malka 15.01.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 odebrałam wyniki Młodego....masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.01.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 odebrałam wyniki Młodego....masakra to przykro mi Malciu ale chyba da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 teraz bedę biegać po watkach zacznę od siebie szukam dobrego hematologa diagnosty pediatry - znacie kogoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 teraz bedę biegać po watkach zacznę od siebie szukam dobrego hematologa diagnosty pediatry - znacie kogoś ? ja niestety nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka ja znam najlepszego neurologa pediatre dzieciecego w Polsce, moja ciocie - przyjmuje w Zakopanem (to leciwa kobieta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aniu dzięki, ale mnie hematolog potrzebny Ja już nic nie rozumiem Magi, no właśnie najgorsze jest to,że nikt nie wie o co chodzi - nie ma diagnozy, nie wiadomo co leczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.01.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 a moze powtorz badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 4 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malkawe Wrocławiu jest dr Dobaczewski rewelacyjny diagnosta. chyba najlepszy hematolog dzieciecy w Polsce. to tylko dwie godziny stąd. niemniej jednak popytam bo mam znajomych w klinice ped. w ligocie a co takiego w tych badaniach jest niepokojacego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 popytam w takim razie, bo Wrocław nie jest oczywiscie dla Was za daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Słyszałam, że są nieźli w Ligocie.Neurologów znam. hematologów nie...Dla dorosłych to prof. J. Hołowiecki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Oczywiście Wrocław , to rzut beretem - nie ma problemu , jeśli byłby to Grańsk - też nie koniec świata Ligota już przerobiona, Chorzowski onkologiczny też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzień dobry Malka my jeździliśmy na Ligotę do doktor Guzikowskiej czy Guzikowej ale ona poszła na emeryturę a bardzo dobra była potem byliśmy raz kontrolnie ale nawet nazwiska nie pamietam tam dobrze jest bo robią badania poczekasz godzinkę i swoje wyniki mają bo od innych to tak poglądowo ale diagnostykę według własnych robią i leczenie prowadzą jakbyś tam się wybierała to się nie przestrasz bo przedtem osobno katedra hematologii była a osobno onkologiczna teraz hematologię połączyli z onkologią wiec trochę nieprzyjemnie sie robi na wejściu ale co Synkowi złego wychodzi bo Piotruś to żelaza nie miał jak Mu na Ligocie policzyła to na minimalne nasycenie krwi żelazem dla Jego wieku było 11 % a On miał 3 % ale dowalili żelazo i witaminy raz drugi trzeci dieta i może rewelacji w wynikach nie ma ale hemoglobina oscyluje w okolicach 12 czyli jak nam na Ligocie powiedzieli może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 właśnie o poziom żelaza chodzi, z tym,że młody ma świetną hemoglobinę, więc wniosek z tego,że nie wchłania żelaza, pytanie tylko dlaczego Więc trzeba zdiagnozować hematologicznie i gastrologicznie. Milion preparatów żelaza gowno dało, a młode blade jak pergamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dr med. Grzegorz DobaczewskiKatedra i Klinika Pediatrii, Hematologii i Onkologii AMul. Bujwida 4450-345 Wrocławtel ale nie wiem dokąd 373-05-72 mogę poprosić znajomych żeby odszukali dojście do niego ale myślę że anji z racji miejsca zamieszkania i środowiska w jakim pracuje będzie dużo łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzięki Ewa już znalazłam toteraz jeszcze o gastrologa poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 pomyśl o nefrologu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 nefrologicznie młode przebadane, mocz ok, nerki ok,układ moczowy ok.(na usg bez zmian) A dlaczego sugerujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 bo to jedna z przyczyn niskiego żelaza ale jak wszystko inne ok.... a jak z wit c? bo z tego co pamietam to ona decyduje o przyswajaniu żelaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ale co ? nerki ?zaniosłam jeszcze dziś mocz do analizy, po 14 będą wyniki, zobaczę czy przez ostatni miesiąc nic się nie zmieniło ...mam taką nadzieję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts