Gwoździk 04.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ... a ja Wam powiem szczerze, że pomimo tylu lat na FM ... nie wiem jak się takie cytaty robi .... ... ale ja się stępiam z roku na rok ... więc się sobie nie dziwię ... no może trochę ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ... a ja Wam powiem szczerze, że pomimo tylu lat na FM ... nie wiem jak się takie cytaty robi .... ... ale ja się stępiam z roku na rok ... więc się sobie nie dziwię ... no może trochę ... pozdrawiam Może lepiej kuzynie nie wiedzieć. Jeszcze byś się zaczął brzydko bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Może lepiej kuzynie nie wiedzieć. Jeszcze byś się zaczął brzydko bawić ... tak tak ... zostanę jednak przy swojej poszarpanej stylistyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Może lepiej kuzynie nie wiedzieć. Jeszcze byś się zaczął brzydko bawić ... tak tak ... zostanę jednak przy swojej poszarpanej stylistyce a ja sobie zacytuję , aco mi tam cześć Bracie jak tam w nowym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 noworocznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 20.03 moze byc? Powitanie wiosny... mam plan do połowy lutego, więc o marcu sie nie wypowiem teraz A czy plan do polowy lutego przewiduje spotkanie z ulubiona kolezanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cześć Bracie jak tam w nowym roku ? ... na razie nie wiem ... jestem w szoku .... bo jeszcze starszym bratem dla Ciebie jestem ... ale spodziewam się być o wiele starszym ... więc jakoś się zbiorę w sobie ... PS. qrwa, Wacusiom nie zrobiłem dziury w stawie ... i to mnie martwi .. ....a wiesz, że gadałem z jednym z NICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Małgoś, mam chyba jeden weekend wolny no i jeszcze gdzieśmuszę wcisnąć 260 godzin praktyk i badania kliniczne i inne ..uje Bracie, no młodszy juz nie bedziesz.....i ja tysz nie będę a Wacław co Ci powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Małgoś, mam chyba jeden weekend wolny no i jeszcze gdzieśmuszę wcisnąć 260 godzin praktyk i badania kliniczne i inne ..uje Bracie, no młodszy juz nie bedziesz.....i ja tysz nie będę a Wacław co Ci powiedział A ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a co to są ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a co to są ferie To jest wtedy kiedy masz na głowie dzieci w wieku szkolnym w trybie non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a Wacław co Ci powiedział ... Wacuś ... nie Wacław ... w dzienniku napisałem ... poszarpaną stylistyką ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a co to są ferie To jest wtedy kiedy masz na głowie dzieci w wieku szkolnym w trybie non stop a u nas to jeszcze etap przedszkolny i to o czym piszesz to nazywa sie dzień (tydzień) lenia Braciszku, przepraszam......Wacuś oczywiscie (chciałam by tak dostojnie zabrzmiało) , wygłupiłam się idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Braciszku, przepraszam......Wacuś oczywiscie (chciałam by tak dostojnie zabrzmiało) , wygłupiłam się ... bez przesady ... ... to ja taki nadęty w mordę jeża ... jeżeli chodzi o karpiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 poczytałam ...głuptoku jeden Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ... typowa bezrobotna głupota ... ale co tam ... jakiś przerywnik .. teraz już takich postów nie będzie ... bo z lekka zarobiony będę PS. ... nie wiem czy to lepiej dla czytających, czy dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dla czytających nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Baranku masz jakies fajne namiary noclegowe na ta arene?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Baranku masz jakies fajne namiary noclegowe na ta arene?? On jest lepszy niz ABW,KGB i NASA razem wziete - ma namiary na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 i wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts