malgos2 28.01.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale jaja, ksiadz chodzi po koledzie, dzwonia wszedzie domofonem i nikt ich nie wpuszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja miałam plana na drewno, ale nie mam gdzie dół - kafle, bo nie mam ochoty po kazdym nalocie znajomych cyklinować i płakać, że się obcas wbił, czy lakier pościerał - never - do ma być do mieszkania. W sypialni - puchata wykładzina u młodego korek...no gdzie ? może korytarz na górze puchata wykładzina? serio? no w tej chwili mam (na parkiecie ) rozłożoną wełnianą wykładzinę - w sypialni , nie zamienię jejna nic innego -cudo Ignorowac mnie bedzie... Macalam duzo welnianych wykladzin, ale zadna nie byla puchata. nie ignoruje....obiad gotuje Małgoś,tą co mam teraz, zamawialiśmy z katalogu w komforcie (widziałam ten sam katalog w Casto. cena 7 lat temu nieco powalała, do domu chciała bym jeszcze grubszą, widziałam ją gdzieś w necie ,a macałam w lokalnym sklepie - na próbce, po też na zamówienie. Tylko nie wiem , czy przełkniemy cenę do pokoiku prawie 30 m2 Kurde, gdzie maja katolog w Komforcie? Bylam tam z 5 razy i zadnego katalogu nie widzialam. Nie masz jakiejs nazwy, producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale jaja, ksiadz chodzi po koledzie, dzwonia wszedzie domofonem i nikt ich nie wpuszcza. No to otwórz. Bądź pierwsza i niech teraz ksiądz nie przeklina chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... no to samo miałam napisać kolędnika nie przyjmiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Korek taki znowu tani nie jest... Szczerze, to bralabym jakies smiszne panele, wtedy to one maja sens... Ale jest korek do wykładania pod panele i jego położyć i potraktować jakimś lakierem jak do parkietów, bardzo twardym... Może to i dobry byłby pomysł? Jesli chodzi o podlogi szklem d... nie utrzesz tak do konca. Spalam u kolezanki, ktora miala fatalnie polozone panele - normalnie na gorze cykanie zegara wiszacego na dole bylo slychac. O tym tez trzeba myslec. Zrob sobie beton. Beton powiadasz...? A widziałaś minę mojego męża??????????????? No to na pewno będziemy mieli beton...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale jaja, ksiadz chodzi po koledzie, dzwonia wszedzie domofonem i nikt ich nie wpuszcza. No to otwórz. Bądź pierwsza i niech teraz ksiądz nie przeklina chociaż Jasne, ci sami ministranci chodza. Myslalam, zeby sobie dac kartke na drzwi: akwizytorom i ksiezom dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, Mont Blanc, runo 1000g/m2, teraz chciałabym grubszą tak z 2000-2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, Mont Blanc, runo 1000g/m2, teraz chciałabym grubrzątak z 2000-2500 Ooooooooo, widzisz, to juz jest jakies info. A cena tego 1000g/m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, Mont Blanc, runo 1000g/m2, teraz chciałabym grubszą tak z 2000-2500 Ooooooooo, widzisz, to juz jest jakies info. A cena tego 1000g/m2? koło 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, Mont Blanc, runo 1000g/m2, teraz chciałabym grubszą tak z 2000-2500 Ooooooooo, widzisz, to juz jest jakies info. A cena tego 1000g/m2? koło 100 No to ja sobie musze zmierzyc, ile mi trzeba... Bo wydaje mi sie, ze nieduzo, ale jak zmierze, to sie roznie moze okazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Arnika nie kombinuj za bardzo bo przekombinujesz, zapomnij o lakierowaniu paneli, bo akurat lakier sie rysuje bardzo chocby i najtwardszyBarlinek mozna cyklinowac jesli jest przyklejony do podloza, jesli plywajaco nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, Mont Blanc, runo 1000g/m2, teraz chciałabym grubszą tak z 2000-2500 Ooooooooo, widzisz, to juz jest jakies info. A cena tego 1000g/m2? koło 100 No to ja sobie musze zmierzyc, ile mi trzeba... Bo wydaje mi sie, ze nieduzo, ale jak zmierze, to sie roznie moze okazac. ta co ja sobie wymysliłam kosztuje 2 stówy i nie jest to czysta wełna, ma długi włos i by się przydeptywała, więc jakiś syntetyk tam jest, ale jak próbki dotknęłam ręką ...mrrrrrrrrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Arnika nie kombinuj za bardzo bo przekombinujesz, zapomnij o lakierowaniu paneli, bo akurat lakier sie rysuje bardzo chocby i najtwardszy Barlinek mozna cyklinowac jesli jest przyklejony do podloza, jesli plywajaco nie ma szans Ja paneli nie mam zamiaru lakierować Głośno myślałam, czy by na podłogę z korka (Malka chce korkową podłogę do młodego) Nie dać zamiast korka podłogowego... nie dać korka takiego jak jest pod panele i tego korka nie pomalować lakierem... Może i dobrze by wyszło i może taniej...? Tylko nie wiem jakiej grubości jest korek podłogowy, a jakiej korek pod panele...? Znajomy wykleił garderobę z korka właśnie z pod paneli , zamiast tapety korkowej... i mówił, że go dużo taniej wyszło... Ja sama nie wiem co dać... Chyba stanie na panelach Ale ich nie lubię bo stukają.... . Ale takie z V fugą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Arnika korek podłogowy ma około centymetra, póltora, ten po panele kilka milimetrów- to zupełnie inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 tak to wygląda http://domkorkowy.waw.pl/admin/files/serie/23_panel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No ja tylko głośno myślałam... Ale jako tapeta koncepcja słuszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Tez myslalam o korku, P. sie nie podobalo, ale do pokoju dziecinnego to super pomysl jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale co mu się nie podobało mnie głównie chodzi o wytłumienie upadających klocków,autek....no i by młodemu ciepło w doopę było, bo połowę czasu spędza na podłodze, a dywan odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ze wyglada jak w stajni... A ja tez mysle, ze na malej powierzchni ok, ale tak w calym mieszkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ze wyglada jak w stajni... A ja tez mysle, ze na malej powierzchni ok, ale tak w calym mieszkaniu... To tak słyszałam, że masz beton Czyżbyś chciała go przykryć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts