malka 13.03.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja jestem młody i potrzebuje rad........od doświadczonych wiekiem i nie tylko................. ja wolę rady tych doświadczonych doświadczeniem wiek to często tylko lata w metryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Małka, Małka!!!!!!!!!!!!! Atakują mnie jakieś gwoździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.03.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Małka, Małka!!!!!!!!!!!!! Atakują mnie jakieś gwoździe Gnam z odsieczą http://www.eurodach.pl/uploads/images/Grun/mlotek_gumowy_freundsmall.JPG ale delikatnie.....Go, ok ?? bo lubie tego drania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.03.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A ja? a to for you http://www.tipy.pl/art/185_1067_big.gif młoda kotka z przychówkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.03.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hufnallek..co tu tak spokojnie jak mnie tydzien nie ma hmmmm...stuku jutro jezdem w krakuffku ale jak frócem...echhh bydzie war Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Malka, ale Ty jestes zakrecona kobitka. Sorry, ze sie tak wszystko pokrecilo, wszystko przez tych chlopow. Jednego nosilo, drugi zbrzydzony zyciem... Dobrze, ze chociaz malz Cie uratowal. Obiecaj mi koniecznie, ze znajdziesz chwile, jak bedziesz w KRK nastepnym razem. Fajnie bylo Cie poznac - taka mloda laska z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2009 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Malka, ale Ty jestes zakrecona kobitka. Sorry, ze sie tak wszystko pokrecilo, wszystko przez tych chlopow. Jednego nosilo, drugi zbrzydzony zyciem... Dobrze, ze chociaz malz Cie uratowal. Obiecaj mi koniecznie, ze znajdziesz chwile, jak bedziesz w KRK nastepnym razem. Fajnie bylo Cie poznac - taka mloda laska z Ciebie. Ty mnie nie denerwuj Ślubny nie chce Was znać Dotarliśmy właśnie do domu, muszę ślubnemu wynagrodzić całe zamieszanie. Tylko jak o tej porze włączyc pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2009 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 taka mloda laska z Ciebie. A i jeszcze jedo - nie zapominaj ,że jestem starsza od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 taka mloda laska z Ciebie. A i jeszcze jedo - nie zapominaj ,że jestem starsza od Ciebie A skad wiesz? Przepros malza i nastepnym razem zaciagnij go tez. Kurcze, gdyby nie ten Twoj telefon... Zobaczysz, ile milionow razy dzwonilismy... Odezwiesz sie jak bedziesz nastepnym razem? Please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2009 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 taka mloda laska z Ciebie. A i jeszcze jedo - nie zapominaj ,że jestem starsza od Ciebie A skad wiesz? Przepros malza i nastepnym razem zaciagnij go tez. Kurcze, gdyby nie ten Twoj telefon... Zobaczysz, ile milionow razy dzwonilismy... Odezwiesz sie jak bedziesz nastepnym razem? Please... Bo Ty ten rocznik co Kasia , co nie ? Całe miliony nieodebranych połączeń i esemesów ślubny już się nie gniewa, śmieje sie z ironi losu (ja jeszcze jego zgubiłam po drodze, a on nie wiedział gdzie ma jechać Pewno,że sie odezwę a historia dzisiejszego spotkania - widziana oczami malki - jutro, to znaczy dziś, ale o jakieś bardziej przyzwoitej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 foty kurde, foty.... i pełne streszczenie zadymy dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 cześć Wam... jak było na imprezie ? ... i gdzie wcięło Malkę ?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 otoz sam do kunca nie fiem..bylem tylko czegus nie narobił..ale wsytko pamintom wiec chybok nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 To dawaj malka, dawaj. Ja tez mam jakies foty musze je sciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.03.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Malka -w oczekiwaniu na foty -powiem tylko, ze zobowiązana tym, że się wczoraj poznałyśmy (na ile się można poznac w niecałą godzinę ), zajrzałam do Twego dziennika -no i opadły mi ręce, nogi i szczęka Teraz bedę śledziła dalszy rozwój sytuacji na bieżąco... - i jeszcze raz -fajnie bylo Cię poznac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Malka, Ty się dobrze zastanów, zanim te zdjęcia wrzucisz Przyjrzyj się im uwaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Malka ma zaledwie pare zdjec, Duch ma wszystkie kompromitujace materialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Malka dostałam własnie foteczki od Małgoś... ale Ty fajna babka jesteś.... fajnie popatrzeć jak się bawicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts