malka 05.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale moja franca chętnie się wykąpała w oleju wskoczył do garnka , na szczęście olej był zimny idę dalej sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ale moja franca chętnie się wykąpała w oleju wskoczył do garnka , na szczęście olej był zimny idę dalej sprzątać na swój sposób franca chciała się "ocynkować" ... już ją lubię ... a Ty sprzątaj .. i tak nie masz nic do roboty ( w dzienniku widać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 [ ... a Ty sprzątaj .. i tak nie masz nic do roboty ( w dzienniku widać ) taaaaaaa, nie samą budową człowiek żyje, nie? ja sesją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 taaaaaaa, nie samą budową człowiek żyje, nie? .. dlatego nie buduję ... kupuję zbudowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Taaaaaaa, znam taka co zbudowane kupila. Niejedna zreszta. Malka, ale taki gar-gar to sie nadaje do ogniska tylko, nie? Na upartego mozna by to zrobic normalnie na kuchence, tylko garnek musi byc bardziej plaski... Jakies pomysly inne? Franek niezly jest... Dobrze, ze mu sie nic nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 taaaaaaa, nie samą budową człowiek żyje, nie? .. dlatego nie buduję ... kupuję zbudowane ha,ha,ha.....to nie było śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 taaaaaaa, nie samą budową człowiek żyje, nie? .. dlatego nie buduję ... kupuję zbudowane ha,ha,ha.....to nie było śmieszne ... dla mnie też ... nie wiem za co się zabrać ... przynajmniej poudawać mądrego można, prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ...... Na upartego mozna by to zrobic normalnie na kuchence, tylko garnek musi byc bardziej plaski... Jakies pomysly inne? weźcie jeden z moich "garów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ...... Na upartego mozna by to zrobic normalnie na kuchence, tylko garnek musi byc bardziej plaski... Jakies pomysly inne? weźcie jeden z moich "garów" Sam go przywiez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Malgos ale co Ty chcesz robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Franek po 2 praniach nadal wali olejem i się ślizga co mam z nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Franek po 2 praniach nadal wali olejem i się ślizga co mam z nim zrobić ... może wreszcie wyjmij go z garnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Malgos ale co Ty chcesz robic? No pieczonki. Pomyslalam sobie, ze jak mozna w ognisku, to dlaczego nie mozna by bez ogniska... Malka, a on sie sam nie wylize jakos? Jak nie to mozesz go jedynie prac do upadlego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Franek po 2 praniach nadal wali olejem i się ślizga co mam z nim zrobić ... może wreszcie wyjmij go z garnka sam wysoczył i przebiegł przez całe mieszkanie ociekając olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Malka do zmywarki go Malgos ten gar raczej sie nie nadaje do innego zrodla ciepla niz ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Franek po 2 praniach nadal wali olejem i się ślizga co mam z nim zrobić u nas byłby bardzo pomocny - mógłby się poslizgać po podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 sure - daj adres-poślę Anja-nie mam zmywarki...myślę o pralce na gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ... plamy oleju przeżyjesz ... trochę dłużej ze ścierą polatasz ... Zawsze są jakieś plusy olej zawsze dobrze służył sierści ... czasami dodaję go do "psiego" żarcia ... Twoja franca ma fryzjera z głowy ... włosy jej się będą dobrze układały do końca żywota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Malka do zmywarki go Malgos ten gar raczej sie nie nadaje do innego zrodla ciepla niz ognisko No wiem, dlatego mysle o takim: http://allegro.pl/item901907639_hit_zeliwny_garnek_brytfanna_wiesenthal_ss_7r.html I zeby zrobic takie cus podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 malgoś nie wiem jak w piekarniku ale 'na gazie' w garnku spokojnie się da. malka masz kota pełnego inwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts