Arnika 31.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 nie jestem zwolenniczką kupowania kosmetyków dzieciom ,tym bardziej alergikom - matka mnie przeklnie a takie http://allegro.pl/item896314831_mattel_sekretny_pamietnik_barbie_my_scene_super.html jeszcze zobaczę coś różowego i się porzygam Nienawidzę różowego... A coś z obrazkiem Hany? Kurcze chłopakowi to czołg, pistolet i lego i spokój św. A laski to za bardzo skomplikowane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 znalazłam to między różowymi bobaskami,wózkami,spinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Kurcze chłopakowi to czołg, pistolet i lego i spokój św. A laski to za bardzo skomplikowane są święta racja lego, elektronik, klocki konstrukcyjne, robale do badania pod mikroskopem, dla chopaka juz bym srylion prezentów miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Kurcze chłopakowi to czołg, pistolet i lego i spokój św. A laski to za bardzo skomplikowane są święta racja lego, elektronik, klocki konstrukcyjne, robale do badania pod mikroskopem, dla chopaka juz bym srylion prezentów miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja wlasnie mam zawsze problem z chlopakiem siostry P. Ale faktem jest, ze te rzeczy dla dziewczynek sa takie brzydkie i kiczowate, ze sie mozna pochlastac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja wlasnie mam zawsze problem z chlopakiem siostry P. Ale faktem jest, ze te rzeczy dla dziewczynek sa takie brzydkie i kiczowate, ze sie mozna pochlastac... jestem bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja wlasnie mam zawsze problem z chlopakiem siostry P. Ale faktem jest, ze te rzeczy dla dziewczynek sa takie brzydkie i kiczowate, ze sie mozna pochlastac... jestem bliska To moze byc ciekawe - pochlastana wsrod akcesoriow dla barbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja wlasnie mam zawsze problem z chlopakiem siostry P. Ale faktem jest, ze te rzeczy dla dziewczynek sa takie brzydkie i kiczowate, ze sie mozna pochlastac... jestem bliska To moze byc ciekawe - pochlastana wsrod akcesoriow dla barbie. teraz jestem w zakładce gry i już mi lepiej mojemu portfelowi gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Wybierz karteczki z Haną..... Laski się posikają, ale to badziew...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.01.2010 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item893471294_bitwa_morska_gra_z_lektorem_pl_okrety_statki.html no to mam już prezent dla Młodego na urodziny a grać będziemy ze ślubnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2010 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Wybierz karteczki z Haną..... Laski się posikają, ale to badziew...... wpisałam ta Hanne w allegro , ale sory przy trzydziestej peruce a la Hana byłam bliska omdlenia i sobie odpuściłam Zosia (jubilatka) to bardzo rozsądna ,delikatna, miła dziewczynka, myślę, że ten Twister może być nietrafiony może pamiętnik bedzie lepszy ,tylko ona jeszcze niepiśmienna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To wybierz się do hurtowni zabawek do Sosnowca na ul. Kresową koło M`Donalda.....Przed salonem Mercedesa....Tam pooglądasz i może coś wybierzesz w naturze....Sprzedają też w detalu... są i zabawki dla chłopców i dziewczynek i gry i puzle i co chcesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zosia (jubilatka) to bardzo rozsądna ,delikatna, miła dziewczynka, myślę, że ten Twister może być nietrafiony może pamiętnik bedzie lepszy ,tylko ona jeszcze niepiśmienna jest Brzmi jak narzeczona Ksiecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zosia (jubilatka) to bardzo rozsądna ,delikatna, miła dziewczynka, myślę, że ten Twister może być nietrafiony może pamiętnik bedzie lepszy ,tylko ona jeszcze niepiśmienna jest Brzmi jak narzeczona Ksiecia... Już Malka wybiera synową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zosia (jubilatka) to bardzo rozsądna ,delikatna, miła dziewczynka, myślę, że ten Twister może być nietrafiony może pamiętnik bedzie lepszy ,tylko ona jeszcze niepiśmienna jest Brzmi jak narzeczona Ksiecia... Już Malka wybiera synową Ale niepismienna synowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2010 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zosia (jubilatka) to bardzo rozsądna ,delikatna, miła dziewczynka, myślę, że ten Twister może być nietrafiony może pamiętnik bedzie lepszy ,tylko ona jeszcze niepiśmienna jest Brzmi jak narzeczona Ksiecia... Już Malka wybiera synową sam sobie wybrał miłość od maluchów - już trzeci rok - znacie równie trwałe związki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a moze mlody ma jakis pomysl co jej kupic? czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 dzień dobry Malka ja dalej obstawiam książke albo puzle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a moze mlody ma jakis pomysl co jej kupic? czesc taaaaaaaaaaaa zestaw "wyhoduj swojego robala", quada i jeszcze kilka rzeczy, które sam by chciał mieć bry, ale mnnie łeb napierdziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts