stukpuk 08.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piszesz się ? A ile wpisowego? ze trzydzieści srebrników od łeba i własny transport na Łysą Górę - koniecznie na miotle To ja na materacu dmuchanym przypłyne! Jak tym ode mnie to sie nie liczy - ma byc miotła, ostatecznie odkurzacz Ale ja ma za ciężką du...... do miotły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piszesz się ? A ile wpisowego? ze trzydzieści srebrników od łeba i własny transport na Łysą Górę - koniecznie na miotle To ja na materacu dmuchanym przypłyne! Jak tym ode mnie to sie nie liczy - ma byc miotła, ostatecznie odkurzacz Ale ja ma za ciężką du...... do miotły To se pancerną kup - wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 piszesz się ? A ile wpisowego? ze trzydzieści srebrników od łeba i własny transport na Łysą Górę - koniecznie na miotle To ja na materacu dmuchanym przypłyne! Jak tym ode mnie to sie nie liczy - ma byc miotła, ostatecznie odkurzacz Ale ja ma za ciężką du...... do miotły To se pancerną kup - wytrzyma Od teściowej pożycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 fajną masz teścoiową moja by mi nie pożyczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Bry, jest tu kto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jam jest Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 bry Madzia U mnie pogoda iście barowa, tylko się upić i iść spać ale ciśnięcie mam podniesione (szczegóły u Małgoś) więc z tym spaniem to dziś ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jak już się upić, to absolutnie nie iść spać, a jak spać to nie pić - po co ma się marnować U mnie słonko świeci (prosto w oczy) Lecę do Małgoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jak już się upić, to absolutnie nie iść spać, a jak spać to nie pić - po co ma się marnować no masz rację...ja ostatnio w ogóle jakos ekonomicznie mysleć nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No nie jest tak źle, wszystko na dobrej drodze, oprócz tej kasy, którą cza na prawo i lewo wydawać malka, skoro tak często korzystacie z prywatnego leczenia, nie mysleliście o karcie pacjenta w jakiejś prywatnej przychodni, oczywiście takiej, w której są specjaliści w dużej ilości i nie raz w miesiącu, np. LIM albo jakiś Enelmed ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No nie jest tak źle, wszystko na dobrej drodze, oprócz tej kasy, którą cza na prawo i lewo wydawać malka, skoro tak często korzystacie z prywatnego leczenia, nie mysleliście o karcie pacjenta w jakiejś prywatnej przychodni, oczywiście takiej, w której są specjaliści w dużej ilości i nie raz w miesiącu, np. LIM albo jakiś Enelmed ? tylko,ze my specjalistów mamy rozsypanych w przeróżnych miejscach - każdy w innym szpitalu, klinice czy przychodni - niestety ten numer u nas nie przejdzie. Dostałam ostatnio oferte ubezpieczenia (signal iduna), ale pokrywa ona wyłącznie koszty leczenia, których nie finansuje NFZ, ale wykonywane są w państwowych placówkach (oczywiście sa ograniczenia proceduralne) - czyli terminy, kolejki itp - u nas odpada, nie moge czekać rok na wizytę u hematologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Rozumiem. Do tych państwowych lecznic, to naprawdę trzeba mieć końskie zdrowie na trzeźwo nie da się objąć tego rozumem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Rozumiem. Do tych państwowych lecznic, to naprawdę trzeba mieć końskie zdrowie na trzeźwo nie da się objąć tego rozumem niestety to jak z tymi kotami Ida dwa koty przez pustynię , jeden mówi - wiesz stary...nie ogarniam tej kuwety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ida dwa koty przez pustynię , jeden mówi - wiesz stary...nie ogarniam tej kuwety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Malka, a co to za szpieg byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No nie jest tak źle, wszystko na dobrej drodze, oprócz tej kasy, którą cza na prawo i lewo wydawać malka, skoro tak często korzystacie z prywatnego leczenia, nie mysleliście o karcie pacjenta w jakiejś prywatnej przychodni, oczywiście takiej, w której są specjaliści w dużej ilości i nie raz w miesiącu, np. LIM albo jakiś Enelmed ? tylko,ze my specjalistów mamy rozsypanych w przeróżnych miejscach - każdy w innym szpitalu, klinice czy przychodni - niestety ten numer u nas nie przejdzie. Dostałam ostatnio oferte ubezpieczenia (signal iduna), ale pokrywa ona wyłącznie koszty leczenia, których nie finansuje NFZ, ale wykonywane są w państwowych placówkach (oczywiście sa ograniczenia proceduralne) - czyli terminy, kolejki itp - u nas odpada, nie moge czekać rok na wizytę u hematologa. malka - nasza firma korzysta z usług Iduny. U nas nie ma takich ograniczeń. Na wizytę do specjalisty czeka się najdłuzej do tygodnia (chyba, że chcesz jakiegoś konkretnego a on ma dużo pacjentów więc ten termin może się zmienić). Wizyta u internisty i pediatry w ciągu 48 godzin. Jakby co to sprawdź to jeszcze. Mogę też popytać dokładnie jak to u nas jest. Ja korzystam z usług Medicoveru jak Ci już u Magłoś mówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Malka, a co to za szpieg byl? mój ślubny szlaja się po forumie pod nieznanym nickiem i szpieguje Maluszek - bedę szukać i pytać, tylko wiesz, my mamy już sprawdzonych lekarzy, nie chcę ich zmieniać. Z lekarzami pierwszego kontaktu, nie ma problemu , nawet jak jest konieczność to do domu przyjedzie w tym samym dniu. Gorzej ze specjalistami.Nawet na prywatne wizyty czasem czekamy po 2 miechy no takie kolejki są i nie wiem czy poza oszczędnością kasy coś więcej byśmy z tego mieli. Ale muszę usiąśc i policzyć, może faktycznie nawet przy dużych składkach, kalkulowało by się wykupic ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Właśnie odebrałam ofertę z Medicaver - u 800 zł/mc jeśli zapłace za rok z góry dostanę 10% rabatu - mimo wszystko to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Malka, a co to za szpieg byl? mój ślubny szlaja się po forumie pod nieznanym nickiem i szpieguje Dzien dybry! To widze masz pelne zaufanie w domu Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts