stukpuk 08.03.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Oglądaliście może "Kochaj i tańcz"? Dla mnie to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Oglądaliście może "Kochaj i tańcz"? Dla mnie to porażka wole kochać niż tańczyć i nie jestem fanką tego typu filmów cześć Stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Jakiej pracy No nie wiem, gdzie Ty chodzisz w niedziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 zapewne po domu bo wszyscy sa..ja sie juz pakuje po maly na tydzien znikam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Jakiej pracy No nie wiem, gdzie Ty chodzisz w niedziele... Ja to z tych coo lubia się uczyć moge tak jeszcze duuuuuugo Duchu - jak my tydzień wytrzymamy bez Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 normalnie.. za to w subbotem jak dozyje w pizdu siem obaczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Oglądaliście może "Kochaj i tańcz"? Dla mnie to porażka wole kochać niż tańczyć i nie jestem fanką tego typu filmów cześć Stuku Ja z tańczenia lubie tylko tańce na rurce kanalizacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 normalnie.. za to w subbotem jak dozyje w pizdu siem obaczym Po takim poscie rzucimy sie na Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 normalnie.. za to w subbotem jak dozyje w pizdu siem obaczym jak dojadem Oglądaliście może "Kochaj i tańcz"? Dla mnie to porażka wole kochać niż tańczyć i nie jestem fanką tego typu filmów cześć Stuku Ja z tańczenia lubie tylko tańce na rurce kanalizacyjnej wole te od odkurzacza - kanaliza mi się wygła ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 normalnie.. za to w subbotem jak dozyje w pizdu siem obaczym Po takim poscie rzucimy sie na Ciebie... tak podejzewałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 normalnie.. za to w subbotem jak dozyje w pizdu siem obaczym Po takim poscie rzucimy sie na Ciebie... tak podejzewałem... To co, spotkamy sie u mnie i oblukasz mi ten balkon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Co to za tajemne spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 sabat bedziemy czary odprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 normalnie.. za to w subbotem jak dozyje w pizdu siem obaczym Po takim poscie rzucimy sie na Ciebie... tak podejzewałem... To co, spotkamy sie u mnie i oblukasz mi ten balkon? przecie obiecałem..jak dozyje..dojade to oblookam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piszesz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 normalnie.. za to w subbotem jak dozyje w pizdu siem obaczym Po takim poscie rzucimy sie na Ciebie... tak podejzewałem... To co, spotkamy sie u mnie i oblukasz mi ten balkon? przecie obiecałem..jak dozyje..dojade to oblookam.. Dzieki. Dozyjesz i dojedziesz, juz Anji w tym glowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piszesz się ? A ile wpisowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piszesz się ? A ile wpisowego? ze trzydzieści srebrników od łeba i własny transport na Łysą Górę - koniecznie na miotle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piszesz się ? A ile wpisowego? ze trzydzieści srebrników od łeba i własny transport na Łysą Górę - koniecznie na miotle To ja na materacu dmuchanym przypłyne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piszesz się ? A ile wpisowego? ze trzydzieści srebrników od łeba i własny transport na Łysą Górę - koniecznie na miotle To ja na materacu dmuchanym przypłyne! Jak tym ode mnie to sie nie liczy - ma byc miotła, ostatecznie odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts