Gwoździk 15.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... to czemu tak brata w niepewności trzyma ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Chyba nie o mnie chodzi..... .. no pewnie, że nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... to czemu tak brata w niepewności trzyma ???? bo ja na dwa fronty lecę dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Już lepiej? Dalej się denerwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 uspokoiłam się trochę, żelazowe kłopoty mamy już od dłuższego czau i nikt nie umiał powiedzieć nam tego co usłyszałam od Arka dzisiaj....jeśli nie ma takich i takich objawów, nie ma co rwać włosów z głowy. Mamy zrobić badanie i zadzwonić do niego, jeśli wyniki będą nie halo, wtedy bedziemy się martwić. Tylko wiesz,wkurzyło mnie to, ze ani jeden specjalista nie wspomniał słowem o tym badaniu już dawno byłoby wszystko jasne A my bujaliśmy się po lekarzach z połowy Polski No i dałam ciała, że o kumplu męża nie pomyslałam wcześniej a wódkę razem to piliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 To dobrze, ze lepiej, bo choróbska u dzieci bardzo bywają stresujące, szczególnie, jak nie wiadomo, o co chodzi! Dużo zdrówka życzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dzięki Sure. spanikowałam,bo tak paskudnie jeszcze nie było ale będzie dobrze....musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Przytulam cieplutko i bardzo, bardzo mocno całuję. Będzie dobrze, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 a przeciez nie moze byc inaczej niz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Przytulam cieplutko i bardzo, bardzo mocno całuję. Będzie dobrze, zobaczysz dziękuję Ci , to dużo dla mnie znaczy Anju, no Ty zawsze masz rację, więc nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dzięki Sure. spanikowałam,bo tak paskudnie jeszcze nie było ale będzie dobrze....musi' Paskudne wyniki czasem nie musza znaczyć nic groźnego. Ileż ja się kiedyś strachu najadłam, jak młodemu OB podskoczyło do 100! Widzę, ze znalazłaś sensownego lekarza, to pocieszające! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A najciemniej jest pod latarnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 uśmiałam się jak norka ślubny szykuje Młodego na narty (samodzielnie ) ś - gdzie są jego rękawiczki j- na komodzie w przedpokoju ś - a bielizna termo? j - w komodzie w sypialni ś - nie ma j- w górnej szufladzie, za piżamami, po prawej stronie ś - a kominiarka? j - tam gdzie bielizna ś - a które skarpety niebieskie czy czarne? j - a co za różnica ? (różnią się tylko kolorem) ś - a które spodnie, na szelkach czy bez ? j - jedne mu załóż, drugie spakuj ś - a czapka gdzie? j - obok rękawiczek ślubny nabiegał się aż się spocił, a ja nie podniosłam nawet tyłka z kanapy i nie oderwałam wzroku od fm przecież on go szykował, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 biedak - od razu widac, ze w tej szafie nie układal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Przytulam cieplutko i bardzo, bardzo mocno całuję. Będzie dobrze, zobaczysz ... moje posty też tak odbieraj ... bez względu na ich treść Brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Przytulam cieplutko i bardzo, bardzo mocno całuję. Będzie dobrze, zobaczysz ... moje posty też tak odbieraj ... bez względu na ich treść Brat Przytulak się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Przytulam cieplutko i bardzo, bardzo mocno całuję. Będzie dobrze, zobaczysz ... moje posty też tak odbieraj ... bez względu na ich treść Brat Czytam Twoje posty od dawna... Ale Ty zwykle do siostry... A Ciebie też mocno przytulić i ucałować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 to Wy się przytulajcie, a ja idę mundurek sobie prasnąć...z rańca do Tarnowskich Gór zasuwam... oj ciężki bedzie dzień i długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 to Wy się przytulajcie, a ja idę mundurek sobie prasnąć...z rańca do Tarnowskich Gór zasuwam... oj ciężki bedzie dzień i długi A jaki ten mundurek? I po co Ty jutro do Tarnowskich Gór jedziesz? To Ty jutro nie na uczelnię? Przecież jutro sobota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 taki biały kitel No czasami zajęcia mam mocno praktyczne, karta pacjenta w rękę i sru na oddział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts