aniawmuratorze 05.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja się przeprowadziłam bo musialam a teraz muszę drewno rąbać żeby w chałupie pisklaki mi nie pomarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a) wszyscy się przeprowadzają, chylą ku przeprowadzce, lub choć w przyblizeniu znaja jej termin, no niby ja tez znam - 23.02.2032...ale to nie to samo co maj 2010 .... uspokój się panikaro .... ja się NIE przeprowadzam .... .....a jeżeli już ...to dopiero w 2034 ... więc wyluzuj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja mam wszystkie kuchenne sprzety na podlodze. Noooo oprocz ekspresu do kawy. A lenia takieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 To sie k...a ciesz, ze masz mniej do sprzatania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 To sie k...a ciesz, ze masz mniej do sprzatania. O, o, o, o, oooooooooooo dokładnie tak jak Małgoś mówi... Jak będzie 230 to dopiero powiesz, że masz doła i nie chce Ci sie sprzątać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 To sie k...a ciesz, ze masz mniej do sprzatania. taaaaaaaaaaaa, a mam gratów , którymi obdzielić można trzy domki 200 metrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 To sie k...a ciesz, ze masz mniej do sprzatania. taaaaaaaaaaaa, a mam gratów , którymi obdzielić można trzy domki 200 metrowe To polowe wywal, od tego zacznij, bo potem nosic Ci sie nie bedzie chcialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 To sie k...a ciesz, ze masz mniej do sprzatania. taaaaaaaaaaaa, a mam gratów , którymi obdzielić można trzy domki 200 metrowe To polowe wywal, od tego zacznij, bo potem nosic Ci sie nie bedzie chcialo... ta moją połowę, czy właściciela mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 To sie k...a ciesz, ze masz mniej do sprzatania. taaaaaaaaaaaa, a mam gratów , którymi obdzielić można trzy domki 200 metrowe To polowe wywal, od tego zacznij, bo potem nosic Ci sie nie bedzie chcialo... ta moją połowę, czy właściciela mieszkania Wlasciciela oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ...daj temat ... napiszę ... serio ćwiczenia ogólnousprawniające (z naciskiem na wzmocnienie kkg), w grupie 6 pacjentów po amputacji obu kkd (czworo powyżej kolan, dwóch z jednostronnym wyłuszczeniem w stawie biodrowym), wiek 38-46 lat, czas 45 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 To sie k...a ciesz, ze masz mniej do sprzatania. taaaaaaaaaaaa, a mam gratów , którymi obdzielić można trzy domki 200 metrowe To polowe wywal, od tego zacznij, bo potem nosic Ci sie nie bedzie chcialo... ta moją połowę, czy właściciela mieszkania Wlasciciela oczywiscie. juz połowę połowy wyniosłam do piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ...daj temat ... napiszę ... serio ćwiczenia ogólnousprawniające (z naciskiem na wzmocnienie kkg), w grupie 6 pacjentów po amputacji obu kkd (czworo powyżej kolan, dwóch z jednostronnym wyłuszczeniem w stawie biodrowym), wiek 38-46 lat, czas 45 minut nic nie widzę, cos mi się na oczy rzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ...daj temat ... napiszę ... serio ćwiczenia ogólnousprawniające (z naciskiem na wzmocnienie kkg), w grupie 6 pacjentów po amputacji obu kkd (czworo powyżej kolan, dwóch z jednostronnym wyłuszczeniem w stawie biodrowym), wiek 38-46 lat, czas 45 minut nic nie widzę, cos mi się na oczy rzuciło gwoździem sobie wygrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i jeszcze bajzel mam taki że ......................... szkoda gadać a taaaaakiego lenia mam że............................. też szkoda gadać o mam to samo..... ale ja mam bajzel na 30 m2 To sie k...a ciesz, ze masz mniej do sprzatania. taaaaaaaaaaaa, a mam gratów , którymi obdzielić można trzy domki 200 metrowe skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No chyba większośc małometrażowców to zna ...no i gdzie to się mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nie wiem czy to Cię pocieszy ale na większej powierzchni też się mnoży to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nie wiem czy to Cię pocieszy ale na większej powierzchni też się mnoży to wszystko to straszy nie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dorzuciłam do kominka i otworzyłam piwo................... chce ktoś ................................. Ciebie malka nie pytam Ty robotę masz poważną do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts