Maluszek 11.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 niech mąż zapyta bo grupowo to można i 10 osób w medicoverze ubezpieczyć - wiem bo w poprzedniej firmie mojego małża tyle osób było i mieliśmy u nich abonament. Pewnie inne firmy robią tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 niech mąż zapyta bo grupowo to można i 10 osób w medicoverze ubezpieczyć - wiem bo w poprzedniej firmie mojego małża tyle osób było i mieliśmy u nich abonament. Pewnie inne firmy robią tak samo. to i tak jeszcze parę etatów trzeba by stworzyć ale juz jesteśmy bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 malka - w końcu znalazłem czas żeby przeczytac twój dziennik. Przeczytałem. I nie wiem co powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 malka - w końcu znalazłem czas żeby przeczytac twój dziennik. Przeczytałem. I nie wiem co powiedzieć Wszystkich "zatyka" po przeczytaniu no powiedz,ze fantastycznie piszę, i że jest nadzieja ,ze w tym stuleciu sie wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 piszesz jak Mniszkówna to fakt zaś jeżeli chodzi o wprowadzkę w tym wieku... cóż... żeby nie patrzeć Ci w oczy wbijam wzrok w glebę, nabieram ze świstem powietrza i...: tak, głeboko wierzę, że się wprowadzisz w tym stuleciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 tak, głeboko wierzę, że się wprowadzisz w tym stuleciu ja też i właśnie to chciałam usłyszeć zostało 91 lat, więc musze sie spieszyc...oj mocno spieszyć więc co ja tu kurna robię ...na budowę gnam .....cegły nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitaroo 11.03.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 zostało 91 lat, więc musze sie spieszyc...oj mocno spieszyć 91 lat 9 m-cy i 20 pełnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 piszesz jak Mniszkówna to fakt zaś jeżeli chodzi o wprowadzkę w tym wieku... cóż... żeby nie patrzeć Ci w oczy wbijam wzrok w glebę, nabieram ze świstem powietrza i...: tak, głeboko wierzę, że się wprowadzisz w tym stuleciu Ale pieknie klamiesz!!! Malka, badzi naiwna blondynka - uwierz chlopu na piekne oczy!! Dzien dobry!! Jakie postepy na budowie? A to ubezpieczenie Ci potrzebne, bo planujesz w szpitalu wyladowac w zwiazku z budowa? Czy dla pana majstra zalatwiarz, bo go zamierzasz tam wyslac? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 zostało 91 lat, więc musze sie spieszyc...oj mocno spieszyć 91 lat 9 m-cy i 20 pełnych dni to zdecydowanie zmienia postać rzeczy - w takim układzie napewno zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 piszesz jak Mniszkówna to fakt zaś jeżeli chodzi o wprowadzkę w tym wieku... cóż... żeby nie patrzeć Ci w oczy wbijam wzrok w glebę, nabieram ze świstem powietrza i...: tak, głeboko wierzę, że się wprowadzisz w tym stuleciu Ale pieknie klamiesz!!! Malka, badzi naiwna blondynka - uwierz chlopu na piekne oczy!! No przecież wierzę, Dandi nigdy nie kłamie Dzien dobry!! Jakie postepy na budowie? A to ubezpieczenie Ci potrzebne, bo planujesz w szpitalu wyladowac w zwiazku z budowa? Czy dla pana majstra zalatwiarz, bo go zamierzasz tam wyslac? Maja Postępy na budowie ? A co to jest ?? Ubezpieczenie dla młodego głównie, juz nie wyrabiam na jego leczenie A majster to niech se sam załatwia, taki obrotny chłop, napewno da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ubezpieczenie dla młodego głównie, juz nie wyrabiam na jego leczenie A co jest mlodemu? Nie wyczytalam....czy nie chcesz napisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wywnętrzałam się (w poniedziałek ) u Małgosi Muszą Go operować, choć naiwnie myślałam,że się obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Widziala juz kiedys - myslalam, ze to dziewczynka I na czym skonczylo....nie mow, ze znowu mam gdzies isc i czytac... juz moja cala lunchowa przerwa sobie poszla..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Widziala juz kiedys - myslalam, ze to dziewczynka I na czym skonczylo....nie mow, ze znowu mam gdzies isc i czytac... juz moja cala lunchowa przerwa sobie poszla..... CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, nie mów głośno, (że dziewczynka) bo jak usłyszy to się pogniewa jeszcze się nie skończyło operacja końcem marca, jak wytną migdał i udrożnia przewody słuchowe,oczyszczą zatoki - to jest spora szansa, że bedzie dobrze słyszał. Teraz musimy porobić wszystkie badania, opinię od pediatry - zgode na zabieg, no i na stół Ale wiem,że będzie ok - nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 a duzo ta nieprzyjemnosc? Czy masz juz nazbierane, czy jeszcze zbierasz? Czy myslisz, ze ubezpieczenie to za Ciebie pokryje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Liczmy na to, ze pokryje... Jak w Polsce nie przejdziemy na prywatne ubezpieczenia to sie nigdy nic nie zmieni. Tylko mamy takiego prezydenta jakiego mamy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Liczmy na to, ze pokryje... Jak w Polsce nie przejdziemy na prywatne ubezpieczenia to sie nigdy nic nie zmieni. Tylko mamy takiego prezydenta jakiego mamy niestety. Dzieci - rzecz swieta!! Wszystko powinno byc lotem blyskawicy dla nich otwarte i za panstwowe a nie prywatnie....w innych krajach moga, to dlaczego w PL nie mozna? Wyborow politykow w PL nie bede komentowac - powiem jedno, ja sie w to nie mieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Tak Maju, tylko, ze u nas zaniedbania sa tak wielkie, ze sila rzeczy dla wszystkich nie starczy, dlatego prywatne ubezpieczenia musza odciazyc system. I bylo blisko, zeby zaczac isc w tym kierunku, ale... niestety sa tacy, ktorzy lubia, jak wszycy maja po rowno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Czyli powrot do komunizmu? wszystkim po rowno, czyli nic dla nikogo... Ominelo mnie wielkie szczescie My mamy prywatne ubezpieczenie rodzinne, bo jak chcesz jako dorosly byc potraktowany przez lekarzy, to musisz miec prywatne inaczej to kicha! Ale dzieci do lat 16 chodza panstwowo i to wszystko jest panstwowo w 2 minuty, bo dzieci to przyszlosc! Szpitale dzieciece sa jedne z najlepiej zaopatrzonych....zaraz po prywatnych Zupelnego takiego JuEseJu to bym nie zrobila, ze wszystko prywatnie....ale po co wtedy ten ZUS? Ktos rozliczyl? Maja tez moje i mojego meza 6 lat placenia do 1998 roku....ciekawe czy nam oddadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Taaa, jasne, oddadza Wam. ZUS to temat rzeka, nawet nie zaczynajmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts