Arnika 15.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka znam to od 11 lat I nic nie lepiej tylko coraz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ja od siedmiu, więc stażem jesteś lepsza ale nieustannie tak samo mnie to irytuje pamiętam jak poszłam z młodym do gastrologa gdzieśw katowicach (na nfz) , wizyta 1 - trzy minuty, wypisanie skierowania na badania wizyta 2 - 5 minuty,przepisanie wyników do karty, wypisanie nowego skierowania na inne badania. wizyta nr 3 - 5 minut - przebieg jw - 4 wizyty nie było poszłam prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 I też dalej nic nie wiesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 taaa, sześć wizyt (trzu u lekarza i trzy w laboratorium ) i jestem w punkcie wyjścia, bo pani doktór nie może sie zdecydować co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Chyba nie była na tej lekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 taaaaaa, albo powie, że mało jej płacą więc się nie bedzie intelektualnie przemeczać Ja tego nie pojmuję, po co ci ludzie pracują na kontrakty nfz, skoro im tak źle, niech pootwieraja gabinety prywatne i wtedy pacjenci zweryfikują ich fachowość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ale oni maja i prywatne i na NFZ i jakos tak sie dziwnie sklada, ze jak im zaplacisz to zaczynaja wiedziec wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... powiem tylko o majgat Bardz mi przykro z powodu Pociechy.... kłócie to nigdy nie jest miłe... ale niestety pomóc nie umiem... się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Co 0,5 roku można zmieniać lekarza - zmienić ,może ktoś ludzki się trafi - tyle doradzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ale oni maja i prywatne i na NFZ i jakos tak sie dziwnie sklada, ze jak im zaplacisz to zaczynaja wiedziec wiecej. no to niech z tych na nfz wypier...lają i zwolnią miejsca młodym, którzy chcą leczyć za 2500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 P. ma pierwszy raz w zyciu ubezpieczenie i jest na etapie wyboru lekarza POZ. Obdzwonil chyba z 15 przychodni. W kazdej jakies jaja. A to numerki, a to sie nie mozna zarejestrowac telefonicznie, a to trzeba "na biezaco" czyli dzwonisz codziennie od 6 rano z nadzieja, ze sie zalapiesz, a to trzeba czekac 2 miesiace, az lekarz bedzie Ci mogl zlecic badania, a to laboratorium otwarte pol godziny w tygodniu, masakra jakas. To nie jest brak kasy, to jest dyktatura bab w rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Cześć Nitka buziolki Martynka, ale zmienić mozna lekarza pierwszego kontaktu , a jej za skarby świata nie zmienię , jest genialna kłopot mam ze specjalistami - tu jest dowolność wyboru, Ewa poleciła mi pana we Wrocku, jak uda mi się skontaktować , to tam pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Małgoś, jak bedę się z Arkiem widziała, to zapytam o LPK, z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ale za to ZUS mają zapłacony, wysługa lat, urlop, i inne dodatki... a i tak mało i źle.... A tak to może i ktoś do chorego na anginę dziecka wezwie i 50 zł skasuje..... A po godzinach gabinet Jeszcze ni widziałam biednego lekarza, jeżdżącego miernym autem, i źle ubranego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A co to za lekarka pierwszego kontaktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 15.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ja też mam z tym kłopot ...tyle ,że w swoim przypadku mogę całkiem olać niewiarygodnych ...nie przemęczających się itp. poszłam ostatnio prywatnie do jednej z krakowskich sław ....w odstępie 2 tygodni dał mi 2 wykluczające sie diagnozy ..w 2 różnych swoich gabinetach (zmieniłam fryz w międzyczasie ) ...szkoda tylko ,że takie doświadczenie kosztowało mnie 180 zł ( a w planach była jeszcze biopsja )...Co do dzieci to jest problem ...ogromny ....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A co to za lekarka pierwszego kontaktu? posyłam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka a test wchłaniania żelaza miał robiony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 TIBC ? to wiązanie zelaza - miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 jeszcze tu wrócę spadam po Młodego do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts