ghost34 21.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 cieplych hehe dobre sobie witojta barhanki:)gonia mnie od kompa trafie do chatki swej to juz zagoszcze na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.01.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A mój kotek Mamrotek spokojnie siknął w wióry I pognał do delikatesów podglądać gołe kury a mój kotek Mamrotek dziś nawet nie ma ochoty siknąć w żwir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.01.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 bój się boga Duchu, gdzieś Ty bywał (czarny baranie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 cześć malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 bój się boga Duchu, gdzieś Ty bywał (czarny baranie ) we młynie we młynie mój drogi panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A mój kotek Mamrotek spokojnie siknął w wióry I pognał do delikatesów podglądać gołe kury a mój kotek Mamrotek dziś nawet nie ma ochoty siknąć w żwir Malcia coś Ty mu zrobiła????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a mój kotek Mamrotek dziś nawet nie ma ochoty siknąć w żwir Wycisnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A mój kotek Mamrotek spokojnie siknął w wióry I pognał do delikatesów podglądać gołe kury a mój kotek Mamrotek dziś nawet nie ma ochoty siknąć w żwir Malcia coś Ty mu zrobiła????????? pić mu pewnie nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Malcia i co było ciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Wy to chyba macie jakomś perwersyjnom przyjemnośc z tej kastracji , co ? a wiekszość facetów tak to komentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Wy to chyba macie jakomś perwersyjnom przyjemnośc z tej kastracji , co ? a wiekszość facetów tak to komentuje Aniu, no stracha mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A Jonaszek dzisiaj caly dzien siedzi pod drzwiami i cos pod nimi majstruje, chyba kotka piankowacza ma ruje, a on niby nie moze, ale pewnie chcialby... I jak mu wytlumaczyc, ze to rodzina Capuletti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.01.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 bry sierścuch już doszedł do siebie, zaczyna brykać bo wczoraj biedusia dupą zarzucał,a raczej dupa nim zarzucała ale już wskakuje na na parapet więc dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dobre wieści! Cze Malka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a moj Lucek znowu gorzej skonczyl antybiotyk (bylo lepiej) ale sie pogorszylo, w poniedzialek na caly dzie zabiera go wet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 i ja się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a moj Lucek znowu gorzej skonczyl antybiotyk (bylo lepiej) ale sie pogorszylo, w poniedzialek na caly dzie zabiera go wet A co biedaczkowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a moj Lucek znowu gorzej skonczyl antybiotyk (bylo lepiej) ale sie pogorszylo, w poniedzialek na caly dzie zabiera go wet A co biedaczkowi? ma cos z zebami. zauwazylismy to jak jadl i nagle odskakiwal od miski z wielkim miałczeniem. wet mowi ze to zapalenia dziasel. dal mu antybiotyk, ale musi go wziac uspac i zobaczyc te jego zeby, pewnie cos trzeba wyrwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a moj Lucek znowu gorzej skonczyl antybiotyk (bylo lepiej) ale sie pogorszylo, w poniedzialek na caly dzie zabiera go wet A co biedaczkowi? ma cos z zebami. zauwazylismy to jak jadl i nagle odskakiwal od miski z wielkim miałczeniem. wet mowi ze to zapalenia dziasel. dal mu antybiotyk, ale musi go wziac uspac i zobaczyc te jego zeby, pewnie cos trzeba wyrwac Uuuuu... biedulek... ale jak będzie szalał jak mu się poprawi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Oby mu sie poprawilo jak najszybciej. No to... wypijmy za nowe zycie Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts