Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja miałam plana na drewno, ale nie mam gdzie :lol: :lol:

dół - kafle, bo nie mam ochoty po kazdym nalocie znajomych cyklinować i płakać, że się obcas wbił, czy lakier pościerał - never - do ma być do mieszkania.

W sypialni - puchata wykładzina :D u młodego korek...no gdzie ? może korytarz na górze :lol: :lol:

puchata wykładzina? serio?

no :D w tej chwili mam (na parkiecie :oops: ) rozłożoną wełnianą wykładzinę - w sypialni , nie zamienię jejna nic innego -cudo

Ignorowac mnie bedzie... :evil: Macalam duzo welnianych wykladzin, ale zadna nie byla puchata. :(

nie ignoruje....obiad gotuje :lol: :lol:

Małgoś,tą co mam teraz, zamawialiśmy z katalogu w komforcie (widziałam ten sam katalog w Casto. cena 7 lat temu nieco powalała, do domu chciała bym jeszcze grubszą, widziałam ją gdzieś w necie ,a macałam w lokalnym sklepie - na próbce, po też na zamówienie. Tylko nie wiem , czy przełkniemy cenę do pokoiku prawie 30 m2 :roll:

Kurde, gdzie maja katolog w Komforcie? :roll: Bylam tam z 5 razy i zadnego katalogu nie widzialam. :roll: Nie masz jakiejs nazwy, producenta? :roll:

Korek taki znowu tani nie jest... :roll:

Szczerze, to bralabym jakies smiszne panele, wtedy to one maja sens... :roll:

Ale jest korek do wykładania pod panele i jego położyć i potraktować jakimś lakierem jak do parkietów, bardzo twardym...

Może to i dobry byłby pomysł?

Jesli chodzi o podlogi szklem d... nie utrzesz tak do konca. Spalam u kolezanki, ktora miala fatalnie polozone panele - normalnie na gorze cykanie zegara wiszacego na dole bylo slychac. O tym tez trzeba myslec.

Zrob sobie beton. :p

Beton powiadasz...?

A widziałaś minę mojego męża???????????????

No to na pewno będziemy mieli beton...... :-?

Ale jaja, ksiadz chodzi po koledzie, dzwonia wszedzie domofonem i nikt ich nie wpuszcza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No to otwórz. Bądź pierwsza i niech teraz ksiądz nie przeklina chociaż :roll: :wink:

Jasne, ci sami ministranci chodza. :lol: :lol: :lol: :lol:

Myslalam, zeby sobie dac kartke na drzwi: akwizytorom i ksiezom dziekujemy. :lol:

Małgoś, Mont Blanc, runo 1000g/m2, teraz chciałabym grubszą tak z 2000-2500

Ooooooooo, widzisz, to juz jest jakies info. :D A cena tego 1000g/m2? :roll:

koło 100

No to ja sobie musze zmierzyc, ile mi trzeba... :roll: Bo wydaje mi sie, ze nieduzo, ale jak zmierze, to sie roznie moze okazac. :roll:

Małgoś, Mont Blanc, runo 1000g/m2, teraz chciałabym grubszą tak z 2000-2500

Ooooooooo, widzisz, to juz jest jakies info. :D A cena tego 1000g/m2? :roll:

koło 100

No to ja sobie musze zmierzyc, ile mi trzeba... :roll: Bo wydaje mi sie, ze nieduzo, ale jak zmierze, to sie roznie moze okazac. :roll:

ta co ja sobie wymysliłam kosztuje 2 stówy :-? i nie jest to czysta wełna, ma długi włos i by się przydeptywała, więc jakiś syntetyk tam jest, ale jak próbki dotknęłam ręką ...mrrrrrrrrał :p

Arnika nie kombinuj za bardzo bo przekombinujesz, zapomnij o lakierowaniu paneli, bo akurat lakier sie rysuje bardzo chocby i najtwardszy

Barlinek mozna cyklinowac jesli jest przyklejony do podloza, jesli plywajaco nie ma szans

Ja paneli nie mam zamiaru lakierować :-?

Głośno myślałam, czy by na podłogę z korka (Malka chce korkową podłogę do młodego) Nie dać zamiast korka podłogowego... nie dać korka takiego jak jest pod panele i tego korka nie pomalować lakierem... Może i dobrze by wyszło i może taniej...?

Tylko nie wiem jakiej grubości jest korek podłogowy, a jakiej korek pod panele...?

Znajomy wykleił garderobę z korka właśnie z pod paneli , zamiast tapety korkowej... i mówił, że go dużo taniej wyszło...

Ja sama nie wiem co dać... Chyba stanie na panelach :-? Ale ich nie lubię bo stukają.... :evil: . Ale takie z V fugą....

ale co mu się nie podobało :o

mnie głównie chodzi o wytłumienie upadających klocków,autek....no i by młodemu ciepło w doopę było, bo połowę czasu spędza na podłodze, a dywan odpada.