Gwoździk 15.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Arnika napisał: Przytulam cieplutko i bardzo, bardzo mocno całuję. Będzie dobrze, zobaczysz ... moje posty też tak odbieraj ... bez względu na ich treść Arnika - tłumaczę : malka ma zawsze odczytywać moje żarty tak jakby czytała Twoje słowa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 alez Ty jesteś porąbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malcia a swoją drogą dieta bogata w żelazo Młodemu nie zaszkodzi Piotrusiowi jak miał niską hemoglobinę pediatra żelaza nie dał bo się bał bo z czego innego wyniki paskudne były i nie było wiadomo jaki powód - w Zabrzu uczciwie się poddali to kazał pediatra dawać Piotrusiowi co drugi dzień żółtko na miękko, codziennie pół wątróbki drobiowej gotowanej Twój może szamnąć całą bo sporo większy i czerwone mięso to wiadomo wołowinka i indyk po takiej diecie żelazo musiało skoczyć choć wtedy nie oznaczali poziomu żelaza bo hemoglobina ładnie w górę poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 alez Ty jesteś porąbany ... nie jestem ... teraz po prostu dmucham na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malcia a swoją drogą dieta bogata w żelazo Młodemu nie zaszkodzi Piotrusiowi jak miał niską hemoglobinę pediatra żelaza nie dał bo się bał bo z czego innego wyniki paskudne były i nie było wiadomo jaki powód - w Zabrzu uczciwie się poddali to kazał pediatra dawać Piotrusiowi co drugi dzień żółtko na miękko, codziennie pół wątróbki drobiowej gotowanej Twój może szamnąć całą bo sporo większy i czerwone mięso to wiadomo wołowinka i indyk po takiej diecie żelazo musiało skoczyć choć wtedy nie oznaczali poziomu żelaza bo hemoglobina ładnie w górę poszła Wusia, wątróbke to chyba doodbytniczo bym musiała aplikowac Jest fanem jajców, wołowinki , warzyw strączkowych, więc tego naturalnego mu nie brak w diecie, pytanie, co się z nim później dzieje Ale Młody nie ma anemii, on ma wzorową hemoglobinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 alez Ty jesteś porąbany ... nie jestem ... teraz po prostu dmucham na zimne jesteś i nie kłóć się ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 i z czego się chichra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 z wątróbki możesz Mu pasztecik zrobić nie jęcz a tak na boczku chociaż to powinno obniżyć wyniki krwi robiłaś Mu kał na krew utajoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 alez Ty jesteś porąbany ... nie jestem ... teraz po prostu dmucham na zimne jesteś i nie kłóć się ze mną Z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 z wątróbki możesz Mu pasztecik zrobić nie jęcz a tak na boczku chociaż to powinno obniżyć wyniki krwi robiłaś Mu kał na krew utajoną jessssu, osochozi, jakie boczki kał mieł robiony na wszystko, nawet glist mu szukali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dość z kałami..... Idę psinkę wyprowadzić, bo starszy u kumpla jakieś filmy ogląda i wróci w nocy... pewnie będę spać lub sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 to ja idę prasować ten mundurek - ten sam co to godzinę temu szłam prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dobra to mnie sie wyczerpały pomysły co Twój Młody z żelazem robi poczekamy na badania i życze coby wreszcie ktoś Ci powiedział że to dlatego i można zrobić to i bedzie gites najgorsze to jak nie wiadomo co i dlaczego Piotrusia parę razy przegrzebali tak że matko łącznie z wysyłaniem materiałów do badania do Centrum Zdrowia Dziecka i lekarz rozkładał ręce mówiąc że no sorki oni nie wiedzą no ale wyniki lepsze to damy spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Malka ........ Ciebie naprawdę tu nie ma????????????????? Naprawdę prasujesz ten mundurek???????????????? Przecież ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 jeszcze nie, ale zaraz pójdę prasować ...naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 coś Ty włóz pod prześcieradło samo się wyprasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no nie testowałam metody jeszcze , z książką pod poduszką przed egzaminem się nie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Małgoś, jak bedę się z Arkiem widziała, to zapytam o LPK, z Krakowa Bede Ci wdzieczna do grobowej deski. No i kto mowil od razu o ferrytynie, he? Moja mama ma anemie od dziecka, nasluchalam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.01.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 doberek. mundurek wyprasowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts