Arnika 24.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Arnika, Ty serio wzięłaś te "padalce" oj musisz, częściej z nami gadać, sie przyzwyczaisz Taaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 joj nie pomyślałam że mnie ktoś poważnie potraktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 joj nie pomyślałam że mnie ktoś poważnie potraktuje oj Wusia,Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 No to teraz postaram się Was rozszyfrować Byłam z psiaczkiem na dworku... nie wiem czy wszystko zrobił, ale do domu uciekał..... I w ubranku był... Ale pod butami mróz skrzypi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 to ja zbieram sierściucha poduchę grzewczą i spadam do łózka...musze prawie dwa tygodnie odespać nie budzić przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 no ja się dałam wyskrobać i co i g.wno wróciło,narazie mniej, ale progres nieustanny....mam nadzieję, że denek od jaboli juz nie będę nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 no ja się dałam wyskrobać i co i g.wno wróciło,narazie mniej, ale progres nieustanny....mam nadzieję, że denek od jaboli juz nie będę nosić ale,że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 no ja się dałam wyskrobać i co i g.wno wróciło,narazie mniej, ale progres nieustanny....mam nadzieję, że denek od jaboli juz nie będę nosić ale,że co Nie mowilas, ze sie dalas wyskrobac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 bo oni jakoś zeskrobują rogówkę no to chyba nawet dwa razy mnie skrobali znaczy oczy - każde jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 bo oni jakoś zeskrobują rogówkę no to chyba nawet dwa razy mnie skrobali znaczy oczy - każde jeden raz Malka, oszczędź, bo mnie się skóra na tyłku marszczy jak to czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 bo oni jakoś zeskrobują rogówkę no to chyba nawet dwa razy mnie skrobali znaczy oczy - każde jeden raz Malka, oszczędź, bo mnie się skóra na tyłku marszczy jak to czytam Pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 bo oni jakoś zeskrobują rogówkę no to chyba nawet dwa razy mnie skrobali znaczy oczy - każde jeden raz Malka, oszczędź, bo mnie się skóra na tyłku marszczy jak to czytam Pokaz. A sama sobie wyobraź Spadam do łóżeczka Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2010 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 głuptoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 bo oni jakoś zeskrobują rogówkę no to chyba nawet dwa razy mnie skrobali znaczy oczy - każde jeden raz Malka, oszczędź, bo mnie się skóra na tyłku marszczy jak to czytam Pokaz. sama chętnie zobaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 bo oni jakoś zeskrobują rogówkę no to chyba nawet dwa razy mnie skrobali znaczy oczy - każde jeden raz Malka, oszczędź, bo mnie się skóra na tyłku marszczy jak to czytam Pokaz. sama chętnie zobaczę... Bylby to przeboj foruma, a nie jakies tam budowy-pierdowy. Zycie trzeba pokazywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 tak popieram te budowy juz mnie nudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Przynajmniej u malki nie-budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 oj chyba najbardziej niebudowlana niebudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Malka - nie marudz!! ja robilam skrobanke samochodowi....3 tygodnie temu, ale to pierwszy raz od 12 lat!! A jaka radosc miialam Malka, juz wiesz co dostalas z egzaminow? ja musze czekac do 10 lutego... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Muszę sobie pomarudzic czasem Majeczka, z praktycznyh egzaminów,mam ocenę od razu z pisemnych czasem wieki trzeba czekać przede mną jeszcze trzy pisemne( w tym dwie kobyły z trzech lat ) i jeden praktyczny masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts