malka 29.01.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Malka dobra raz wystarczy czytamy ze zrozumieniem i współczujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 powiem Wam hit wchodzę sobie na stronę uczelni, co by sprawdzić plan na sobotę, a tu mi sie kliknęło w nie tą zakładkę co chciałam (ale jeszcze tego nie wiem) poszłam na papieroska,wracam a tu jakiś pdf otwarty i nr mojego indeksu,mam centralnie przed oczami patrzę co to takiego, a to wykaz stypendystów jak to się stało,że pierwszym razem się nie dostrzegłam mówiłam, żem ślepa Gratulacje!!!!! Inez5 tez miala pelno kaflowych inspiracju w swoim dzienniku i od Niej Tutli_Putli wziela swoje.... ....ale dzisiaj Inez wykasowala swoj dziennik, wiec nimaaaaaaaaaaaa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 powiem Wam hit wchodzę sobie na stronę uczelni, co by sprawdzić plan na sobotę, a tu mi sie kliknęło w nie tą zakładkę co chciałam (ale jeszcze tego nie wiem) poszłam na papieroska,wracam a tu jakiś pdf otwarty i nr mojego indeksu,mam centralnie przed oczami patrzę co to takiego, a to wykaz stypendystów jak to się stało,że pierwszym razem się nie dostrzegłam mówiłam, żem ślepa Gratulacje!!!!! Inez5 tez miala pelno kaflowych inspiracju w swoim dzienniku i od Niej Tutli_Putli wziela swoje.... ....ale dzisiaj Inez wykasowala swoj dziennik, wiec nimaaaaaaaaaaaa!! Ozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez wykasowała dziennk Myślałam , że tutli ma to w planach.....zresztą, smutne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez wykasowała dziennk Myślałam , że tutli ma to w planach.....zresztą, smutne to wszystko Inez stwierdzila, ze budowa zakonczona i strut! nimaaaaa!! Kiedys bedzie wykonczeniowka...tak mowi....i moze cos nam pokaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 czytałam.....szkoda.....lubiałam tam wejść i pooglądać jej inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez wykasowała dziennk Myślałam , że tutli ma to w planach.....zresztą, smutne to wszystko Inez stwierdzila, ze budowa zakonczona i strut! nimaaaaa!! Kiedys bedzie wykonczeniowka...tak mowi....i moze cos nam pokaze... ?? a to się porobiło!.. to ja tez już dawno powinnam wykasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.01.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez wykasowała dziennk Myślałam , że tutli ma to w planach.....zresztą, smutne to wszystko Inez stwierdzila, ze budowa zakonczona i strut! nimaaaaa!! Kiedys bedzie wykonczeniowka...tak mowi....i moze cos nam pokaze... ?? a to się porobiło!.. to ja tez już dawno powinnam wykasować? Tez sobie o tym pomyslalam .....a z drugiej strony..... tona ludzi ma tez dzienniki i to juz na ktorejstam stronie, a nawet jeszcze pozwolenia na budowe nie dostali....jak to dziennikiem budowy nazwac? Przypuszczam: kazdy zaczyna kiedy uwaza za stosowne i kazdy konczy kiedy mu to odpowiada...i kazdego takie prawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez wykasowała dziennk Myślałam , że tutli ma to w planach.....zresztą, smutne to wszystko Inez stwierdzila, ze budowa zakonczona i strut! nimaaaaa!! Kiedys bedzie wykonczeniowka...tak mowi....i moze cos nam pokaze... ?? a to się porobiło!.. to ja tez już dawno powinnam wykasować? tylko spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez wykasowała dziennk Myślałam , że tutli ma to w planach.....zresztą, smutne to wszystko Inez stwierdzila, ze budowa zakonczona i strut! nimaaaaa!! Kiedys bedzie wykonczeniowka...tak mowi....i moze cos nam pokaze... ?? a to się porobiło!.. to ja tez już dawno powinnam wykasować? tylko spróbuj ale ja teraz głównie kota wklejam i zimę, już niczego nie buduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Inez wykasowała dziennk Myślałam , że tutli ma to w planach.....zresztą, smutne to wszystko Inez stwierdzila, ze budowa zakonczona i strut! nimaaaaa!! Kiedys bedzie wykonczeniowka...tak mowi....i moze cos nam pokaze... ?? a to się porobiło!.. to ja tez już dawno powinnam wykasować? Tez sobie o tym pomyslalam .....a z drugiej strony..... tona ludzi ma tez dzienniki i to juz na ktorejstam stronie, a nawet jeszcze pozwolenia na budowe nie dostali....jak to dziennikiem budowy nazwac? Przypuszczam: kazdy zaczyna kiedy uwaza za stosowne i kazdy konczy kiedy mu to odpowiada...i kazdego takie prawo... no racja.. ..ale jak ktoś inny korzysta z tego prawa, to mi się nie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ale może kiedyś origami mi się przyda, alboco czasami przegrzebuję dzienniki , bo gdzieś cos mi się w oczy rzuciło, czasem to dzienniki osób, które już dawno mieszkają...i co - przydaje się ,nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Pewnie, ze sie przydaje. Wprawdzie nie wiem komu moze sie moj dziennik przydac, ale niech bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A poza tym, to gdzie jest powiedziane, że jak już się ktoś przeprowadzi i skończy budowę, to ma zamknąć dziennik i komentarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 znikam dziewczynki - łóżko wzywa oczy mi tak łzawią, że ledwo widzę co piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kuruj sie, zebys byla zdrowa do owewtorku lub owewsrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.01.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201001/1264606852_by_piter1314_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Fenix, ale tak nie jest. Egzaminujacy boja sie najbardziej, ze znowu te cholery nie zdadza i beda musieli przychodzic jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Fenix, ale tak nie jest. Egzaminujacy boja sie najbardziej, ze znowu te cholery nie zdadza i beda musieli przychodzic jeszcze raz. W takim razie , okazuje się po latach, że poznałem kilku nałogowych masochistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts