Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez sie ostatnio realizuje kuchennie, ale nie moge powiedziec, ze stoje przy garach, gdyz posiadam zaledwie 1. :lol: :lol: :lol:

Czyli - statystycznie rzecz ujmując - stoisz przy garze :wink:

Malka, a co cię sparło na Soszów? Przecież od dawna wiadomo, że to lodowisko i choć sezon w sezon jest to samo, cały czas się ktoś tam pcha. A jeszcze trzba tyle pod górę dmuchać ze sprzętem...

W tamtym terenie to ja uważam (nie bez zastrzeżeń oczywiście) jedynie Cieńków i Nową Osadę, choć ta ostatnia trochu nudna. Ale przynajmniej nie pomagają się zabić przez nieprzygotowanie stoku...

uspokoiłam się trochę, żelazowe kłopoty mamy już od dłuższego czau i nikt nie umiał powiedzieć nam tego co usłyszałam od Arka dzisiaj....jeśli nie ma takich i takich objawów, nie ma co rwać włosów z głowy.

Mamy zrobić badanie i zadzwonić do niego, jeśli wyniki będą nie halo, wtedy bedziemy się martwić.

Tylko wiesz,wkurzyło mnie to, ze ani jeden specjalista nie wspomniał słowem o tym badaniu :evil: :evil: już dawno byłoby wszystko jasne :-? A my bujaliśmy się po lekarzach z połowy Polski :-?

No i dałam ciała, że o kumplu męża nie pomyslałam wcześniej :oops: a wódkę razem to piliśmy :oops: :oops:

Malka...ja tylko zrozumialam zelazo z Twojego wywodu... :roll: :roll:

prosto poprosze, jak krowie na miedzy:

Mlody OK?

Mlody nie OK?

Lekarzy nie rozumiem gdy mowia, ani gdy pisza :lol: :lol:

Maja

Baranku, pierwszy i oststni raz tam byłam :roll: Moje chłopaki w Nowej Osadzie byli w spobtę i Młode stwierdziło - nudddddyyy, więc chcialiśmy sobie urozmaicić :roll:

Majeczka - narazie nic nie wiem,beda wyniki badań , bedziemy wiedzieć :-?

a dziś Młody miał bal w przedszkolu,więc nie poszliśmy się kłuć, jeszcze chwila i będzie jasne :D

Baraku, pierwszy i oststni raz tam byłam :roll: Moje chłopaki w Nowej Osadzie byli w spobtę i Młode stwierdziło - nudddddyyy, więc chcialiśmy sobie urozmaicić :roll:

Majeczka - narazie nic nie wiem,beda wyniki badań , bedziemy wiedzieć :-?

a dziś Młody miał bal w przedszkolu,więc nie poszliśmy się kłuć, jeszcze chwila i będzie jasne :D

...bedziemy czekac :wink:

Ja tez sie ostatnio realizuje kuchennie, ale nie moge powiedziec, ze stoje przy garach, gdyz posiadam zaledwie 1. :lol: :lol: :lol:

Czyli - statystycznie rzecz ujmując - stoisz przy garze :wink:

Malka, a co cię sparło na Soszów? Przecież od dawna wiadomo, że to lodowisko i choć sezon w sezon jest to samo, cały czas się ktoś tam pcha. A jeszcze trzba tyle pod górę dmuchać ze sprzętem...

W tamtym terenie to ja uważam (nie bez zastrzeżeń oczywiście) jedynie Cieńków i Nową Osadę, choć ta ostatnia trochu nudna. Ale przynajmniej nie pomagają się zabić przez nieprzygotowanie stoku...

no, żebym ja to wiedziała dwa lata temu! :roll:

ale fakt, ze jak tam byłam to po prostu nigdzie śniegu nie było (jezeli nie pomyliłam miejsca)! :wink:

Baranku, pierwszy i oststni raz tam byłam :roll: Moje chłopaki w Nowej Osadzie byli w spobtę i Młode stwierdziło - nudddddyyy, więc chcialiśmy sobie urozmaicić :roll:

/quote]

W sumie to mam coraz większą ochotę wysadzić w powietrze GAT za to co robi, a właściwie czego nie robi w Korbielowie. To jest moja ukochana polska góra, która mogłaby być takim naszym szpindlerowym młynem na przykład, ale GAT się uparł, żeby zostawić skansen, bo przecież i tak przyjeżdżają. A za to krzesło z włoskiego demobilu, chyba najwolniesze w Polsce, to ich powinni zimą do drzew na trasie poprzywiązywać. Skandal.

A w ogóle to czekuzynka :wink: Się odkopaliśmy

... cześć Siostra ... i Reszta ....:lol:

...Ooooo Kuzyn się pojawił .... tak nagle..... jak usłyszał o nartach .... ciekawe, ciekawe ... :wink: :lol:

... ja nie zaznałem tego rodzaju sportu, najprawdopodobniej dlatego, że kiedyś w młodości, zjechałem na worku po nawozie z solidnej góry .... góra była oblodzona ... szybkości nie powstydziłby się Kubica ...

... dupa sina, wstać nie mogę ... a kolega mówi :

- "No nieźle, szacun ......... zapierda...łeś jakbyś jechał na nartach!!!"

I tak się zraziłem do nart

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol: