Fenix999 05.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Szampan moze byc, ale tylko wytrawny... A prawdziwy to jest w innym smaku niz wytrawny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... no własnie chyba nie kiedyś się Mój ślubny wziął szarpnął na prawdziwnego szampana i mu wybrzydzałam pół nocy, że nie dobry ble..... .... przyznał się dopiero gdzieś w lutym, że chciał tak wykwintnie... a ja jak dziołcha od pługa się nie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... no własnie chyba nie kiedyś się Mój ślubny wziął szarpnął na prawdziwnego szampana i mu wybrzydzałam pół nocy, że nie dobry ble..... .... przyznał się dopiero gdzieś w lutym, że chciał tak wykwintnie... a ja jak dziołcha od pługa się nie poznałam ... to ja jestem też od pługa ... bo nigdy nie piłem ... prawdziwego ... ... nie , no przepraszam ... raz piłem.... ruskiego ... ale jak wrzuciłem gwoździa do wypitej butelki ... to od razu zardzewiał .... ... od tej pory nie piję .... szampana znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 .... ło jesuuu jak fajnie że nie tylko ja taka oderwana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 .... ło jesuuu jak fajnie że nie tylko ja taka oderwana jestem ..................i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Szampan moze byc, ale tylko wytrawny... A prawdziwy to jest w innym smaku niz wytrawny ? No wlasnie nie jest... Moze byc wino musujace, ale tylko w malych ilosciach i tylko wytrawne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 cześć malka Słoneczko nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Szampan moze byc, ale tylko wytrawny... A prawdziwy to jest w innym smaku niz wytrawny ? No wlasnie nie jest... Moze byc wino musujace, ale tylko w malych ilosciach i tylko wytrawne... i tylko w sylwestra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 jessssssssssu,konspekt piszę...no i idzie mi jak po grudzie cześć Ania, cześć Sure - ja do Was juz nie chodzę....doła mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Szampan moze byc, ale tylko wytrawny... A prawdziwy to jest w innym smaku niz wytrawny ? No wlasnie nie jest... Moze byc wino musujace, ale tylko w malych ilosciach i tylko wytrawne... i tylko w sylwestra... Albo po slubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a ja po tej przeprowadzce to jakoś się pozbierać nie mogę choinki na święta - niet szampana w sylwestra - niet jak jeszcze jajek na Wielkanoc nie będzie to jakieś zażalenie wystosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 jessssssssssu,konspekt piszę...no i idzie mi jak po grudzie cześć Ania, cześć Sure - ja do Was juz nie chodzę....doła mam ...daj temat ... napiszę ... .... Ty masz doła ???? .... chyba chora jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 jakiego doła kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... właśnie.... Malka nie smutaskuj się.... wszystko da się przeżyć .... ja której wiesz kto wniósł wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nitka jak nastepnym razem jak wpadniesz na Nefercię to ją uściskaj ode mła (ok?) bo ja raczej niemam takiej szansy nie bywam w waszyych rejanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doła mam a) wszyscy się przeprowadzają, chylą ku przeprowadzce, lub choć w przyblizeniu znaja jej termin, no niby ja tez znam - 23.02.2032...ale to nie to samo co maj 2010 b) nienawidzę pisać konspektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Tez nienawidze pisac konspektow... Bleeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wpadnij o mnie napiszemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Malka coś Ty do końca roku damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doła mam a) wszyscy się przeprowadzają, chylą ku przeprowadzce, lub choć w przyblizeniu znaja jej termin, no niby ja tez znam - 23.02.2032...ale to nie to samo co maj 2010 b) nienawidzę pisać konspektów w punkcie b nie pomogę.... co do A to nie jesteś sama spokojnie jeszcze ja tu jestem i ciut posiedze piszę odpowiedź do zgadnij czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts