Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Myszka ja nie obiecywałam że smaczny jest :lol: :lol: :lol: mnie w trakcie masażu raz siekła rwa aż mnie podrzuciło a mój ulubiony masazysta co zrobił raz dwa trzy punkty po kolei na nodze nacisnął i luz oooooooooo jak ja go wtedy kochałam :lol: :lol: :lol:

Malka oskrzela męczą :(

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a po kij jej kamera,mikrofon nie wystarczy ?

Bo ma lekcje z 6-letnia dziewczynka i jej ojciec uparl sie, ze chce kamere. Napisal, ze wyjatkowo moze jej nie byc, a ta do niego - nie bede miec kamery (a podaje mi takie glupie powody ze hej) i czy on chce kontynowac kurs. Zamiast kuzwa najpierw napisac do mnie. To nie jest jej klient tylko moj do cholery. :evil: :evil: :evil: :evil:

znaczy jakie głupie powody ? Może brzydkajest i boi się że dzieciaka wystraszy :wink:

Mowi, ze ma spieprzony port mikrofonowy i 2 gniazda USB. Jedno na net, jedno na mikrofon. No to jej mowie, zeby uzywala kamery z mikrofonem wbudowanym, to ona mi ze ma ten jeden port zajety przez sluchawke... No to ja z tego nic nie rozumiem, bo przeciez ma laptopa - wewnetrzny mikrofon i glosniki... :evil: :evil: :evil: Ale teraz to juz jest po ptokach, gosc pojdzie do konkurencji. :evil: :evil: :evil: :evil: A znalazlam jej chyba ze 4 nowych klientow i teraz sie boje, ze mi ich podbierze jak jej powiem, zeby sie walila na ryj. Plus tamten stracony, a ja jesc nie mam za co. :evil: :evil: :evil:

Cześć dziewczyny.

Malka nie byłam na targu... nie mogłam wyjść przed południem, bo mi się.... nie chciało :oops:

Jutro zobaczę u nas na rynku i dam Ci znać.

Małgoś po co sie tak wkurzasz.... O jaką kamerę Ci chodzi?

Jakiś wątek tak Ciebie wyprowadził z równowagi...?

Ale jak jakaś kobitka ma jedno wolne gniazdko, to tak jak piszesz, są kamerki z głośnikiem i mikrofonem ... wszystko w jednym....

Jak jest w laptopie to się nie wypowiem, bo nie mam laptopa.

A swoją drogą to co to za wątek aż tak bardzo podnoszący ciśnienie?

szkoda nerwów dziewczynki, wszyscy wiedzą, ze górnicy,hutnicy, stoczniowcy, rolnicy, nauczuciele, pielęgniarki.....to najbardziej uciemiężone zawody w Polsce :roll: :roll:

i na tym zakończmy ,ok.....już nie będę po nocy przegrzebywać starych wątków :lol: :lol: