wu 01.01.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dzień dobry Rasia cieszyć że masz takie powody do radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Przyjemności w dotyku,Słodkości w przełyku,Szelestu w kieszeni i słońca promieni,Oraz by Nowy Rok, był po prostu wspaniały! http://us.123rf.com/400wm/400/400/beawolf/beawolf0909/beawolf090900003/5515557.jpg http://www.zeglowanie.net/photos/fajerwerki.jpg Malka wszystkiego najlepszego w Nowym 2010 Roku życzy Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.01.2010 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Kochani, dzięki za zyczenia chwilębtemu wróciliśmy z poprawin, a teraz bety musze pakować, bo raniutko jedziemy na stok spalać świąteczne kalorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Przeca śniegu ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 dzień dobry Fenix nie wiem kaj TY mieszkasz bo u mnie jest Malcia udanego szusowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 u nas bialutko. jak nie trzeba wychodzic z domu to nawet ladnie Malka udanego szusowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jak to Fenix śniegu nie ma?To i latem da się na nartach jeździć.... Malcia pomyśl o mnie jak będziesz wjeżdżać na stok...Ja też bym chciała spalać..... Pozdrawiam cieplutko i miłego zjazdu, i żadnych kolejek pod wyciągiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Malka na narty jedzie? Udanej zabawy na górze i na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 U mnie już ni ma . Wszystko odgarnięte duuuuuża szuflą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jak to Fenix śniegu nie ma? To i latem da się na nartach jeździć.... Malcia pomyśl o mnie jak będziesz wjeżdżać na stok... Ja też bym chciała spalać..... Pozdrawiam cieplutko i miłego zjazdu, i żadnych kolejek pod wyciągiem..... Ale w górach podobno tylko sztuczne . p.s. gdzie ja wdepłem , same zboki narciarskie . Dla mnie to jest bez synsu , godzina wjeżdzosz a pół minuty zjeżdzosz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wiecżór Malka ale Ci sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Gdzie zas polazlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no wlasnie gdzie?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no jak gdzie z górki na pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Jak to Fenix śniegu nie ma? To i latem da się na nartach jeździć.... Malcia pomyśl o mnie jak będziesz wjeżdżać na stok... Ja też bym chciała spalać..... Pozdrawiam cieplutko i miłego zjazdu, i żadnych kolejek pod wyciągiem..... Ale w górach podobno tylko sztuczne . p.s. gdzie ja wdepłem , same zboki narciarskie . Dla mnie to jest bez synsu , godzina wjeżdzosz a pół minuty zjeżdzosz . A koto Ci głupot nagadał, że jedziesz godzinę do góry, a pół minuty zjeżdżasz... Przecież w Europie są górki gzie trasa kilkanaście km, i podgrzewana kanapa z zasłanianą szybą czeka na ciebie To tylko parę godzin dłużej niż do Zakopanego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.01.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Biorac pod uwage korek na Zakopiance moze byc szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Nie mówię już o ekstremalnym sportowym powrocie dz Zakopanego... - czyli truchcikiem byłoby szybciej.... I trzeba wiedzieć kiedy jechać na Zakopane, i kiedy wracać....My zazwyczaj wracamy koło 17.00 w piątek, wtedy korek jest z Krakowa w kierunku Zakopanego... Nigdy odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry się z Państwem W nocy przez zakopiankę jechało się płynnie, acz w żłówim tempie, z powodu niekończących się opadów śniegu. Małgoś,sorki, ale wracaliśmy o tak nieprzyzwoitej porze, że nawet do Ciebie już nie wypadało pukać Ffenix - 3 minuty wjazd, ok 6 zjazd, bez kolejek pod wyciągiem, więc raczej się kalkulowało Ale mnie kurna wszystko boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No cześć Malcia To Ty nie w Alpach?????? Myślałam, że w Alpy jedziecie.... Na którym stoku szusowaliście? Jakie warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 zamki mi w samochodzie pozamarzały odmrażacz nie dał rady ślubny miał przymusowy kurs do przedszkola Arnika byliśmy w Białce, ale tłumy nas wystraszyły i wylądowaliśmy w niezawodnym Jurgowie. Warunki dobre, choc śnieg głównie sztuczny , dopiero w sobotę zaczęło padać, mocno padać, więc myslę, że dopiero dziś można poszaleć na prawdziwym sniegu w Alpy na weekend się wyrywać, to trochę szaleństwo choc kto wie czy nie było by szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts