malgos2 28.01.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 i w to drewno na podłogówce też kiedyś wierzyłam ale ja z fizyki zawsze nędzna byłam Ale to w końcu jesteś za czy przeciw ? Aha jeszcze mi się przypomniało że ostatnio jeden sprzedawca zapodał mi mniej więcej taki tekst "że deska barlinecka lepsza (od panela) bo zawsze ją można potem cyklinować " drewnu na podłogówce mówię zdecydowane tak, byłam widziałam, macałam - działa a wiesz, że są jakieś barlinki do cyklinowania...serio, ale ponoć da się je wycyklinować tylko raz No i cena jak za parkiet, więc jaki sens ? Kazdy barlinek jest ponoc do cyklinowania raz a nawet 2. Dziekuje, nie zaryzykuje. Cena - zalezy, ja kupilam przeceniony, wtedy to ma sens, bo polozenie jest tanie i podloze nie musi byc super, a u mnie byla z tym masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 .... ja się mocno zastanawiałam nad barlinkiem kiedyś na strych... dam rade sama ułożyć... mało, bo mało ale jednak drewno... a poza tym już na 3 piętrze nikt mi w buciorach łaził nie będzie... to czemu nie.... a jak się zniszczy spalę i po kłopocie sapeli mnie się bardzo widzi cena 89 zł m2 w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No nie wiem, halas straszny jest... Kota nawet slychac jak chodzi. To juz lepszy jakis bambus chinski... Wprawdzie rysuje sie jak cholera, ale to przynajmniej jest taki niby parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No nie wiem, halas straszny jest... Kota nawet slychac jak chodzi. To juz lepszy jakis bambus chinski... Wprawdzie rysuje sie jak cholera, ale to przynajmniej jest taki niby parkiet. a kto mi będzie łaził po strychu i ilez on tam połazi na tych 30m2 tam tylko TV biurko i sofa... dla gości wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja miałam plana na drewno, ale nie mam gdzie dół - kafle, bo nie mam ochoty po kazdym nalocie znajomych cyklinować i płakać, że się obcas wbił, czy lakier pościerał - never - do ma być do mieszkania. W sypialni - puchata wykładzina u młodego korek...no gdzie ? może korytarz na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... poza tym i tak na razie się wstrzymuję.... bo czekam kilka inszych rzeczy... np ogródek mam w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja miałam plana na drewno, ale nie mam gdzie dół - kafle, bo nie mam ochoty po kazdym nalocie znajomych cyklinować i płakać, że się obcas wbił, czy lakier pościerał - never - do ma być do mieszkania. W sypialni - puchata wykładzina u młodego korek...no gdzie ? może korytarz na górze puchata wykładzina? serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No nie wiem, halas straszny jest... Kota nawet slychac jak chodzi. To juz lepszy jakis bambus chinski... Wprawdzie rysuje sie jak cholera, ale to przynajmniej jest taki niby parkiet. a kto mi będzie łaził po strychu i ilez on tam połazi na tych 30m2 tam tylko TV biurko i sofa... dla gości wsio No to jasne. Jak w promocji to sie oplaca. Tylko nie kupuj tych straszliwych lacznikow do listew - sa o-hyd-ne. Kupilismy taki uchwyt do ciecia listew za zlociszy chyba 8 i P. przycinal sam te listwy tak, ze nie ma sladu. Szpachlowka cos pokombinowal i gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja miałam plana na drewno, ale nie mam gdzie dół - kafle, bo nie mam ochoty po kazdym nalocie znajomych cyklinować i płakać, że się obcas wbił, czy lakier pościerał - never - do ma być do mieszkania. W sypialni - puchata wykładzina u młodego korek...no gdzie ? może korytarz na górze puchata wykładzina? serio? O, to dajta namiar na puchata wykladzine, ale welniana... Tez potrzebuje na antresole, na dniach bedziemy robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja miałam plana na drewno, ale nie mam gdzie dół - kafle, bo nie mam ochoty po kazdym nalocie znajomych cyklinować i płakać, że się obcas wbił, czy lakier pościerał - never - do ma być do mieszkania. W sypialni - puchata wykładzina u młodego korek...no gdzie ? może korytarz na górze puchata wykładzina? serio? no w tej chwili mam (na parkiecie ) rozłożoną wełnianą wykładzinę - w sypialni , nie zamienię jejna nic innego -cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja miałam plana na drewno, ale nie mam gdzie dół - kafle, bo nie mam ochoty po kazdym nalocie znajomych cyklinować i płakać, że się obcas wbił, czy lakier pościerał - never - do ma być do mieszkania. W sypialni - puchata wykładzina u młodego korek...no gdzie ? może korytarz na górze puchata wykładzina? serio? no w tej chwili mam (na parkiecie ) rozłożoną wełnianą wykładzinę - w sypialni , nie zamienię jejna nic innego -cudo Ignorowac mnie bedzie... Macalam duzo welnianych wykladzin, ale zadna nie byla puchata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 kurde to albo ja nie wiem o jakich wykładzinach WY mówicie... albo ze mną coś jest nie halo... bo mnie się to nijak nie widzi ale szukam czegoś o korku.. bo mnie zaintrygowało tak a propos strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Korek taki znowu tani nie jest... Szczerze, to bralabym jakies smiszne panele, wtedy to one maja sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś.. ale panele stukają, ale są wytrzymalsze od parkietu czy deski barlineckiej... Tą to i paznokciem zadrapiesz. A ja mam psiaka i bym nie zdzierżyła, jak było by porysowane już na dzień dobry.... A szpilki odpadają po desce czy po parkiecie Już widzę minę ślubnego jaki by go wziął wkurw po jakiejś imprezie Panel chyba jednak twardszy od parkietu... Ale STUKA I co wybrać? A kafli to tak za bardzo bym nie chciała w salonie czy innych pokojach... A do salonu potrzebuję tylko ... bagatela 50m2 parkietu, czy czegoś innego na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Korek taki znowu tani nie jest... Szczerze, to bralabym jakies smiszne panele, wtedy to one maja sens... Ale jest korek do wykładania pod panele i jego położyć i potraktować jakimś lakierem jak do parkietów, bardzo twardym... Może to i dobry byłby pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Korek taki znowu tani nie jest... Szczerze, to bralabym jakies smiszne panele, wtedy to one maja sens... Ale jest korek do wykładania pod panele i jego położyć i potraktować jakimś lakierem jak do parkietów, bardzo twardym... Może to i dobry byłby pomysł? Jesli chodzi o podlogi szklem d... nie utrzesz tak do konca. Spalam u kolezanki, ktora miala fatalnie polozone panele - normalnie na gorze cykanie zegara wiszacego na dole bylo slychac. O tym tez trzeba myslec. Zrob sobie beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Korek taki znowu tani nie jest... Szczerze, to bralabym jakies smiszne panele, wtedy to one maja sens... czasem w LM mają śmiszne ceny na parkiety gotowe... przeważnie merbau... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Korek taki znowu tani nie jest... Szczerze, to bralabym jakies smiszne panele, wtedy to one maja sens... czasem w LM mają śmiszne ceny na parkiety gotowe... przeważnie merbau... To poluj. Jak Ci sie nie spieszy, to mozesz polowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Korek taki znowu tani nie jest... Szczerze, to bralabym jakies smiszne panele, wtedy to one maja sens... czasem w LM mają śmiszne ceny na parkiety gotowe... przeważnie merbau... To poluj. Jak Ci sie nie spieszy, to mozesz polowac. no pewnie, że tam... w ten sposób upolowałam deski do garderoby dałam Je Duchowi - ten zmacał lakier i dał zielone światełko to kupiłam, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja miałam plana na drewno, ale nie mam gdzie dół - kafle, bo nie mam ochoty po kazdym nalocie znajomych cyklinować i płakać, że się obcas wbił, czy lakier pościerał - never - do ma być do mieszkania. W sypialni - puchata wykładzina u młodego korek...no gdzie ? może korytarz na górze puchata wykładzina? serio? no w tej chwili mam (na parkiecie ) rozłożoną wełnianą wykładzinę - w sypialni , nie zamienię jejna nic innego -cudo Ignorowac mnie bedzie... Macalam duzo welnianych wykladzin, ale zadna nie byla puchata. nie ignoruje....obiad gotuje Małgoś,tą co mam teraz, zamawialiśmy z katalogu w komforcie (widziałam ten sam katalog w Casto. cena 7 lat temu nieco powalała, do domu chciała bym jeszcze grubszą, widziałam ją gdzieś w necie ,a macałam w lokalnym sklepie - na próbce, po też na zamówienie. Tylko nie wiem , czy przełkniemy cenę do pokoiku prawie 30 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts