Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Ja jestem młody i potrzebuje rad........od doświadczonych wiekiem :oops: :wink: i nie tylko................. :oops: :oops:

ja wolę rady tych doświadczonych doświadczeniem :D

wiek to często tylko lata w metryce :wink:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małka, Małka!!!!!!!!!!!!!

Atakują mnie jakieś gwoździe :-? :lol: :o

Gnam z odsieczą

http://www.eurodach.pl/uploads/images/Grun/mlotek_gumowy_freundsmall.JPG

ale delikatnie.....Go, ok ??

bo lubie tego drania :D

Malka, ale Ty jestes zakrecona kobitka. :lol: :lol: :lol: Sorry, ze sie tak wszystko pokrecilo, wszystko przez tych chlopow. Jednego nosilo, drugi zbrzydzony zyciem... Dobrze, ze chociaz malz Cie uratowal. Obiecaj mi koniecznie, ze znajdziesz chwile, jak bedziesz w KRK nastepnym razem. :roll: :wink: Fajnie bylo Cie poznac - taka mloda laska z Ciebie. :wink: :lol:

Malka, ale Ty jestes zakrecona kobitka. :lol: :lol: :lol: Sorry, ze sie tak wszystko pokrecilo, wszystko przez tych chlopow. Jednego nosilo, drugi zbrzydzony zyciem... Dobrze, ze chociaz malz Cie uratowal. Obiecaj mi koniecznie, ze znajdziesz chwile, jak bedziesz w KRK nastepnym razem. :roll: :wink: Fajnie bylo Cie poznac - taka mloda laska z Ciebie. :wink: :lol:

Ty mnie nie denerwuj :evil:

Ślubny nie chce Was znać

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Dotarliśmy właśnie do domu, muszę ślubnemu wynagrodzić całe zamieszanie.

Tylko jak o tej porze włączyc pranie :oops: :oops:

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

taka mloda laska z Ciebie. :wink: :lol:

A i jeszcze jedo - nie zapominaj ,że jestem starsza od Ciebie :D

A skad wiesz? :lol: :lol: :lol:

Przepros malza i nastepnym razem zaciagnij go tez. :roll: Kurcze, gdyby nie ten Twoj telefon... :evil: Zobaczysz, ile milionow razy dzwonilismy... :roll: :oops: :oops: Odezwiesz sie jak bedziesz nastepnym razem? Please... :roll: :roll: :roll:

taka mloda laska z Ciebie. :wink: :lol:

A i jeszcze jedo - nie zapominaj ,że jestem starsza od Ciebie :D

A skad wiesz? :lol: :lol: :lol:

Przepros malza i nastepnym razem zaciagnij go tez. :roll: Kurcze, gdyby nie ten Twoj telefon... :evil: Zobaczysz, ile milionow razy dzwonilismy... :roll: :oops: :oops: Odezwiesz sie jak bedziesz nastepnym razem? Please... :roll: :roll: :roll:

Bo Ty ten rocznik co Kasia , co nie ?

Całe miliony nieodebranych połączeń i esemesów :oops: :oops: :oops:

ślubny już się nie gniewa, śmieje sie z ironi losu (ja jeszcze jego zgubiłam po drodze, a on nie wiedział gdzie ma jechać :oops: :oops:

Pewno,że sie odezwę :D

a historia dzisiejszego spotkania - widziana oczami malki - jutro, to znaczy dziś, ale o jakieś bardziej przyzwoitej porze :lol:

Malka -w oczekiwaniu na foty -powiem tylko, ze zobowiązana tym, że się wczoraj poznałyśmy (na ile się można poznac w niecałą godzinę :wink: ), zajrzałam do Twego dziennika -no i opadły mi ręce, nogi i szczęka :o

Teraz bedę śledziła dalszy rozwój sytuacji na bieżąco... - i jeszcze raz -fajnie bylo Cię poznac! :)