nitubaga 08.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 .... no jak Malka ma już coś z górki to znak, że się zaraz pojawi, nie? siemanko jak się cieszę że wciąż zima... moje Bąki zdrowe.. i na bilans w końcu mogę iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kurna z jakiej górki toć to nawet jeszcze nie 20% do wyrobienia sie starej babie uczyć zachciało....oj gupia ja, gupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 chociaż raz sprytniejsza byłam bo się za młodu wyuczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Malka zdaje sie tez ale teraz jej sie zachcialo zmienic zawod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Malka zdaje sie tez ale teraz jej sie zachcialo zmienic zawod no od 6 roku życia do teraz (z 4 letnia przerwą na młode) ....troche tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Malka zdaje sie tez ale teraz jej sie zachcialo zmienic zawod no od 6 roku życia do teraz (z 4 letnia przerwą na młode) ....troche tego jest a nie masz Ty czasem przerostu jakiegoś, hę? kto by tyle lat z ławce wysiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nitka, no co poradzę, jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Za medycyne tez bym sie mogla wziac, mialam ciagoty ale ciotka lekarka mi wybila z glowy, teraz zaluje choc znajac zycie zalowalabym jakbym nie mogla zrobic stazu a potem roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A ja jedyne czego żałuję, to tego, że dekadę za późno zaczęłam i zawracała sobie łeb głupotami, które pieniądze maja przynosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ty masz spore znajomosci w roznych kregach medycznych to sie dziwie ze wczesniej nie zaczynalas, to wcale nie jest zla robota jak mozna skorzystac z pomocy na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nitka, no co poradzę, jak lubię no nic mnie tam do medycyny nie ciągnie... dlatego się ciut dziwie... dla mnie lekarz i prawnik to zawody gdzie trzeba kuć całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ty masz spore znajomosci w roznych kregach medycznych to sie dziwie ze wczesniej nie zaczynalas, to wcale nie jest zla robota jak mozna skorzystac z pomocy na poczatku Marta , jak zaczynałam studia,to jedyny lekarz jakiego zanałam prywatnie, to był mój dentysta, a i z nim wtedy byłam oficjalnie na pan/pani No i wszyscy pukali się w głowę jak zaczynałam, że za stara jestem,ze bez koneksji sie nie da, że w ogóle to poroniony pomysł...wszyscy byli przeciw, prócz mojego ślubnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Bo to prawda ciagle sie zmienia dlatego wlasnie ciotka mi odradzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nitka, no co poradzę, jak lubię no nic mnie tam do medycyny nie ciągnie... dlatego się ciut dziwie... dla mnie lekarz i prawnik to zawody gdzie trzeba kuć całe życie... no przecież mówię, że lubię a i ja nie bedę mianowana lekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No to Malka ryzykantka jestes, ale jesli wiesz, ze w tym sie bedziesz spelniac nawet za psie pieniadze to nie bylo na co czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 lepiej za psie pieniądze robic to co się lubi, niz za trochę większe pieniądze , to na co jedyną reakcją są wymioty , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No jasne, a wybralas juz jakas specjalizacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Nitka, no co poradzę, jak lubię no nic mnie tam do medycyny nie ciągnie... dlatego się ciut dziwie... dla mnie lekarz i prawnik to zawody gdzie trzeba kuć całe życie... no przecież mówię, że lubię a i ja nie bedę mianowana lekarzem ino kim? że zapytam z chorej ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Marta, zaczynając miałam założenie ,ze będzie to pediatria, ale sięz mieniło przez lata i myslę o paliatywnej,albo geriatrii z duzym naciskiemna limfologie. Nitka - ja fizjoterapeutą będę ...mam nadzieje juz nie długo (bez tytułu lekarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Malka czapki z glow. ja tez mialam byc lekarzem ale na przekor rodzicom cale zycei robilam, wiec nie jestem. chociaz z lekarzmi pracowac musze ale bardzo bym chciala zeby Helena byla anestezjologiem ale jak bedzie miala charakterek po mnie to marne szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts