Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka zdaje sie tez ale teraz jej sie zachcialo zmienic zawod :)

no od 6 roku życia do teraz (z 4 letnia przerwą na młode) ....troche tego jest :lol: :lol: :lol:

a nie masz Ty czasem przerostu jakiegoś, hę? kto by tyle lat z ławce wysiedział :p

Ty masz spore znajomosci w roznych kregach medycznych to sie dziwie ze wczesniej nie zaczynalas, to wcale nie jest zla robota jak mozna skorzystac z pomocy na poczatku :)

Marta , jak zaczynałam studia,to jedyny lekarz jakiego zanałam prywatnie, to był mój dentysta, a i z nim wtedy byłam oficjalnie na pan/pani :lol:

No i wszyscy pukali się w głowę jak zaczynałam, że za stara jestem,ze bez koneksji sie nie da, że w ogóle to poroniony pomysł...wszyscy byli przeciw, prócz mojego ślubnego :D

Nitka, no co poradzę, jak lubię :oops: :oops:

no nic :)

mnie tam do medycyny nie ciągnie... dlatego się ciut dziwie... dla mnie lekarz i prawnik to zawody gdzie trzeba kuć całe życie... :roll:

no przecież mówię, że lubię :D

a i ja nie bedę mianowana lekarzem :lol: :lol:

Nitka, no co poradzę, jak lubię :oops: :oops:

no nic :)

mnie tam do medycyny nie ciągnie... dlatego się ciut dziwie... dla mnie lekarz i prawnik to zawody gdzie trzeba kuć całe życie... :roll:

no przecież mówię, że lubię :D

a i ja nie bedę mianowana lekarzem :lol: :lol:

ino kim? :o że zapytam z chorej ciekawości

Marta, zaczynając miałam założenie ,ze będzie to pediatria, ale sięz mieniło przez lata i myslę o paliatywnej,albo geriatrii z duzym naciskiemna limfologie.

Nitka - ja fizjoterapeutą będę ...mam nadzieje juz nie długo (bez tytułu lekarza)