobie Ci to co zdam po polibudzku Ania - nie słuchaj przy dzieciach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wersja bez wypikania a w ogóle cześć , dawno Cię nie było Ale już jesteś Małgoś, co robisz w środę ? W srode pije piwko z malka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Fenix...ale bar mam tuż pod uczelnią a ,że juz mam zacząć pić na sobotę ?? Małgoś - dobra odpowiedź Zadzwonię jak będę wyjeżdzać Knajpa na B pasuje ?? czy inne propozycje masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Na egzamin wtacza sie "lekko" podchmielony student: - Pppaniee ppproofesorzee, czyy ppprzyjmie paan piijanegoo? - Proszę wyjść i wrócić trzeźwy! - Aaale jaa baardzoo pppanaa prooszeee... - Bez dyskusji! Proszę wyjść! - Alee pppaniee proofessorzee...Tto naapraaawdee oostatnii raaaz... -NIE! WYNOCHA STAD!!! - Ale naapraaawdeee! Nieech siee paaan zgodzi! - No dobrze, ale żeby mi to bylo ostatni raz! - OK, chloopaaakii! Wnieescieee go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Fenix...ale bar mam tuż pod uczelnią a ,że juz mam zacząć pić na sobotę ?? Małgoś - dobra odpowiedź Zadzwonię jak będę wyjeżdzać Knajpa na B pasuje ?? czy inne propozycje masz ? A nie wpadlabys do mieszkanka? Gdzie i mniej wiecej o ktorej w ogole bedziesz powiedz? Autem, pociagiem, no moooooow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.12.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No dobra , ale teraz na poważnie : Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:- Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenci polibudy piją.Następną kontrolę zrobił w listopadzie:- Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.Styczeń:- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwereka ryją, studenci polibudy piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.A Bóg na to:- i ci właśnie zdadzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Fenix, na poprzedniej uczelni miałam bardzo podobna akcję, znaczy nie mnie wnosili i nie na egzamin, ale na cwiczenia - obecność obowiązkowa wykładowca lubiał sobie policzyć ludziki i jak mu cos nie pasiło, było ciężko na zaliczeniu Małgoś, ślubny w interesach jedzie,bym się na przyczepkę zabrała Jutro bedę wiedziała o której, więc dam znać,ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a teraz ,że ja z medyka, to idę ryć.. a Wy się módlcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Małgoś, ślubny w interesach jedzie,bym się na przyczepkę zabrała Jutro bedę wiedziała o której, więc dam znać,ok ? Jaaaasne. To czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 14.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a teraz ,że ja z medyka, to idę ryć.. a Wy się módlcie Taaaaaa...... http://i2.demotywatory.pl/uploads/1260657625_by_Satuk69_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Fenix- rozgryzłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Brakuje martini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no następna jeszcze coś wywleczecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dobra a Malka to tak mnie ignoruje świadomie czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wuśka, teraz Ty mnie przyciągnęłaś ja obleje te egzaminy - przez Was Jestem u Ciebie w czwartek, jak wyjdziemy od Krystyny z gazowni, zadzwonię, ok ?? myślę,że gdzieś koło 15,pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 jasne byle za widoku bo po ciemku to tylko zęby wybić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Pokaze Ci Las Vegas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ty czy Wusia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts