Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

piszesz się ?

A ile wpisowego? :o

ze trzydzieści srebrników od łeba i własny transport na Łysą Górę - koniecznie na miotle :D

To ja na materacu dmuchanym przypłyne!

Jak tym ode mnie to sie nie liczy - ma byc miotła, ostatecznie odkurzacz :wink:

Ale ja ma za ciężką du...... do miotły :-? :lol:

To se pancerną kup - wytrzyma :lol:

piszesz się ?

A ile wpisowego? :o

ze trzydzieści srebrników od łeba i własny transport na Łysą Górę - koniecznie na miotle :D

To ja na materacu dmuchanym przypłyne!

Jak tym ode mnie to sie nie liczy - ma byc miotła, ostatecznie odkurzacz :wink:

Ale ja ma za ciężką du...... do miotły :-? :lol:

To se pancerną kup - wytrzyma :lol:

Od teściowej pożycze! :lol:

bry Madzia :D

U mnie pogoda iście barowa, tylko się upić i iść spać :roll:

ale ciśnięcie mam podniesione (szczegóły u Małgoś) więc z tym spaniem to dziś ciężko będzie :-?

Jak już się upić, to absolutnie nie iść spać, a jak spać to nie pić - po co ma się marnować :wink:

no masz rację...ja ostatnio w ogóle jakos ekonomicznie mysleć nie potrafię :oops:

No nie jest tak źle, wszystko na dobrej drodze, oprócz tej kasy, którą cza na prawo i lewo wydawać :evil:

malka, skoro tak często korzystacie z prywatnego leczenia, nie mysleliście o karcie pacjenta w jakiejś prywatnej przychodni, oczywiście takiej, w której są specjaliści w dużej ilości i nie raz w miesiącu, np. LIM albo jakiś Enelmed ?

No nie jest tak źle, wszystko na dobrej drodze, oprócz tej kasy, którą cza na prawo i lewo wydawać :evil:

malka, skoro tak często korzystacie z prywatnego leczenia, nie mysleliście o karcie pacjenta w jakiejś prywatnej przychodni, oczywiście takiej, w której są specjaliści w dużej ilości i nie raz w miesiącu, np. LIM albo jakiś Enelmed ?

tylko,ze my specjalistów mamy rozsypanych w przeróżnych miejscach - każdy w innym szpitalu, klinice czy przychodni - niestety ten numer u nas nie przejdzie.

Dostałam ostatnio oferte ubezpieczenia (signal iduna), ale pokrywa ona wyłącznie koszty leczenia, których nie finansuje NFZ, ale wykonywane są w państwowych placówkach (oczywiście sa ograniczenia proceduralne) - czyli terminy, kolejki itp - u nas odpada, nie moge czekać rok na wizytę u hematologa.

Rozumiem.

Do tych państwowych lecznic, to naprawdę trzeba mieć końskie zdrowie :evil: na trzeźwo nie da się objąć tego rozumem niestety :evil: :evil: :evil:

to jak z tymi kotami

Ida dwa koty przez pustynię , jeden mówi

- wiesz stary...nie ogarniam tej kuwety

:wink:

tylko,ze my specjalistów mamy rozsypanych w przeróżnych miejscach - każdy w innym szpitalu, klinice czy przychodni - niestety ten numer u nas nie przejdzie.

Dostałam ostatnio oferte ubezpieczenia (signal iduna), ale pokrywa ona wyłącznie koszty leczenia, których nie finansuje NFZ, ale wykonywane są w państwowych placówkach (oczywiście sa ograniczenia proceduralne) - czyli terminy, kolejki itp - u nas odpada, nie moge czekać rok na wizytę u hematologa.

malka - nasza firma korzysta z usług Iduny. U nas nie ma takich ograniczeń. Na wizytę do specjalisty czeka się najdłuzej do tygodnia (chyba, że chcesz jakiegoś konkretnego a on ma dużo pacjentów więc ten termin może się zmienić). Wizyta u internisty i pediatry w ciągu 48 godzin. Jakby co to sprawdź to jeszcze. Mogę też popytać dokładnie jak to u nas jest. Ja korzystam z usług Medicoveru jak Ci już u Magłoś mówiłam.

Malka, a co to za szpieg byl? :roll:

mój ślubny :o szlaja się po forumie pod nieznanym nickiem i szpieguje :o

Maluszek - bedę szukać i pytać, tylko wiesz, my mamy już sprawdzonych lekarzy, nie chcę ich zmieniać.

Z lekarzami pierwszego kontaktu, nie ma problemu , nawet jak jest konieczność to do domu przyjedzie w tym samym dniu.

Gorzej ze specjalistami.Nawet na prywatne wizyty czasem czekamy po 2 miechy :-? no takie kolejki są i nie wiem czy poza oszczędnością kasy coś więcej byśmy z tego mieli.

Ale muszę usiąśc i policzyć, może faktycznie nawet przy dużych składkach, kalkulowało by się wykupic ubezpieczenie.