Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja od siedmiu, więc stażem jesteś lepsza :wink:

ale nieustannie tak samo mnie to irytuje :roll:

pamiętam jak poszłam z młodym do gastrologa gdzieśw katowicach (na nfz) , wizyta 1 - trzy minuty, wypisanie skierowania na badania

wizyta 2 - 5 minuty,przepisanie wyników do karty, wypisanie nowego skierowania na inne badania.

wizyta nr 3 - 5 minut - przebieg jw - 4 wizyty nie było :roll: poszłam prywatnie

taaaaaa, albo powie, że mało jej płacą więc się nie bedzie intelektualnie przemeczać :-?

Ja tego nie pojmuję, po co ci ludzie pracują na kontrakty nfz, skoro im tak źle, niech pootwieraja gabinety prywatne i wtedy pacjenci zweryfikują ich fachowość .

Ale oni maja i prywatne i na NFZ i jakos tak sie dziwnie sklada, ze jak im zaplacisz to zaczynaja wiedziec wiecej. :evil:

no to niech z tych na nfz wypier...lają i zwolnią miejsca młodym, którzy chcą leczyć za 2500 zł :evil: :evil: :evil:

P. ma pierwszy raz w zyciu ubezpieczenie i jest na etapie wyboru lekarza POZ. Obdzwonil chyba z 15 przychodni. W kazdej jakies jaja. A to numerki, a to sie nie mozna zarejestrowac telefonicznie, a to trzeba "na biezaco" czyli dzwonisz codziennie od 6 rano z nadzieja, ze sie zalapiesz, a to trzeba czekac 2 miesiace, az lekarz bedzie Ci mogl zlecic badania, a to laboratorium otwarte pol godziny w tygodniu, masakra jakas. To nie jest brak kasy, to jest dyktatura bab w rejestracji. :-?

Cześć Nitka :D buziolki :D :D :D :D

Martynka, ale zmienić mozna lekarza pierwszego kontaktu , a jej za skarby świata nie zmienię , jest genialna :D :D

kłopot mam ze specjalistami - tu jest dowolność wyboru, Ewa poleciła mi pana we Wrocku, jak uda mi się skontaktować , to tam pojedziemy

Ale za to ZUS mają zapłacony, wysługa lat, urlop, i inne dodatki... a i tak mało i źle....

A tak to może i ktoś do chorego na anginę dziecka wezwie i 50 zł skasuje.....

A po godzinach gabinet :evil:

Jeszcze ni widziałam biednego lekarza, jeżdżącego miernym autem, i źle ubranego :-?

Ja też mam z tym kłopot ...tyle ,że w swoim przypadku mogę całkiem olać niewiarygodnych ...nie przemęczających się itp. poszłam ostatnio prywatnie do jednej z krakowskich sław ....w odstępie 2 tygodni dał mi 2 wykluczające sie diagnozy ..w 2 różnych swoich gabinetach (zmieniłam fryz w międzyczasie ) ...szkoda tylko ,że takie doświadczenie kosztowało mnie 180 zł ( a w planach była jeszcze biopsja )...

Co do dzieci to jest problem ...ogromny ....niestety