wu 18.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nituś rzadko ale gotujesz a mój chop wcale więc to chyba oczywiste że wiszące szafki powinny być umieszczone na takiej wysokości żebym chociaz na dolną półkę sięgała z ziemi a nie za każdym razem po stołek leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nituś rzadko ale gotujesz no no czasem kisiel, czasem budyń... czasem jajeczniczkę nooo i zupy codziennie odgrzewam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no widzisz a ja ostatnio to ciągle przy garach i kuchnia jest moja i mnie ma być wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja tez sie ostatnio realizuje kuchennie, ale nie moge powiedziec, ze stoje przy garach, gdyz posiadam zaledwie 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no ja mam trochę więcej i to jest ból bo i zmywania więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no ja mam trochę więcej i to jest ból bo i zmywania więcej jeeee tam... maszynerię kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.01.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja tez sie ostatnio realizuje kuchennie, ale nie moge powiedziec, ze stoje przy garach, gdyz posiadam zaledwie 1. Czyli - statystycznie rzecz ujmując - stoisz przy garze Malka, a co cię sparło na Soszów? Przecież od dawna wiadomo, że to lodowisko i choć sezon w sezon jest to samo, cały czas się ktoś tam pcha. A jeszcze trzba tyle pod górę dmuchać ze sprzętem... W tamtym terenie to ja uważam (nie bez zastrzeżeń oczywiście) jedynie Cieńków i Nową Osadę, choć ta ostatnia trochu nudna. Ale przynajmniej nie pomagają się zabić przez nieprzygotowanie stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 uspokoiłam się trochę, żelazowe kłopoty mamy już od dłuższego czau i nikt nie umiał powiedzieć nam tego co usłyszałam od Arka dzisiaj....jeśli nie ma takich i takich objawów, nie ma co rwać włosów z głowy. Mamy zrobić badanie i zadzwonić do niego, jeśli wyniki będą nie halo, wtedy bedziemy się martwić. Tylko wiesz,wkurzyło mnie to, ze ani jeden specjalista nie wspomniał słowem o tym badaniu już dawno byłoby wszystko jasne A my bujaliśmy się po lekarzach z połowy Polski No i dałam ciała, że o kumplu męża nie pomyslałam wcześniej a wódkę razem to piliśmy Malka...ja tylko zrozumialam zelazo z Twojego wywodu... prosto poprosze, jak krowie na miedzy: Mlody OK? Mlody nie OK? Lekarzy nie rozumiem gdy mowia, ani gdy pisza Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Baranku, pierwszy i oststni raz tam byłam Moje chłopaki w Nowej Osadzie byli w spobtę i Młode stwierdziło - nudddddyyy, więc chcialiśmy sobie urozmaicić Majeczka - narazie nic nie wiem,beda wyniki badań , bedziemy wiedzieć a dziś Młody miał bal w przedszkolu,więc nie poszliśmy się kłuć, jeszcze chwila i będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.01.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Baraku, pierwszy i oststni raz tam byłam Moje chłopaki w Nowej Osadzie byli w spobtę i Młode stwierdziło - nudddddyyy, więc chcialiśmy sobie urozmaicić Majeczka - narazie nic nie wiem,beda wyniki badań , bedziemy wiedzieć a dziś Młody miał bal w przedszkolu,więc nie poszliśmy się kłuć, jeszcze chwila i będzie jasne ...bedziemy czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja tez sie ostatnio realizuje kuchennie, ale nie moge powiedziec, ze stoje przy garach, gdyz posiadam zaledwie 1. Czyli - statystycznie rzecz ujmując - stoisz przy garze Malka, a co cię sparło na Soszów? Przecież od dawna wiadomo, że to lodowisko i choć sezon w sezon jest to samo, cały czas się ktoś tam pcha. A jeszcze trzba tyle pod górę dmuchać ze sprzętem... W tamtym terenie to ja uważam (nie bez zastrzeżeń oczywiście) jedynie Cieńków i Nową Osadę, choć ta ostatnia trochu nudna. Ale przynajmniej nie pomagają się zabić przez nieprzygotowanie stoku... no, żebym ja to wiedziała dwa lata temu! ale fakt, ze jak tam byłam to po prostu nigdzie śniegu nie było (jezeli nie pomyliłam miejsca)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Baranku, pierwszy i oststni raz tam byłam Moje chłopaki w Nowej Osadzie byli w spobtę i Młode stwierdziło - nudddddyyy, więc chcialiśmy sobie urozmaicić /quote] W sumie to mam coraz większą ochotę wysadzić w powietrze GAT za to co robi, a właściwie czego nie robi w Korbielowie. To jest moja ukochana polska góra, która mogłaby być takim naszym szpindlerowym młynem na przykład, ale GAT się uparł, żeby zostawić skansen, bo przecież i tak przyjeżdżają. A za to krzesło z włoskiego demobilu, chyba najwolniesze w Polsce, to ich powinni zimą do drzew na trasie poprzywiązywać. Skandal. A w ogóle to czekuzynka Się odkopaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nitka na razie miejsca na maszynę nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 ... cześć Siostra ... i Reszta .... ...Ooooo Kuzyn się pojawił .... tak nagle..... jak usłyszał o nartach .... ciekawe, ciekawe ... ... ja nie zaznałem tego rodzaju sportu, najprawdopodobniej dlatego, że kiedyś w młodości, zjechałem na worku po nawozie z solidnej góry .... góra była oblodzona ... szybkości nie powstydziłby się Kubica ... ... dupa sina, wstać nie mogę ... a kolega mówi : - "No nieźle, szacun ......... zapierda...łeś jakbyś jechał na nartach!!!" I tak się zraziłem do nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Wpadłam się przywitać Na wieści o młodym czekam..... O Gwoźdik zmieniłeś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja tez czekam na rozwikladnie zagadki z Ksieciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 no to poczekamy razem, dzięki za towarzystwo, w kupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 To moze walnijmy cos w miedzyczasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 wczoraj to był jeden z tch dni, gdzie miałam ochotę walnąć najjchętniej kogoś w łeb ale dziś juz nowe słońce wstało i zaczynamy wszystko od początku dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 ..... mam coraz większą ochotę wysadzić w powietrze GAT ... jak dyrekcję to mogę być oczami po Gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts