malgos2 10.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Właśnie odebrałam ofertę z Medicaver - u 800 zł/mc jeśli zapłace za rok z góry dostanę 10% rabatu - mimo wszystko to dużo A ten Vision Interpolska? Nie moge sobie nadal otworzyc ich kalkulatura, ale czytalam umowe i tam pisze, ze ubezpieczeniem nie sa objete choroby, ktore mialas zanim sie ubezpieczylas. Wiem, ze tak jest w Stanach - ze jak cos ukryjesz i znajda to pozniej to potem nie oddaja kasy. Ale czy tu chodzi o to, ze w ogole nie pokrywa, czy nie pokrywa tych zatajonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Malka, a co to za szpieg byl? mój ślubny szlaja się po forumie pod nieznanym nickiem i szpieguje Dzien dybry! To widze masz pelne zaufanie w domu Maja no... zalogował sie pod jakimś nickiem -przypuszczam, coś w stylu dziuniadużycyc20 i się będzie chciał wkręcic do Krakówka , bo go zabrać nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Właśnie odebrałam ofertę z Medicaver - u 800 zł/mc jeśli zapłace za rok z góry dostanę 10% rabatu - mimo wszystko to dużo A ten Vision Interpolska? Nie moge sobie nadal otworzyc ich kalkulatura, ale czytalam umowe i tam pisze, ze ubezpieczeniem nie sa objete choroby, ktore mialas zanim sie ubezpieczylas. Wiem, ze tak jest w Stanach - ze jak cos ukryjesz i znajda to pozniej to potem nie oddaja kasy. Ale czy tu chodzi o to, ze w ogole nie pokrywa, czy nie pokrywa tych zatajonych? Agent z Interpolsk ispotka się ze mną w przyszłym tygodniu - to pogadam z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Właśnie odebrałam ofertę z Medicaver - u 800 zł/mc jeśli zapłace za rok z góry dostanę 10% rabatu - mimo wszystko to dużo A ten Vision Interpolska? Nie moge sobie nadal otworzyc ich kalkulatura, ale czytalam umowe i tam pisze, ze ubezpieczeniem nie sa objete choroby, ktore mialas zanim sie ubezpieczylas. Wiem, ze tak jest w Stanach - ze jak cos ukryjesz i znajda to pozniej to potem nie oddaja kasy. Ale czy tu chodzi o to, ze w ogole nie pokrywa, czy nie pokrywa tych zatajonych? Agent z Interpolsk ispotka się ze mną w przyszłym tygodniu - to pogadam z nim. W zbiorowych ubezpieczeniach nie ma wylaczen chorob, a przy indywidualnych trzeba bardziej uwazac i czytac te cholerne umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Właśnie odebrałam ofertę z Medicaver - u 800 zł/mc jeśli zapłace za rok z góry dostanę 10% rabatu - mimo wszystko to dużo A ten Vision Interpolska? Nie moge sobie nadal otworzyc ich kalkulatura, ale czytalam umowe i tam pisze, ze ubezpieczeniem nie sa objete choroby, ktore mialas zanim sie ubezpieczylas. Wiem, ze tak jest w Stanach - ze jak cos ukryjesz i znajda to pozniej to potem nie oddaja kasy. Ale czy tu chodzi o to, ze w ogole nie pokrywa, czy nie pokrywa tych zatajonych? Agent z Interpolsk ispotka się ze mną w przyszłym tygodniu - to pogadam z nim. W zbiorowych ubezpieczeniach nie ma wylaczen chorob, a przy indywidualnych trzeba bardziej uwazac i czytac te cholerne umowy. Ale ja tam mam OC indywidualnie, ale tam zagwozdek nie ma, zwykłe OC od odpowiedzialności zawodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze by bylo miec cos takiego. Co sobie pomysle o pojsciu do lekarza to pare stowek nie moje. Ostatnio mam jakies dziwne palpity serca - moja mama ma arytmie i mowi, ze tak samo to czuje. Mysle sobie - pojde do lekarza, ale wiem, ze jak pojde i jak mi kaze EKG wysilkowe zrobic, to znowu pare stowek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no... zalogował sie pod jakimś nickiem -przypuszczam, coś w stylu dziuniadużycyc20 i się będzie chciał wkręcic do Krakówka , bo go zabrać nie chcę Zemsta moze byc kwasna, jak to bywa ze strony meza Widze, ze poloty wyobrazni to nasi mezowie maja zblizone....moj by wymyslil cos na zasadzie dzesikaserczacysutek18 faceci!! masz racje - z mezem podgladajacym z boku rozmowa juz sie tak nie klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Maja, z mężem spoko, można przy nim - luzik, ale obawiam się,że mógłby zagadać towarzystwo, to ten typ no i po co zabierać drzewo do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze by bylo miec cos takiego. Co sobie pomysle o pojsciu do lekarza to pare stowek nie moje. Ostatnio mam jakies dziwne palpity serca - moja mama ma arytmie i mowi, ze tak samo to czuje. Mysle sobie - pojde do lekarza, ale wiem, ze jak pojde i jak mi kaze EKG wysilkowe zrobic, to znowu pare stowek... Małgoś, EKG wysiłkowe nie kosztuje majątek 60-80 zł z opisem. Ale fakt, szlag trafia jak trzeba płacić i składki i za badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze by bylo miec cos takiego. Co sobie pomysle o pojsciu do lekarza to pare stowek nie moje. Ostatnio mam jakies dziwne palpity serca - moja mama ma arytmie i mowi, ze tak samo to czuje. Mysle sobie - pojde do lekarza, ale wiem, ze jak pojde i jak mi kaze EKG wysilkowe zrobic, to znowu pare stowek... Małgoś, EKG wysiłkowe nie kosztuje majątek 60-80 zł z opisem. Ale fakt, szlag trafia jak trzeba płacić i składki i za badania + 2 wizyty u lekarza i robi sie 300. Testy platkowe chcialam zrobic ponad 200. I tak ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobrze by bylo miec cos takiego. Co sobie pomysle o pojsciu do lekarza to pare stowek nie moje. Ostatnio mam jakies dziwne palpity serca - moja mama ma arytmie i mowi, ze tak samo to czuje. Mysle sobie - pojde do lekarza, ale wiem, ze jak pojde i jak mi kaze EKG wysilkowe zrobic, to znowu pare stowek... Małgoś, EKG wysiłkowe nie kosztuje majątek 60-80 zł z opisem. Ale fakt, szlag trafia jak trzeba płacić i składki i za badania + 2 wizyty u lekarza i robi sie 300. Testy platkowe chcialam zrobic ponad 200. I tak ze wszystkim. no to się robi kwota , nie byle jaka Tylko wiesz co, jak czytam sobie oferte Interpolski, to średnio przekonujące sa placówki, świadczące usługi (w mojej okolicy), dwie przychodznie znam dość dobrze i wiem,że np terminy do endokrynologa, na ten rok juz są wyczerpane, i co mi z tego,że mam ubezpieczenie, jak równie dobrze mogę poczekać w kolejce z NFZ -u ? - bo to ta sama kolejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Malka, ale to sa przychodnie, w ktorych mozesz sie leczyc bezgotowkowo, ale mozesz isc do kogo chcesz i oni Ci maja zwrocic kase, czujesz? To jest wlasnie u nich najlepsze, ale jak to wyglada w praktyce, to trudno powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Malka, ale to sa przychodnie, w ktorych mozesz sie leczyc bezgotowkowo, ale mozesz isc do kogo chcesz i oni Ci maja zwrocic kase, czujesz? To jest wlasnie u nich najlepsze, ale jak to wyglada w praktyce, to trudno powiedziec. no to tym bardziej musze się spotkac z tym agentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 To ja sie chyba też z tym Interpolsk umówię ... Czeee Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 To ja sie chyba też z tym Interpolsk umówię ... Czeee Dziewczyny własnie gadałam z moim bratem, on ma ubezpieczenie opłacane przez firmę w Lux Medzie dla mnie interesujaca oferta, trzeba tą kwestie przemyśleć. http://www.luxmed.pl/page.php?sid=4&ssid=62&l=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kiedys sie pytalam u nich o indywidualne pakiety, to powiedzieli, ze maja tylko dla firm. Ale i tak moi lekarze u nich nie przyjmuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Kiedys sie pytalam u nich o indywidualne pakiety, to powiedzieli, ze maja tylko dla firm. Ale i tak moi lekarze u nich nie przyjmuja. maja indywidualne pakiety i to dość mocno wypasione (patrz link wyżej) i jeszcze. Moi lekarze tam przyjmują prawie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 To ja sie chyba też z tym Interpolsk umówię ... Czeee Dziewczyny To sie umow i krzycz, jak bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Małgoś, sprawdź sobie jeszcze Promedis - w Krakowie rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć nie chorować proszę mąż ma wykupiony pakiet w firmie na calą naszą rodzinę w Medicouver na rok zmienili to na Luxmed i wszyscy pracownicy po roku chcieli zmiany z powrotem na Medicouver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts