malgos2 26.01.2010 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią Uczen przerosl mistrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią O to że media kłamią to i mój młody wie.... A przekonał się już dwa razy... Teraz głośno Ci powie MEDIA KŁAMIĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią no coTy ciagle o jakimśpędzącym króliku gadają, a Ty królik i pędzisz, nie ? dawaj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A to oni o Tym Króliku mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią no coTy ciagle o jakimś pędzącym króliku gadają, a Ty królik i pędzisz, nie ? dawaj linka do komisji sledczej tu namiastka http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kempa-wniosek-o-odwolanie-Sekuly-albo-rozszerzenie-prezydium-krotka4,wid,11885105,wiadomosc.html?ticaid=19872&_ticrsn=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią no coTy ciagle o jakimś pędzącym króliku gadają, a Ty królik i pędzisz, nie ? dawaj linka do komisji sledczej tu namiastka http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kempa-wniosek-o-odwolanie-Sekuly-albo-rozszerzenie-prezydium-krotka4,wid,11885105,wiadomosc.html?ticaid=19872&_ticrsn=3 taaa, kłamią...ja w tym czasie pędziłem z południowych stoków Alp Sabaudzkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią no coTy ciagle o jakimś pędzącym króliku gadają, a Ty królik i pędzisz, nie ? dawaj linka do komisji sledczej tu namiastka http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kempa-wniosek-o-odwolanie-Sekuly-albo-rozszerzenie-prezydium-krotka4,wid,11885105,wiadomosc.html?ticaid=19872&_ticrsn=3 taaa, kłamią...ja w tym czasie pędziłem z południowych stoków Alp Sabaudzkich no bo Ty nadzwyczaj szybki królik jesteś i z Francji czy innej Szwajcarii mykniesz to Warszawki z prędkością światła nie masz alibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią no coTy ciagle o jakimś pędzącym króliku gadają, a Ty królik i pędzisz, nie ? dawaj linka do komisji sledczej tu namiastka http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kempa-wniosek-o-odwolanie-Sekuly-albo-rozszerzenie-prezydium-krotka4,wid,11885105,wiadomosc.html?ticaid=19872&_ticrsn=3 taaa, kłamią...ja w tym czasie pędziłem z południowych stoków Alp Sabaudzkich no bo Ty nadzwyczaj szybki królik jesteś i z Francji czy innej Szwajcarii mykniesz to Warszawki z prędkością światła nie masz alibi mam zdjęcia, karnet narciarski datowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią no coTy ciagle o jakimś pędzącym króliku gadają, a Ty królik i pędzisz, nie ? dawaj linka do komisji sledczej tu namiastka http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kempa-wniosek-o-odwolanie-Sekuly-albo-rozszerzenie-prezydium-krotka4,wid,11885105,wiadomosc.html?ticaid=19872&_ticrsn=3 taaa, kłamią...ja w tym czasie pędziłem z południowych stoków Alp Sabaudzkich no bo Ty nadzwyczaj szybki królik jesteś i z Francji czy innej Szwajcarii mykniesz to Warszawki z prędkością światła nie masz alibi mam zdjęcia, karnet narciarski datowany taaaaaaaaa i Photoshopa i znajomych w Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cze Królik głośno o Tobie ostatnio w mediach, głównie wkontekscie komisji hazardowej żadnej opini prawnej w tym kontekscie nie robiłem a poza tym...media kłamią no coTy ciagle o jakimś pędzącym króliku gadają, a Ty królik i pędzisz, nie ? dawaj linka do komisji sledczej tu namiastka http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kempa-wniosek-o-odwolanie-Sekuly-albo-rozszerzenie-prezydium-krotka4,wid,11885105,wiadomosc.html?ticaid=19872&_ticrsn=3 taaa, kłamią...ja w tym czasie pędziłem z południowych stoków Alp Sabaudzkich no bo Ty nadzwyczaj szybki królik jesteś i z Francji czy innej Szwajcarii mykniesz to Warszawki z prędkością światła nie masz alibi Przeciez to dawno bylo, a on w Alpach teraz byl. Nie wywinie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Właśnie odebrałam e mail mam zaliczenie w sobotę kurwa,kogos pogięło, jak ja mam w 4 dni całą neurologię pediatryczną przelecieć przeciez ja nie dam rady tego przeczytać, a co dopiero nauczyć się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Właśnie odebrałam e mail mam zaliczenie w sobotę kurwa,kogos pogięło, jak ja mam w 4 dni całą neurologię pediatryczną przelecieć przeciez ja nie dam rady tego przeczytać, a co dopiero nauczyć się A co by bylo gdybys tego maila nie odebrala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 spałabym spokojnie ...do soboty nic to, biorę książki i idę do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Bleeeee, nie cierpie ksiazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Właśnie odebrałam e mail mam zaliczenie w sobotę kurwa,kogos pogięło, jak ja mam w 4 dni całą neurologię pediatryczną przelecieć przeciez ja nie dam rady tego przeczytać, a co dopiero nauczyć się królik to robi w 4sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Właśnie odebrałam e mail mam zaliczenie w sobotę kurwa,kogos pogięło, jak ja mam w 4 dni całą neurologię pediatryczną przelecieć przeciez ja nie dam rady tego przeczytać, a co dopiero nauczyć się królik to robi w 4sek. Ty pedofilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Właśnie odebrałam e mail mam zaliczenie w sobotę kurwa,kogos pogięło, jak ja mam w 4 dni całą neurologię pediatryczną przelecieć przeciez ja nie dam rady tego przeczytać, a co dopiero nauczyć się królik to robi w 4sek. Ty pedofilu. 4 sekundy....phiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Malka, a co jako specjalistka mylisz o tym? http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_tunele_kota/interaktywne/140178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 01:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no ja Cie proszę kogoś mocno fantazja poniosła przebrnełam przez rozdział o rozwoju reflektorycznym i na dziś mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no ja Cie proszę kogoś mocno fantazja poniosła przebrnełam przez rozdział o rozwoju reflektorycznym i na dziś mam dosyć Dobre, co? Tez znikam za chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts