Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niech mąż zapyta bo grupowo to można i 10 osób w medicoverze ubezpieczyć - wiem bo w poprzedniej firmie mojego małża tyle osób było i mieliśmy u nich abonament. Pewnie inne firmy robią tak samo.

to i tak jeszcze parę etatów trzeba by stworzyć :lol: ale juz jesteśmy bliżej :D

malka - w końcu znalazłem czas żeby przeczytac twój dziennik. Przeczytałem.

I nie wiem co powiedzieć

Wszystkich "zatyka" po przeczytaniu :lol:

no powiedz,ze fantastycznie piszę, i że jest nadzieja ,ze w tym stuleciu sie wprowadzę :D

tak, głeboko wierzę, że się wprowadzisz w tym stuleciu :oops:

ja też :lol: :lol: i właśnie to chciałam usłyszeć :D

zostało 91 lat, więc musze sie spieszyc...oj mocno spieszyć

więc co ja tu kurna robię :oops: ...na budowę gnam .....cegły nosić

:wink:

piszesz jak Mniszkówna to fakt zaś jeżeli chodzi o wprowadzkę w tym wieku... cóż... żeby nie patrzeć Ci w oczy wbijam wzrok w glebę, nabieram ze świstem powietrza i...: tak, głeboko wierzę, że się wprowadzisz w tym stuleciu :oops:

Ale pieknie klamiesz!!!

:lol: :lol: :lol:

Malka, badzi naiwna blondynka - uwierz chlopu na piekne oczy!!

Dzien dobry!! Jakie postepy na budowie? :roll: :roll: :roll:

A to ubezpieczenie Ci potrzebne, bo planujesz w szpitalu wyladowac w zwiazku z budowa? Czy dla pana majstra zalatwiarz, bo go zamierzasz tam wyslac? :lol: :lol: :lol: :evil:

Maja

piszesz jak Mniszkówna to fakt zaś jeżeli chodzi o wprowadzkę w tym wieku... cóż... żeby nie patrzeć Ci w oczy wbijam wzrok w glebę, nabieram ze świstem powietrza i...: tak, głeboko wierzę, że się wprowadzisz w tym stuleciu :oops:

Ale pieknie klamiesz!!!

Malka, badzi naiwna blondynka - uwierz chlopu na piekne oczy!!

No przecież wierzę, Dandi nigdy nie kłamie :D

Dzien dobry!! Jakie postepy na budowie? :roll: :roll: :roll:

A to ubezpieczenie Ci potrzebne, bo planujesz w szpitalu wyladowac w zwiazku z budowa? Czy dla pana majstra zalatwiarz, bo go zamierzasz tam wyslac? :lol: :lol: :lol: :evil:

Maja

Postępy na budowie ? A co to jest ?? :o :o

Ubezpieczenie dla młodego głównie, juz nie wyrabiam na jego leczenie :-?

A majster to niech se sam załatwia, taki obrotny chłop, napewno da radę :lol:

Widziala juz kiedys - myslalam, ze to dziewczynka :roll: :oops: :oops:

I na czym skonczylo....nie mow, ze znowu mam gdzies isc i czytac... :roll: :roll: :roll: juz moja cala lunchowa przerwa sobie poszla.....

:lol:

:evil:

CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, nie mów głośno, (że dziewczynka) bo jak usłyszy to się pogniewa :lol:

jeszcze się nie skończyło :-? operacja końcem marca, jak wytną migdał i udrożnia przewody słuchowe,oczyszczą zatoki - to jest spora szansa, że bedzie dobrze słyszał.

Teraz musimy porobić wszystkie badania, opinię od pediatry - zgode na zabieg, no i na stół :-?

Ale wiem,że będzie ok - nie ma innej opcji

Liczmy na to, ze pokryje... :-? Jak w Polsce nie przejdziemy na prywatne ubezpieczenia to sie nigdy nic nie zmieni. Tylko mamy takiego prezydenta jakiego mamy niestety. :evil:

Dzieci - rzecz swieta!! Wszystko powinno byc lotem blyskawicy dla nich otwarte i za panstwowe a nie prywatnie....w innych krajach moga, to dlaczego w PL nie mozna?

:roll: :roll: :roll:

Wyborow politykow w PL nie bede komentowac - powiem jedno, ja sie w to nie mieszam :lol: :lol:

Czyli powrot do komunizmu? wszystkim po rowno, czyli nic dla nikogo...

:lol: :lol:

Ominelo mnie wielkie szczescie :wink:

My mamy prywatne ubezpieczenie rodzinne, bo jak chcesz jako dorosly byc potraktowany przez lekarzy, to musisz miec prywatne inaczej to kicha! Ale dzieci do lat 16 chodza panstwowo i to wszystko jest panstwowo w 2 minuty, bo dzieci to przyszlosc!

Szpitale dzieciece sa jedne z najlepiej zaopatrzonych....zaraz po prywatnych :lol:

Zupelnego takiego JuEseJu to bym nie zrobila, ze wszystko prywatnie....ale po co wtedy ten ZUS? Ktos rozliczyl? Maja tez moje i mojego meza 6 lat placenia do 1998 roku....ciekawe czy nam oddadza? :wink: