malgos2 10.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Małgoś, sprawdź sobie jeszcze Promedis - w Krakowie rządzą Tam chodze glownie. Ale oni nie maja indywidualnych pakietow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć nie chorować proszę mąż ma wykupiony pakiet w firmie na calą naszą rodzinę w Medicouver na rok zmienili to na Luxmed i wszyscy pracownicy po roku chcieli zmiany z powrotem na Medicouver ale oni chcą 8 stów miesięcznie Lux Med 6 z hakiem czekam co Interpolska zaproponuje. Masz rację - nie chorować i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Małgoś, sprawdź sobie jeszcze Promedis - w Krakowie rządzą Tam chodze glownie. Ale oni nie maja indywidualnych pakietow. a Ty nie masz dzialalności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Małgoś, sprawdź sobie jeszcze Promedis - w Krakowie rządzą Tam chodze glownie. Ale oni nie maja indywidualnych pakietow. a Ty nie masz dzialalności ? Nie, mam spolke z o.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Małgoś, sprawdź sobie jeszcze Promedis - w Krakowie rządzą Tam chodze glownie. Ale oni nie maja indywidualnych pakietow. a Ty nie masz dzialalności ? Nie, mam spolke z o.o. No to kapotka, ale może da radę , zapytaj, co Ci szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Małgoś, sprawdź sobie jeszcze Promedis - w Krakowie rządzą Tam chodze glownie. Ale oni nie maja indywidualnych pakietow. a Ty nie masz dzialalności ? Nie, mam spolke z o.o. No to kapotka, ale może da radę , zapytaj, co Ci szkodzi No tak, ale jak mi stamtad ucieknie moja endo, to nie bedzie sensu, a do gina gdzie indziej chodze. Wczesniej mialam PZU i tak sie wlasnie stalo z ta endo - przestala tam pracowac, a ta nowa byla zupelnie beznadziejna i dlatego z ubezpieczenia zrezygnowalam. W Promedisie pytalam kiedys, ale powiedzieli, ze nie ma szans, a na zbiorowe nie mam wystarczajacej ilosci pracownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.03.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 bry childreny womanhoffe ...meine..cy cóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Wlasnie myslalam o Tobie Duchu, ze Cie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 JJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Ducha mamy na forumie chłopie gdzieś Ty się podziewał jak Cię nie było A ja wczoraj taka bezsenna noc miałam, Małgoś zanudziłam... no gdzieś Ty był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 noo jo thinkujem..cobhy,..wy hopujecie cobyk wratil..ale ja na kwilkiem i grzecznohsciowo..wis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 noo jo thinkujem..cobhy,..wy hopujecie cobyk wratil..ale ja na kwilkiem i grzecznohsciowo..wis.. Wiem... no to fajnie, że ktos był grzeczny i kompa użyczył dzięki Ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 noo jo thinkujem..cobhy,..wy hopujecie cobyk wratil..ale ja na kwilkiem i grzecznohsciowo..wis.. Masz kliknac tam gdzie mam MISIA w podpisie i zaglosowac przed 12 i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ktoś jezd psemily..wita cio..)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Małgosia widzę, że trzymasz rękę na pulsie... Dawidek się jednak pojawił... Monia z Anią Bobową mnie namówiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No ale kurcze, Nadusia nam na 2 strone spadla. Duchu co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Znamy? jazne rasiula mnie nieboghe psygarnyla byla na heute night...)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Znamy? jazne rasiula mnie nieboghe psygarnyla byla na heute night...)) Dobra kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No ale kurcze, Nadusia nam na 2 strone spadla. Duchu co jest? Małgosiu, ona już i na trzecią spadła.. tylko się chwilowo podniosła Duszku, wszystkiego najlepszego, wiesz... MĘŻCZYZNO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dziekuje ale jakbym był menscyznom..echhhhhhhhh...jezdem tylko skromnym (buhahah) chlopcykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts