wu 27.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Myszka ja nie obiecywałam że smaczny jest mnie w trakcie masażu raz siekła rwa aż mnie podrzuciło a mój ulubiony masazysta co zrobił raz dwa trzy punkty po kolei na nodze nacisnął i luz oooooooooo jak ja go wtedy kochałam Malka oskrzela męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A ja dalej mam wk&^wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Małgoś.......luzik, no są rzeczy, których nie zmienisz, wiec po so sięwkur.iać? Wusia- kaszel go meczy i katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Moge zmienic, moge ja wy&&^%dolic na zbity pysk. Ja k&^%a inwestuje swoje ciezko zarobione pieniadze zeby jej klienta znalezc, a ta bez konsultacji ze mna napisze, ze nie ma kamery i luz. Niech mi ktos powie, ze pracownicy w Polsce maja zle, to przyp&&^%dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a po kij jej kamera,mikrofon nie wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 wiem Malcia ale to efekt zapalenia oskrzeli i katar i kaszel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a po kij jej kamera,mikrofon nie wystarczy ? Bo ma lekcje z 6-letnia dziewczynka i jej ojciec uparl sie, ze chce kamere. Napisal, ze wyjatkowo moze jej nie byc, a ta do niego - nie bede miec kamery (a podaje mi takie glupie powody ze hej) i czy on chce kontynowac kurs. Zamiast kuzwa najpierw napisac do mnie. To nie jest jej klient tylko moj do cholery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 znaczy jakie głupie powody ? Może brzydkajest i boi się że dzieciaka wystraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 znaczy jakie głupie powody ? Może brzydkajest i boi się że dzieciaka wystraszy Mowi, ze ma spieprzony port mikrofonowy i 2 gniazda USB. Jedno na net, jedno na mikrofon. No to jej mowie, zeby uzywala kamery z mikrofonem wbudowanym, to ona mi ze ma ten jeden port zajety przez sluchawke... No to ja z tego nic nie rozumiem, bo przeciez ma laptopa - wewnetrzny mikrofon i glosniki... Ale teraz to juz jest po ptokach, gosc pojdzie do konkurencji. A znalazlam jej chyba ze 4 nowych klientow i teraz sie boje, ze mi ich podbierze jak jej powiem, zeby sie walila na ryj. Plus tamten stracony, a ja jesc nie mam za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ludzie sa bezmyslni Może dasz radę to odkręcic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nie wiem, czy sie da. Ona musi to ewentualnie odkrecic sama, ale jak jest taka inteligentna inaczej to nie wiem jak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć dziewczyny. Malka nie byłam na targu... nie mogłam wyjść przed południem, bo mi się.... nie chciało Jutro zobaczę u nas na rynku i dam Ci znać. Małgoś po co sie tak wkurzasz.... O jaką kamerę Ci chodzi? Jakiś wątek tak Ciebie wyprowadził z równowagi...? Ale jak jakaś kobitka ma jedno wolne gniazdko, to tak jak piszesz, są kamerki z głośnikiem i mikrofonem ... wszystko w jednym.... Jak jest w laptopie to się nie wypowiem, bo nie mam laptopa. A swoją drogą to co to za wątek aż tak bardzo podnoszący ciśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 to nie watek to życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 to nie watek to życie Nie Nituś to nie ten... Ja też błądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 to nie watek to życie Nie Nituś to nie ten... Ja też błądze O wsi cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 szkoda nerwów dziewczynki, wszyscy wiedzą, ze górnicy,hutnicy, stoczniowcy, rolnicy, nauczuciele, pielęgniarki.....to najbardziej uciemiężone zawody w Polsce i na tym zakończmy ,ok.....już nie będę po nocy przegrzebywać starych wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 To Ty spać nie mogłaś? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 po lekturze tego watku- nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A mnie sie nie chce czytac watkow, w ktorych glos zawiera wiadomokto. I zdrowsza jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ten polecam w ramach rozrywki http://forum.muratordom.pl/uwaga-dzieci-pytaja,t22994-780.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts