malka 26.01.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Domowe sposoby wspomagaja jeno dwie długaśne recepty na szczęście bez antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 To najwazniejsze... Nie cierpie antybiotykow. Cholera, herbatke z pradem to trudno tak mlodemu dac... Ale moze z malinami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 kurcze Malka ja nie wiem czy zapalenie oskrzeli przejdzie bez antybiotyku nasz pediatra ostatni do dawania antybiotyku ale jak oskrzela wchodziły na ring to momentalnie doopka śpiewała pod biodacyną ale efekt był taki że po pierwszych dwóch zastrzykach Młody się zrywał do galopu a tak 40 stopni nie schodziło i dziecko przez ręce leciało Arnika na zatoki to sól kuchenna rozgrana najlepsza bo zatoki wygrzać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Moja lekarka też ich nie lubi i za to my ją lubimy hebata z malinami litrami się leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 wusia, trochę się boję zastrzyków u młodego, na szczęście narazie nie sa potrzebne , więc na zapas się martwic nie bedę. No i jakby gorzej się porobiło, mamy zrobić antybiogram i przyjść po antybyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 wusia, trochę się boję zastrzyków u młodego, na szczęście narazie nie sa potrzebne , więc na zapas się martwic nie bedę. No i jakby gorzej się porobiło, mamy zrobić antybiogram i przyjść po antybyka I to rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Moja lekarka też ich nie lubi i za to my ją lubimy hebata z malinami litrami się leje Tez bym ja lubila, szkoda, ze malo jest takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kochana, kto szuka ten znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Kochana, kto szuka ten znajdzie A mialas zapytac o LPK w KRK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Malka ja też się bałam ale Piotruś miał kilka razy pod rząd zapalenie oskrzeli a zaczął jak miał coś koło roczku nie było wyjścia jak pierwszy zastrzyk dostawał to chłop nawiał do kuchni siora miała mord w oczach a ja prawie płakałam chłop nawiał z tchórzostwa siora mordować chciała mnie za to że musiała kłuć taką małą pupkę a mnie serce bolało ale tylko do momentu jak zobaczyłam jak temeratura na termometrze pięknie szybuje w dół a gorączkę miał taką że brakowało mi przerw między dawkami leku przeciwgorączkowego to było mniejsze zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 nie widziałam sie z jeszcze z Arkiem ale pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 nie widziałam sie z jeszcze z Arkiem ale pamietam Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wusia,ja się boje porażenia nerwu, przy takiej małeją pupie łatwo go uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Chcialabym, zeby mi latwo bylo uszkodzic nerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 mnie mozna jedynie taka strzykawą do punkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 http://www.kulinaria.pl/obrazki/przepisy/przetwory/dzem_wisniowo.jpg maliny dla młodego czarownica zostawia zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Fuck... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Fuck... ze co malinki od czarownicy (dzięki Gosiaku wielka buźka) Ci śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Malka jakiejś tam pigule to bym nie dała dziabać ale to moja siora kłuła a wprawę ma bo jakoś tak farta ma że zawsze takie małe pupcie jej się trafiają łącznie z własnymi dzieckami dobrą ma rękę do zastrzyków mnie jak kiedyś na izbie przyjęć piguła ketonal zapodała to myślałam że mi doopę rozerwie od razu zapomniałam o sztywności karku a moja siora mało z auta ze śmiechu nie wypadła i powiedziała że mogłam wziąść na wynos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Wusia, miałam tak kiedyś z debecyliną, po trzech zastrzykach podanych przez pigułę, resztę serwowałam sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts