malka 10.01.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 chociaż, wiesz co ? venta robi takie oczyszczaczo nawilżacze do duzych powierzchni.... tylko ceny myślę, że na 100 m2 to tak z 4 tysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 No to nic mi nie pozostaje, jak takie kamionkowe na kaloryfer, za 8 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 wlazłąm na ich stronę, a tam owszemnawilżaczyk, ale z tych przemysłowych 300 m2 cena prawie 10 tysi albo taki do 40 m2 za 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a nie możesz go przenosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a nie możesz go przenosić ? No moze i moge... To jaka firma jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Boneco są fajne i niedrogie, i znalazłam taka małą ventę, ale o niej nie mozna powiedzieć niedroga. ważne by nie wyrzucał kropelek, tylko mgiełkę, ale zasadniczo wszystkie ultradźwiękowe tak mają. No i teraz jak masz sierściucha, to może lepiej taki z oczyszczaczem kupić? ale mnie wku...wia ta przerwa techniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 OK. Juz widze tego tysia przed oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2010 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Boneco naprawdę fajny to przedział 250-500, venta tez coś koło 5 stów, bez szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jakos tak blizej 250 bym wolala. Dobra, znalazlam jakistam, moze sie nada. Byle nie bylo osadu na kompach, bo mnie P. zamorduje. A jakies nieultradzwiekowe dobre sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jakos tak blizej 250 bym wolala. Dobra, znalazlam jakistam, moze sie nada. Byle nie bylo osadu na kompach, bo mnie P. zamorduje. A jakies nieultradzwiekowe dobre sa? zelmer kiedyś robił,ale to wieki temu było, całkiem przyzwoity, nie pamiętam modelu, ale jak ufo wyglądał nam wytrzymał z 15 lat a czemu nie ultradźwiękowy ? A no i jak postawisz metr od kompa, to nie ma bata, bedzie zroszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jakos tak blizej 250 bym wolala. Dobra, znalazlam jakistam, moze sie nada. Byle nie bylo osadu na kompach, bo mnie P. zamorduje. A jakies nieultradzwiekowe dobre sa? zelmer kiedyś robił,ale to wieki temu było, całkiem przyzwoity, nie pamiętam modelu, ale jak ufo wyglądał nam wytrzymał z 15 lat a czemu nie ultradźwiękowy ? A no i jak postawisz metr od kompa, to nie ma bata, bedzie zroszony Jemu chodzi o osad, bo mineraly przewodza prad i po kompie... Widzialam na allegro jakis delonghi mechaniczny taki, ze kropelka robi bum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jakos tak blizej 250 bym wolala. Dobra, znalazlam jakistam, moze sie nada. Byle nie bylo osadu na kompach, bo mnie P. zamorduje. A jakies nieultradzwiekowe dobre sa? zelmer kiedyś robił,ale to wieki temu było, całkiem przyzwoity, nie pamiętam modelu, ale jak ufo wyglądał nam wytrzymał z 15 lat a czemu nie ultradźwiękowy ? A no i jak postawisz metr od kompa, to nie ma bata, bedzie zroszony Jemu chodzi o osad, bo mineraly przewodza prad i po kompie... Widzialam na allegro jakis delonghi mechaniczny taki, ze kropelka robi bum... Woda też przewodzi prąd no i taki delongi, czy inne kropelkowe bum, robia wilgoćdo okoła, bo cząstki są tak ciężkie, że opadaja tuż przy urzadzeniu, nie maja mozliwości rozproszyć się - to jest bez sensu ...juz lepszy mokry ręcznik na kaloryferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jakos tak blizej 250 bym wolala. Dobra, znalazlam jakistam, moze sie nada. Byle nie bylo osadu na kompach, bo mnie P. zamorduje. A jakies nieultradzwiekowe dobre sa? zelmer kiedyś robił,ale to wieki temu było, całkiem przyzwoity, nie pamiętam modelu, ale jak ufo wyglądał nam wytrzymał z 15 lat a czemu nie ultradźwiękowy ? A no i jak postawisz metr od kompa, to nie ma bata, bedzie zroszony Jemu chodzi o osad, bo mineraly przewodza prad i po kompie... Widzialam na allegro jakis delonghi mechaniczny taki, ze kropelka robi bum... Woda też przewodzi prąd no i taki delongi, czy inne kropelkowe bum, robia wilgoćdo okoła, bo cząstki są tak ciężkie, że opadaja tuż przy urzadzeniu, nie maja mozliwości rozproszyć się - to jest bez sensu ...juz lepszy mokry ręcznik na kaloryferze No wlasnie woda slabo przewodzi - gdzies Ty sie fizyki uczyla? To mineraly przewodza... Chyba musze w tajemnicy kupic ten, postawic go w sypialni gdzie nie ma kompow i pokazac naocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Taki moze byc? http://allegro.pl/item876177393_ultradzwiekowy_nawilzacz_powietrza_boneco_7131.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Załapałam się na imprezkę? Hej Królowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 01:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jakos tak blizej 250 bym wolala. Dobra, znalazlam jakistam, moze sie nada. Byle nie bylo osadu na kompach, bo mnie P. zamorduje. A jakies nieultradzwiekowe dobre sa? zelmer kiedyś robił,ale to wieki temu było, całkiem przyzwoity, nie pamiętam modelu, ale jak ufo wyglądał nam wytrzymał z 15 lat a czemu nie ultradźwiękowy ? A no i jak postawisz metr od kompa, to nie ma bata, bedzie zroszony Jemu chodzi o osad, bo mineraly przewodza prad i po kompie... Widzialam na allegro jakis delonghi mechaniczny taki, ze kropelka robi bum... Woda też przewodzi prąd no i taki delongi, czy inne kropelkowe bum, robia wilgoćdo okoła, bo cząstki są tak ciężkie, że opadaja tuż przy urzadzeniu, nie maja mozliwości rozproszyć się - to jest bez sensu ...juz lepszy mokry ręcznik na kaloryferze No wlasnie woda slabo przewodzi - gdzies Ty sie fizyki uczyla? To mineraly przewodza... Chyba musze w tajemnicy kupic ten, postawic go w sypialni gdzie nie ma kompow i pokazac naocznie. No nie uczyłam się ale jak chcesz by nie przewodziła, to zrób roztwór cukru A chyba nawet ten Anji ostatnio pokazywałam i w Euro była jakaś promocja, coś koło 250 zł cześć Rasiuka jak miło Cię widzieć ...a z imprezki chyba nici dziś,ale Arnika, nam barek zaopatrzyła, to polej sobie coś co lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Musze kupic, bo u mnie normalnie susza jak na pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no jak masz taką temperaturkę jakmówisz...to się nie dziwię jeszcze wilgotność podniesiesz, to będzie jak w tropikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Biorę Żubra pod pachę i idę się byczyć dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no jak masz taką temperaturkę jakmówisz...to się nie dziwię jeszcze wilgotność podniesiesz, to będzie jak w tropikach To wtedy bede sie martwic. Na razie jest taka dziwna cyrkulacja, ze jak otworzysz okno to sie momentalnie robi zimno, nawet jak je troche tylko rozszczelnisz... A z kolei kaloryferow sie nie da regulowac - albo sa odkrecone albo zakrecone. Temperatura mi nie przeszkadza, ale suchosc owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts